64

Анонимен

преди 1 година

До До 65/73 "Мани го генерала" и след това ми цитираш друг генерал, без въобще да знаеш какво се има предвид с думите му. Само да ти кажа, че е СМЕШНО да си мислиш, че Ф-16ките ни ще са "оперативно готови" след 2-3 години. Много ми е любопитно какво означава "оперативно готови", за да се говори за такъв срок. Защото ти ГАРАНТИРАМ, че ВЕДНАГА щом пристигнат тези самолети ще започнат да дават бойни дежурства.

63

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 "Зимата ще колабират половината икономики в ЕС" За да разбереш колко малко имаш общо с реалността: статия от днес "Войната в Украйна не успя да забави ръста на европейските икономики" :))))))

62

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 79 Мне. В близките десетилетия няма да има отмяна на санкциите, освен ако Русия не премине през някаква удивителна метаморфоза (не го виждам). Бъдещето на конфликта е в това, че Русия ще се опита на всяка цена да си запази придобивките, а Украйна на всяка цена да си върне територията. Запада ще подкрепя Украйна, тъй че ще видим един продължителен конфликт, докато едната от двете страни не фалира (и буквално).

61

ГейЕВропеецДжендер

преди 1 година

Целта във воената операция е Освобождение на руските земи с руско-езично население - Източна Украйна!!! Никой не иска КИЕВ -без най-богатите на руда и стратегически ресурси останалата част на Окрайна е една бедна на ресурси територия, кояо европейците ще хранят! Хамериканците че захубят интерес -няма нефт, газ руди и ще се ометат. Русия бавно, с мимнимални ресурси и загуби взе най-големите и богти райони а Укро-фашистите с подкрепата на Демократична ГейЕвропа стрелят по цивилни източно украинци

60

Анонимен

преди 1 година

Големия майтап е, че всяка територия окупирана с много кръв от руските войски, после просто ще бъде изтъргувана (ако не от Путин, то от наследниците му), за отмяна на бруталните западни санкции, и за възстановяване на търговските отношения между Русия и Европа!

59

Пян_Гъ

преди 1 година

ДО КАЛЕКО АЛЕКО: Чиче, ай ся сериозно! Ти (или някой от САЩ/НАТО/Украйна) чели ли сте план-картите на руския генщаб за конкретните цели, срокове и способи на специалната военна операция??? *** н'дей бяга, хленчи и скимтя! КЪДЕ ПРОЧЕТЕ, ЧЕ ОПЕРАЦИЯТА Е ПЛАНИРАНА ЗА 3/7/10 ДЕНА??? КЪДЕ??? КОЙ ТИ ГО КАЗА??? Аман от "експерти!"

58

хуху

преди 1 година

до ДжО1984Ама как ще бързат за къде са се разбързали хахаха то сега идва подкрепление танкове от музея хохо.Руснази за умиране колко щещ,Генерали много няма вече и краицери,ония самолети дето спираха тока на КуК и те отидоха на кукуво лято?Сутата и те взеха да свършват дроновете си летят къде си искат и след 4 месеца взе да пристига ново съвремнно западно оръжие!Хич да не бързат хаха.Дето се вика с небързане от Киев до Домбас се стига е украинските *** прибраха добра реколта

57

Психодиспансер

преди 1 година

До Анонимен Получи им се, 65 километровата колана след като изпрати колетите от Беларус за Бурятия и Чечня се саморазби, Вероятно им липсва един анонимен стратег от дивана в Люлин и затова ......... ;))))))))

56

Анонимен

преди 1 година

Руснаците си чакат зимата и това е. Зимата ще колабират половината икономики в ЕС и ще сме пред дилемата дали да хрантутим укърите или да спасяваме себе си. А дори да хрантутим укърите, пак ще изгубят. Нямат живата сила вече за някакво настъпление, останало им е само да отстъпват. А укърите с най-голяма наглост представят планове как щели да влизат в Донбас и Крим. А я са влезли, я са изяли гъбка, защото това вече са официално територии на РФ...

55

Анонимен

преди 1 година

До Калеко АлекоЗа Киев беше блъф ве мен, те просто искаха рашките, да им отнемат основните сили на урките от Донбас и Донецк, постигнаха желания резултат :) Насочиха им вниманието към Киев, докато те спокойно си взимаха източните райони :))

54

Психодиспансер

преди 1 година

Щото изпълниха предните ........;)))))))))))

53

Анонимен

преди 1 година

В Харков народа повече от Русия )

52

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами може и повече от година, да не забравяме че от "Блиц крик-ът" който трябваше да превземе Киев за 3 дни вече минаха повече от 3 месеца, а през това време зелените човечета на Кремълският военнопрестъпник бяха изтласкани и от Киев, и от Харков, и се завърнаха там откъдето тръгнаха при донбаските отцепници и сепаратисти ... Оказа се представите на кремълските стратези за света и собствените им възможности са съвсем сбъркани и нереални, което не вещае нищо добро за путинова Раша ... !!!

51

:)

преди 1 година

изминаха повече от 3 месеца от началото на войната в Украйна, и повече от два слушам, как руснаците са на ръба на възможностите си..как им свършвали ракетите...то голямо свършване ще е...два месеца и косур...едно е ясно, западната пропаганда е по-брутална дори от източната..

50

До 65

преди 1 година

Тва са някакви опорки, първо 300 човека какви танкове карат, че всеки е различен, второ кой ще има даде и 100 танка западни, щатите мълчат, Германия трябва да даде Леопард на Полша или Словакия ли беше, за да компенсира дарените т72 на Украйна, ама нямала и щяла да ги произведе, тва 100 танка не са кат 100 коли

49

Анонимен

преди 1 година

Не може да унищожиш 67 километра тежкобронирана техника ей такака, това си беше блъф от страна на украинците :))) Те требва да се бият директно, ама не искат или не го разбират това нещо :))) Да е карат на горила тактика върши работа до време, после требва да съберат армия и да воюват, нема как да бъде в Европа другоядче :))

48

@63

преди 1 година

Третият енергиен пакет беше началото на войната срещу Русия. Тогава започнаха да ги ограничават и тормозят и да ги изтласкват от икономиката на ЕС. Войната в Украйна е просто кулминацията на това което беше започнато товава. Но точно в момента не обедняваме заради 3я енергиен пакет (макар че си прав, той беше причината за скока на цените на тока от януари до март), но от март насам, обедняваме най-вече защото печатаме пари за войната. За да я издържаме. Защото тия милиарди не падат от небето.

47

Анонимен

преди 1 година

До До 54/67 Не знам къде какво си чел, но си в явна грешка. Българските Ф-16 ще бъдат в "оперативна готовност" и ще дават бойни дежурства две седмици след като пристигнат в България. Отново повтарям, оценката е на британски бригаден генерал. Убеден съм, че той е по-наясно и от двама ни какво е възможно.

46

Анонимен

преди 1 година

Специалната военна операция отдавна да е приключила, ако САЩ не се биеха с Русия до последния украинец.

45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, и крайцера Масква ли беше бутафорен:)