125

Ха-ха

преди 2 години

До Жио! Не знам дали сме последна дупка, но сигурно вие ще сте първата дупка,която ще бъде запълнена! Като никой не ни пита ,водете си преговорите ! Какъв ви е проблемът! Ние не бързаме за никъде!

124

Анонимен

преди 2 години

"До Мара БуневаКое да си платиме бе торко хахаха блгарчетата се последна дупка и никои ама никои не ги пита за ништо, голтарите на балканот".... Е-е-ех, Жио, Жио! Па като сме последна дупка и голтари, що тражите от нас. Що не одите да сакате що ви требе от тия що ви учат да сте таквиз опаки, бе?!

123

Анонимен

преди 2 години

До Жио Виж какво, ние няма да бързаме и ще исчакаме 10 г. и тогава ще ви кажеме какво сме решили. Турция чака от Гърция 70 г. Ако желаете направете каквото мислите, ако нем ще разберете след 10 г. Дотогава може да вземете малко помощи за да пишете македонски съчинения.

122

Жио

преди 2 години

Баш не заболе за ЕУ, ако треба да е со вас не ни сакаме да влеземе, до 1945 општа историа ама на магарето стапо, можете да си ги славете аспарух и тангра колку сакате чедааааа со окупатори и фашисти немам општа историа, фала многу и точка

121

Анонимен

преди 2 години

Подозирам че скоро пак ще и сменят името на тази държава - на Северна Албания!! Родоотстъпници друго не заслужават. Бабите и дядовците им е въртят в гробовете като гледат в какви плазмодии са се превърнали северомаскарите!

120

Нико

преди 2 години

*** наглите селяци.Всеки ден медиите им бълват омраза към съседа си.Учебниците им децата им учат че сме фашисти и убийци .На улиците им висят табели с антибългарски текстове. Представят автентични наши царе и революционери за техни .Въпреки че на всички езици в Нета. Във Википедия и други Енциклопедии може да се прочете че са българи.Да питат германеца Шолц или макрон Щеше ли да пуснат подобен техен съсед в ЕС ??? Нещастници !!

119

Анонимен

преди 2 години

122 България призна реалността, РСМ да признае миналото. До 1945 имаме обща итторелия, няма да се съгласим, да ни я откраднете! След тази година, се наречете и марсианци, България ви призна първа измислената държава през 1992.

118

Анонимен

преди 2 години

Минковски дето се срамувам от произхода си, да не се надява, България да се македонизира, за да влезе РСМ в ЕС. Не България иска да влезе в ЕС, а РСМ. Не се забелязват усилия в тази насока от Дисниленд 2014, само палежи на български знамена, на Българския културен център в Битоля и груби нарушения на правата, на българите в Македония. Вето.

117

Мара Бунева

преди 2 години

До Жио: Да си платите за това, че се отрекохте от род и кръв и станахте сръбски мекерета!Да напомням ли за клетниците, които се продадоха и след ВСВ станаха югославяни-македонци,насилваха собствените си братя и сестри,заличаваха с еничерска злоба всичко българско,за да не им напомня за тяхното падение:Георги Пулев,Кръстю Мисирков,Георги Димитров,Лазар Колишев,Благой Конев и други македонисти,родоотстъпници и предатели на род и Отечество Слуги на Титовци и Темповци,доказани масови убийци!

116

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Съгласете се на бг версията и после при преговорите ще има наблюдение колко спазвате. Ако не спазвате следва санции както Русия.

115

Жио

преди 2 години

До Мара БуневаКое да си платиме бе торко хахаха блгарчетата се последна дупка и никои ама никои не ги пита за ништо, голтарите на балканот

114

Мара Бунева

преди 2 години

Недраги македонисти, сърбомани, юготитовисти и пр. антибългарски еничери, дойде времето да си платите! За лъжите, насилията, предателствата срещу собствения си български народ! Някой си Мицкоски казал нещо, в което има малко истина: не асимилация, а РЕбългаризация -- това е единственият път. А относно историята, някак превратно я разбират тези клетници: фактите наистина могат да се тълкуват, но не могат да се променят; Самуил е български цар, Георги Делчев е българин, Екзархията е българска!

113

Анонимен

преди 2 години

Тия са много интересни, от тях не се иска нищо повече, освен да признаят историческата истина и да се спре с омразата срещу нас. Е, когато държавата ти е изградена на основата на всичко антибългарско и историческата истина е, че до 45-та година там живеят българи, проблемът става огромен, но... Това е положението.

112

Анонимен

преди 2 години

До 117 .Пиши на разбираем човешки език.

111

Анонимен

преди 2 години

5-ко, историата ви е НА-важна за вас. Целата ваша политика и авен живот е изградена врз историата, бидеи нема на што друго да се потпрете. И додека зборуваш за крив макарон, тешко е да се види патот до Европа.Айде, спи спокойно.

110

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Чешка и Словачка ще сложат вето и ако ние кажем че са немци а не са чехи и словаци. Така и те ще се почувстват.

109

Реалист

преди 2 години

Такива лъжци и Коминтерновски пропагандатори нямат място в ЕС! Представям си какво Л**на ще натворят срещу нас, ако ги допуснем в Брюксел! Цялата тази антибългарска риторика ще я пренесат там! По-добре да си спретнат един поход ..."По стъпките на Тито", да обикалят Европа и да си говорят ,колкото си искат! Кики Кривата уста и тях ще ги излъже!

108

Анонимен

преди 2 години

До 5-ko Като не е битна исторята приемете бг версията. И влизате. Това ще покаже, че може да ви имаме доверие в бъдеще.

107

era

преди 2 години

боли ме какво иска и не иска да пиеме тоя. Ползват напата история, всичките им национални герой са били българи, говорят на български дуалект със сръбски вметки, но отричар всичко българско. Промити мозъци.

106

Умен

преди 2 години

Пускаме тия сърбофили в ЕС и ние излизаме. Ще си живеем чудно без зелените глупости на брюкселските зелки!