65

Анонимен

преди 1 година

Пленили са ги убитите руски войниц...

64

мда

преди 1 година

Мрзавците американци какъв го дирят в армията на Украйна?

63

Анонимен

преди 1 година

Дора, само че тази поетична душа никога не е помирисвала битка. Мъглата не мирише на огнения вихър и пушек на битката.

62

Анонимен

преди 1 година

""Бяхме на мисия и цялата работа беше абсолютно луда ... нашият отряд от 10 души" _ Най-вероятно става дума за укропска диверсионна група.

61

Дора

преди 1 година

"... изчезват в мъглата на битката...". Каква поетична душа е писала тази статия...

60

Анонимен

преди 1 година

"Владимир Путин вероятно ще поиска значителни отстъпки, за да ги освободи" ______ Пиндостан твърдо вярва в своята изключителност и мечтае, че руският президент ще тръгне да играе с него в типичните негови пиндостански игрички. Пиндостан никак не може да вдене това, което Президентът Путин няколко пъти им повтаря "Русия няма да разговаря и играе по вашите извратени правила".

59

pronto

преди 1 година

Не си опознал Русия, ако не си опознал Сибир... На тези двамата им предстои да рзберат значението на тази поговорка!

58

Анонимен

преди 1 година

Двамата пиндостанци в в ролята на руски военнопленници ли са? Не. Ако бяха хванати с оръжие в ръце на територията на ЛДНР, те щяха да бъдат осъдени на смърт по примера на наглобританците.

57

Анонимен

преди 1 година

Подобни кравари обучаваха и идилците!

56

Бай Илийчо

преди 1 година

А сагъ ша има могу бой ,и сякъне на дръва в Сибир. Ко не ги осъдят на смърт де !

55

Анонимен

преди 1 година

До руските нацисти- Какви нацисти бе? Руската армия в Украйна е от различни националнисти от Руската Федерация. А кои са доказаните нацисти в Украйна цял свят знае.

54

Анонимен

преди 1 година

До руските нацисти- Прогандата не си поплюва. След като западните медии преди няколко години разкриха нацистите в Украйна, и деянията им и татуиривките им, и свастиките им, а дори САЩ ги обяви за такива. Сега почнахте да наричате руснаците "нацисти" щото след като Зеленски ги вкара в националната армия на Украйна и на Русия и писна. Много хитър номер.

53

Ром'с

преди 1 година

Абе герои, американски герои... Теперь не могат да попаднат в плен без геройство.

52

Анонимен

преди 1 година

Какво разкритие, американци се биели за Украйна. Много странно. И необичайно. Нали? Или...?

51

Анонимен

преди 1 година

Ееее, нали щеше контраатаки да има, настъпление на укритата.... какви са тия неща сега - отстъпвали, пленяват ги... ееееее...

50

Ясно е

преди 1 година

Холивуд вече е готов за сценария за тия рамбовци. Нямам търпение. Но единия трябва да е чернокож във филма а другия .......

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61 Дори не знаеш как се наричат народите, толкова си зле.

48

Анонимен

преди 1 година

"Путин напада само земи населени с хора с бългаски гени." - и като допълнение мога да добавя да изгледаш видеата на главния мюфтия на Русия Талгат Сафа Таджудинз говорещ за българския произход на Волго-Уралските народи и казващ "Тогава тук е нямало нищо друго освен българи". А за това, че от 2016та е забранен българския език в училищата в Украйна и че именно украинците потъпкват правата на българите и за разбития от украинци мемориал на Хан Кубрат в Мала Перешчепина ще кажеш ли нещо?

47

Уааау

преди 1 година

Много трогарелно и написано и с майсторско перо. Особено последните абзаци описващо героизма и ''изчезването в мъглата''. Много поетично. Шедьовър. Чакаме и втората част, как са разигравали и руската пехота и как накрая им е писнало и са се предали гордо и с погнуса..

46

Анонимен

преди 1 година

"Ако русофилите имахте малко мозък, щяхте да знаете, че Крим е български, че Путин напада само земи населени с хора с бългаски гени." - първо не съм русофил. Второ в състава на руската армия има Чеченци, Дагестани, Кабардино-Баркари, Осетинци и Татарстани. Ако си наясно с историята ще знаеш, че това са същите народи дошли да създадат България 1878 и голяма част от тези хора се наричат българи, а на флаговете на много от тях можеш да видиш бяло, червено, зелено, и конници подобни на Мадарския.