86

Анонимен

преди 2 години

До 89 Е сега и подаръци ли трябва да им правим? Да не би ти на 1 юни да вървиш и подаряваш разни неща на всяко дете, което срещнеш?

85

Анонимен

преди 2 години

абе верно Калина голем подарък направи на украйнските деца за 1-ви юни, щеше да е смешно, ако не беше трагично

84

Анонимен

преди 2 години

Тая слаба ракия излезе. Направи се на мъж за два дни и клекна. Ся връща мрънкалниците по хотели и бази... Пък аз си помислих, че случайно в ПП имало и един свестен човек... Е, толкова. Няма. Надежда тука всяка оставете.

83

Анонимен

преди 2 години

един да прояви малко държавническо мислене и почват да го дъвчат чакалите

82

До 86

преди 2 години

Да де,ама тия са за няколко месеца,а ония за цял живот.

81

До 85

преди 2 години

Питай Бойко кой болен мозък го е измислил,защото той ги постави.

80

До 80

преди 2 години

Парите са в хотелиерите.И те доволни и бежанците доволни.Нещо неясно?

79

Анонимен

преди 2 години

До До 72, не че нещо, ама такива лагери като този в Елхово въобще не трябва да съществуват, не да се настаняват хора там, не трябва да съществуват, незнам на кой болен мозък му е минало през главата да тури чечен асфалт на едно поле и отгоре метални контейнери и да нарече това нещо "бежански център" бил съм в мемориалния комплекс Бухенвалд, там да ти кажа поне има растителност, на Елхово му липсват само крематориумите, като данъкоплатец искам да знам кой и колко пари е опукал за това

78

Анонимен

преди 2 години

Дразните се на 60 000 бежанци.А не се дразните на 600 000 индиици,с по 10 или 15 деца,които са цял живот на главите ни и които точат социалната ни система,без да внасят и лев.Замислете се малко.

77

Анонимен

преди 2 години

Калинче, засрами се ! на 1-ви юни деня на детето, изпрати стотици деца и техните майки да спят в контейнери и палатки, зад високи огради от бодлива тел и ги караше да се редят на опашки за шише минерална вода, ТИ СИ ПОЗОР ЗА НАШАТА ДЪРЖАВА !

76

Анонимен

преди 2 години

До До 66, ами точно за 110 хиляди си говореше на 30 май, в т.н. видеообръшение:) да приеме че така, тогава къде са 180-те млн евро, защото държавата плаща само за тези настанени в хотели, оставям настрана десетките милиони дарения от нас

75

До 72

преди 2 години

Престанете да пишете глупости,бе!В Елхово останаха за 1 ден,а малка част за 2,3 дни,докато ги разпределят.Аман от черногледи драскачи,пишещи само лъжи.

74

Анонимен

преди 2 години

'Константинова се обърна към депутатите от ГЕРБ-СДС: "Отказвам точно от вас да получавам уроци по хуманност".' ---- ДЕМЕК НИКОГА НЯМА ДА СЕ НАУЧА

73

До калина

преди 2 години

Браво момиче ГТака се правиКойто не ще мира .....си го намира.За изказването браво.Сега ти нареждат да допуснеш грешка.Да ги настаниш в зимните курорти.Стига вече за хатъра на парата.И българите имаме нужда от почивка.

72

Анонимен

преди 2 години

Няма да са в резерват ,ще са в Приморско,Китен,Старозагорски бани,Боровец и Пампорово.Повечето вече са настанени.Утре затварят резервата

71

Анонимен

преди 2 години

Най-голямата грешка беше, че в началото настаниха тези хора в най-скъпите и луксозни хотели. Много българи през целия си трудов живот не са могли да почиват с парите си в такива места. Претенции на хора, които бягат да се спасяват са неоснователни. Трябваше да се вземе примера от Германия, Полша и т н. Сега нямаше да има такива неуредици, но при нас всичко е така все закъснява.

70

Анонимен

преди 2 години

До До 71, сумата е 180 млн евро, и са отпуснати точно за тази цел, а Калина да не се прави на ощипана мома, а да дава обяснения

69

До 66

преди 2 години

Явно не си схванала казаното от дом.министърката.60 000 са настанени в хотели и държавни бази.Останалите са при близки,на свободен наем или приютени от добри хора.

68

Анонимен

преди 2 години

Грешка беше от наша страна да ги настаняваме в скъпи хотели, но явно още не е бил готов резервата за индианци в Елхово :)))) Те да благодарят на БГ, че си изкараха 1 месец безплатно почивка, сега требва да свикват с мизерията в резервата, ако може да се нарече мизерия разбира се :)))

67

Анонимен

преди 2 години

Ние данъкоплатците платихме сметката на ,,бежанците,,и ще продължаваме да плащаме