152

Анонимен

преди 2 години

На Европа от некъде ще и дойде евтин неруски уран, и тогава Европа ще премине на АЕЦ (нищо че в Германия таз година всички АЕЦ ги затвориха) и тогава Путин ще фалира.

151

Анонимен

преди 2 години

Запада наложи санкции на руските олигарси, като им взе яхтите, дворците, банковите сметки и предприятията. Олигарсите от времето на перестройката, които до ушите си бяха интегрирани в западната икономика и напълно зависими от нея, бяха смачкани и разорени. Разори ги Запада, а не Путин.

150

Анонимен

преди 2 години

Европа ще мине на АЕЦ (какъвто е случаят с Франция). Но не на АЕЦ със съвецка технология, а на запдни АЕЦ.

149

Анонимен

преди 2 години

Китай спря полетите над Китай на всички руски авиокомпании, които летят със западни самолети на лизинг (а това са всички руски авиокомпании).

148

Само факти

преди 2 години

Курса на рублата е изкуствен, ако дадат на обикновения рашко да купува долари, курса ше хвръкне до небето за нула време. В момента рубла не купува никой и курса се поддържа нисък с рекламна цел. На черно долар може да се купи в момента за 90-100 рубли.

147

Анонимен

преди 2 години

Санкциите на Запада водят до един много силен страничен ефект: русофилите може и да не могат да се топлят и да ядат, защото и без това нямат пари. Не очаквах, че са толкова ефективни, наистина. :)

146

Анонимен

преди 2 години

Тпично по комунистически болшевиките плашат светът с глад, студ, атомни бомби.

145

Анонимен

преди 2 години

Вижте ся скъпи съфорумници, те какво налагат санкции и на какво ? :) Продължават с чеченския петрол, продължават си с руския газ, това не е ли лицемерие :)))

144

Анонимен

преди 2 години

Скоро няма да има топло, няма да има зърно за хляб, яжте и се грейте с айфоните с които толкова плашехте Русия че ще остане без тях, но руснаците имат айфони, а на запад няма да има нито хляб, нито топло.

143

Анонимен

преди 2 години

В Русия на Путин има много бездомни пенсионери. В България поне пенсионерите са с квартири, докато в РФ рядко е пенсиоер да има собствен апартамент.

142

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 176 "В България отоплението може да скочи с 300% през зимата. Като цяло инфлацията може да стигне трицифрено число." Ами, супер, къде е проблема? :) Пари ли нямаш?

141

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174 "В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?" Като се има предвид, че русофилите са най-бедната част на българското общество, се надявам да скочат още поне с няколкостотин процента. :))))

140

Сармат

преди 2 години

И рублата е силна, и Сармат е на мястото си!

139

Анонимен

преди 2 години

В Одеса стоят 25 милиона тона зърно. И то няма да отиде там за където е предназначено, по Дунава, нагоре. Колко ще струва хляба след 2 месеца? А литър бензин? А газта?

138

Анонимен

преди 2 години

Турция е близо до фалита и преврат и Ердоган свален. Натрупал е огромен външен дълг.

137

Анонимен

преди 2 години

Скоро след войната, Азовстал ще изнася още по-евтино желязо, защото Руснаците доста тонове оставиха в Украйна.

136

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО "Никой не казва, че няма минуси и за нас, но пред перспективата да станем руски роби, и сух хляб ще ям, и на студено ще стоя." Най-ме кефи, как русофилите разправят, как "могат и 2 и 200" само и само да са на "грешната" позиция, но плашат останалите с ограничения. Тва показва, че си говорят празни приказки, и хич не вярват в историята, че човек има смисъл да се лишава, заради възгледите си. Яко лиццемери. :)))

135

Анонимен

преди 2 години

До 163.... Така е - щом ЕС се страхува да воюва. Ако не ги беше страх, досега руските стоманени заводи щяха да са европейски стоманени заводи. Не се случва често в историята такъв ть пак като Путин, да застане с цялата си държава на пангара. Явно европейците са много прости, за да пропускат такъв шанс.

134

Анонимен

преди 2 години

За това пък левчето е стабилно, докато пенсионерите в България ровят в кофите за огризки от храна.

133

Анонимен

преди 2 години

За първи път в историята си Русия напълно е обезопасила територията и гражданите си от външни нападения. Няма какво да бъде противопоставено на руското оръжие.