37

Вьзмутен

преди 1 година

Толкова се отвратих от промяната за -6 месеца че и за карайдь ще гласувам ако избора е между него и киро

36

Аз промяната

преди 1 година

17 СХЕМИТЕ КОИ 17В ТВОЯТА ГЛАВА ЛИ 17 ХОДИШ ЛИ НА МАГАЗИН ТАЗИ СХЕМА С НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ ИНТЕРЕСУВА ЛИ ТЕ 17 А ТИ КАТО РЕВЕШ ЛЪЖЕШ КАКВО ПОЗОР СА ТЕЗИ ПЪПЪ И *** ОКОЛО ТЯХ САБОТИРАХА СРУТИХА ОГРАБИХА ВСИЧКО А ЕВРОПА ПАРИ НЕ ДАВА НА НОВИТЕ СХЕМАДЖИИ ЗАЩО ЛИ 17 МИСЛИ 17.

35

Анонимен

преди 1 година

Нагли, ненаяли се крадци. И тая Дуловската к.......ва няма срам!

34

Анонимен

преди 1 година

Таз само като и видя нахално-наглото изражение и нещо в мен се обръща. Що така не буди ама грам вяра и уважение. Някаква креслива, некомпетентна и невъзпитана скумрия.

33

Боко малък

преди 1 година

До Баце голям ; Когато се спънеш веднъж в един камък значи ,че е случайно -спънеш ли се втори път в същия камък значи си ***, камъка на герберите ,нагледахме се айде стига !

32

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Отговорноста е на Тиквата,ама той...нищо не знае,защото са му спрели...тока в Банкя.

31

Пп

преди 1 година

Реално киро вьрна герб - направи всичко по силите си да отврати хората от своята партия

30

Анонимен

преди 1 година

Царе сте на краденето. Всекиго знае. Без Гешев.

29

Ха ха

преди 1 година

Бацо им погледа сеира испи си ракията отпочина и сега се завръща сьс -200

28

Абе...

преди 1 година

...на пиена на бира, ядене на суджуци, производство на поцинковани кофи, скоростно опраскване и цветущи епитети относно кърждалийските дави със сигурност носите, чухме ви вече и ви разбрахме. Благодарим.

27

пасарела

преди 1 година

Атанасова , по кротко !Не се толкова изцепвай , още имаш мляко по устата ! Аз съм стар седесар и после привърженик на ГЕРБ , и се наслушах на какви ли не обещания и лъжи , но мога спокойно да ти кажа , че ни омръзнахте ! Не се изхвърляай с голо дупе , помислете на какво сте способни , а не само ура , ура , а после го хвани за к..а !А да видим при сегашната ситуация какво може да се направи , а не само да се взима сигурна заплата от Народното

26

Анонимен

преди 1 година

Цигаромите се наместиха на много места. Очаквам да стане гражданска война заради тъъъъпите ни политици! Много са шашави! Да го имате предвид!

25

Баце голям

преди 1 година

Герб ще е пьрва политическа сила и този пьт ще получи подкрепа за нов мандат от дпс и вьзраждане

24

Барон фон Мюнхаузен

преди 1 година

Ко каза? Ко?

23

Анонимен

преди 1 година

Носят отговорност под формата на кюлчета в една къща в Банкя!

22

Анонимен

преди 1 година

Вие от ГЕРБ сте най некадърните крадци . Вземете пример от дуо кирчококорчовци. Тия са гениални. Ринат гриндят като фадроми народна кървава пара.

21

Анонимен

преди 1 година

Какво сте доказали бе! В Бяла Слатина и селата вашите феодали се вихрят! Да ви разказвам ли какви циркове правят бившите БКП-активисти? Дави го натаковам у Бойко Борисовците смотани!

20

Радослав

преди 1 година

Носене на отговорност не е да прехвърлите член на партията от министерство в което се е издънил в ново министерство! Носене на отговорност е да напусне парламента. Видяхме ви как носите отговорност, за справка Лилянчето Винеткова която обиколи всички министерства и накрая се наложи да и измислите изцяло ново такова!

19

Връщайте се

преди 1 година

Идват избори. И Бойко ще мачка с двеста пак. Толкова снимки, запис и нито едно доказателство. Просто искаха да го свалят от софрата да ядат те. В крайна сметка се счепкаха за парата. Изгубиха две години на страната. Бойко да беше довършил Хемус. Тези дупките от зимата не можаха да закърпят. За цените да не говорим, които не били тяхна вина? За два месеца бях в Турция и в Испания. Докато в Турция очаквано е по-евтино, да ви кажа нещо ново - и в Испания е. Храните са по-евтини оттук. 16% официално

18

Провалихте

преди 1 година

шанса на България да стане нормална държава по време на герб- дпс управлението. Много нагло и безочливо същество с никакъв професионален опит се изказва и дава оценки сякаш живеем в различни държави. За съжаление м ъ р ш и т е взеха превез във всяка европейска държава. Човек няма и къде да емигрира:(