69

До до 63

преди 1 година

Казвам ти ,че си нарушават предизборните обещания. Бяха против катарците и тоя ходи да им се кланя за газ обаче те искат 20 год договор и тоя взе да дава задна. Говори някви пълни глупости нещо като смесица от просто Киро и Ицо хазарта

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 Не се намесват директно само защото може да стане ядрена война, а и НАТО е защитна организация, а не нападателна. Руската армия я видяхме в Украйна- пълна пародия на амрия. Днеска още иедн кораб са им потопили украинците. И това само Украйна, в пъти по-малка държав аи армия направиха за смях руската така наречена армия. От 3 месеца руснаците не могат да мръднат от незаконните измислени ДНР и ЛНР

67

Анонимен

преди 1 година

До До 63 И какво като е писател на детски книжки. Това глупав ли го прави според теб? И Германия ще изнася оръжия за Украйна, както целия ЕС, САЩ и др. държави от цивилизования свят. РУсия уверяваха,че няма да нападат Украйна, Песков, Захарова,Путин, всички какзваха,че това са глупости и измислици на САЩ. Какво стана?

66

Анонимен

преди 1 година

Гати коментарите. Тотален провал. Общи лафове и майтапи. Всеки е най - умен и най - разбиращ. Само газови стратези :) Кирчо и той ни е много.

65

До 63

преди 1 година

Написал съм ти факта.има Гугъл провери . Когато не ти изнася истината , обиждаш хората който са написали коментара.

64

Анонимен

преди 1 година

До До 57 Аз не се притеснявам за теб, просто ти казвам да не се притесняваш за мен.

63

Анонимен

преди 1 година

Като не им оттърва газпром да си търсят други, какъв е преблема?!?

62

Анонимен

преди 1 година

До Русия - смях Хаха, много точно казано. Ами те си се излагат сами.

61

До 57

преди 1 година

Не се притеснявай за мене. Тъкмо си доплатих парното 520? ти се притеснявай за себе си

60

Русия - смях

преди 1 година

Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.

59

До 62

преди 1 година

Пич спри наркотиците или смени дилъра,защото пишеш в други статии.

58

Анонимен

преди 1 година

Само да вметна. Тоя Хабек е от зелената партия. Писател на детски книжки. Миналата година не искаха германия да играе в Катар защото катарците погазвали правата на жените и ге-$'йовете. Сега им се моли и кланя като на богове по немските сатирични предавания го скъсаха от бъзици. Предизборно обещаваха да не доставят оръжия в конфликти. И както се вижда лъжат кат бг политиците същите са

57

Митрофанова

преди 1 година

До Анонимен 57 Ти не се грижи за мен, а гледай как ще си платиш тока в панелката.

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 57Корабите с газ от САщ излизат по-евтино от руския газ.

55

Анонимен

преди 1 година

Руснаците се държат така сякаш само те в света пфродават газ. ама извинете господа, знаем ,че прекалявате с водката и ви личи по физиономиите, обаче в света има и други доставчици. така бизнес не се прави. Сами се правите бедни.

54

Анонимен

преди 1 година

Аварията е в твоя мозък. Питай шефа от Козяк защо не товарят кораби с газ. Или за 20 лв тролene на ден не ти се занимава. Поне си опреснявай знанията по темите периодично за да изглеждаш компетентен. Може и бонус да заработиш

53

Анонимен

преди 1 година

До ЕС логика Хахахахахаха, ами съвсем спокойно може да не купуваш от Кауфланд и да купуваш от Фантастико примерно. Това прави ЕС, спира да купува от окупаторите фашисти Русия и започва да купува от други източници,защото и други дт=ържави продават газ,а не само Русия. И както ние в България и=установихме го продават по-евтино от руския газ.

52

ЕС логика

преди 1 година

Ох, мисля да санкционирам хранителните магазини аз, няма да им купувам продукцията! Ще ги съсипя! Имам си резервни варианти, ще се храня със слънчеви лъчи!

51

Анонимен

преди 1 година

До До до до до20 И какво общо има аварията на американците с мозъчната авария в Русия? Която става икономичекса авария за руснаците.

50

Анонимен

преди 1 година

До До 42 Ама Германия е подписала перфектен договор, който окупатора Русия нарушава,а не Германия! Но това е за сметка на обедняването на бедна Русия,а не на богата Германия,която просто ще смени източника,а Русия няма да смени платежоспособния клиент с най-голяма индустрия е ЕС.