275

Анонимен

преди 2 години

От кого ще си отвоюваш държавата, бе кокорин? Ау, че войнствен.

274

Спецов

преди 2 години

Асенке, стига си дрънкала глупости по телевизията а се прибери вкъщи да ми сложиш ракията и салатата, защото после аз ще си го сложа знаеш къде! Прибирай се ***, че иначе лошо ще стане!

273

Тоя е ментално

преди 2 години

Увреден. И на Путин се репежеше. ***.

272

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 288 Баце, както го наричаш, не се правеше, че стои, ами наистина строеше. Ако излезеш от село, ела в София и виж метрото, виж магистралите, отводнителните и пречиствателните станции, църкви, училища. Ама, ъгълниците още вярват на лъжите на крадците от ПП, БСП, ДБ, Копейката и Чорапа, които от болни амбиции и в полза на прокопи и останалите обвиняеми олигарси счупиха България.

271

Анонимен

преди 2 години

Хахахахаха някой чу ли как изтеряса Асен от трибуната на НС? Хахаха Асен е психично болен..Крещеше криза, криза сякаш главата му се тресеше. Като диктатор в агония. Мили Боже, защо не му помогнеш? Асен е много болен.

270

Трябва веднага !!!

преди 2 години

Като падне правителствота, границата да бъде затворена за тези двама хубостници -- да не могат да избягат заедно с милиардите, които окрадоха.Следва импиичмънт на Радев, за дето ни ги натресе!!!

269

Петърчо

преди 2 години

Абе Асенчо че държавата не е твоя собственост че да си я отвоюваш. Партията която ти и Петков създадохте представлява интересите на едва 30% от народа или колко там получихте на последните избори. За половин година вече забравихте кои сте колко сте къде сте и кой ви постави там и сега ще сте си отвоювали нещо което е на всички включително на тези 70% които не са гласували за вас. С такова поведение недей да се чудиш защо на следващите избори няма да получите и половина от това което сега имате.

268

Измислете

преди 2 години

Начин да могат бежанците да гласуват за вас. И някой пенсионер, на който увеличихте пенсията. Дадохте на чужденци такива права, каквото българите нямат в собствената си държава. Това е "вашата държава". Сертификати, шуробаджанащина, решетки на вратите на парламента, дарения от заплатите за патрони за Украйна, обиди и размахване на пръст - това е вашата промяна. Кой каквото сам си направи никой друг не може да му го направи. Имахте цялата власт и си показахте лицето. Това е. Бог да ни пази!

267

Анонимен

преди 2 години

Много си нахален! Баце поне се праеше, че строи, а вие сте пълен пърдел.

266

Игати

преди 2 години

Тоя на ква дрога е? Изобщо ли не разбира? Нищо няма да си отвоюваш, кокор! Не ви щем бре!

265

Ццц

преди 2 години

Ако тия останат още година на власт хората няма да имат пари за билет и да избягат от България.

264

Анонимен

преди 2 години

какво ще си отвоюваш, бе мангър веждев? Лошата Русия има най-съвременните гари, дето и у Джърмани нема. Пак сме на погрешната страна. Пак, пак и отново

263

Анонимен

преди 2 години

ПП вън от България !

262

война и мир

преди 2 години

Кокорчо много войнствен го раздава. Щеше да брани България от Русия, сега ще си я отвоюва обратно от българите, утре сигурно ще разкаже играта на марсианците...

261

Анонимен

преди 2 години

Асен е комунист

260

Анонимен

преди 2 години

Краха на Асен

259

Анонимен

преди 2 години

Кратко време беше министър но пък много бели стори

258

Политолог

преди 2 години

Ясно е че предстоят избори през септември. Кирил и Асен няма да влязат в парламента, БСП също.

257

м...да

преди 2 години

Време е България да бъде отвоювана от шуро баджанащиата която в момента я управлява!

256

дддд

преди 2 години

Този,Киро,Нинова и останалите от управляващите партии,май въобще не са в час със случващото се?