364

Иванов

преди 2 години

Щели да си помислят да премислят Абе аланколу вие трябва да търсите контакти с колективния запад а ние ще си помислим и премислим как и дали да имаме отношения с вас и то ако фашистката ви върхушка е още на власт и тези дето са близки до вас а оня брадат козел и терорист с власт и пари лидер на Чечня трябва а да бъде преследван и даден на военен съд за съучастия в убийства на чужда територия и граждани.

363

Анонимен

преди 2 години

Днес 24 май 2022 : 1 Евро равно на 61,00 Руска рубла. Преди 1 месец 24 април 2022 1 Евро равно на 83,82 Руска рубла. Санкциите на ЕС работят в полза на Русия за това няма интерес Русия да има добри отношения със Запада.

362

БПФ

преди 2 години

До Ясен Желязков - ти така ли си се родил - глyпав, или си ходил на допълнителни кypсове? То се вижда кой от кого има нужда и кой няма. "Западът" се срина икономически и то от собствените си санкции - Русия дори още не е отговорила !!! А ако отговори? Такива като тебе никога не могат да разберат, че който държи енергията, суровините, хлябът, питейната вода - той е господар !!! Какво - ЕС ще се върне в епохата на вятърните мелници и ветроходите ли? Ще печели от присмиващи се китайски туристи?

361

Оффф

преди 2 години

Абе ти го плюеш той си мисли че вали.Че кой иска да работи с руснаците.Кой се е хванал с руснаците все е загазил

360

Ясен Желязков

преди 2 години

Абе кой ще се занимава с вас, бе бай, да не казвам какъв. Като нямате и кинти за подкупи ще ви търсят, колкото и Нигерия я търсят. Направо мен ме е срам, заради вас, че поне за лице допреди 3 месеца можеше нещо да се говори за руски класици, култура, дух. Направихте всичко на пух и прах.

359

Анонимен

преди 2 години

На България и предстои подписване на Шенгенската Конституция,а Костя продължава пищи с тънкото си гласче ..,,Русияяя,Русияяяя,Русияяяя...''и т.н.. Колко ли може да падне още надолу този кремълски провокатор?

358

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги говори истината и ние искаме да станем като в Донбас и Мариупол, на пук на проклетия запад. Е, ще ходим известно време изнасилени пребити и ограбени, но важното са православните ценности на Кадиров.

357

Анонимен

преди 2 години

Това е МНОГО ДОБРА НОВИНА! Трябва нова студена война. Този път да сме от страната на Запада обаче. Нека Запада да си изтегли всички инвестиции от изтока и да се инвестира само в партньори на Запада. Китай, Русия, Иран и другите забутани страни, които не искат цивилизация да си живуркат там с кравите и овцете, да си карат жигулите и да си произвеждат хилядите танкове за да се пазят от "развратения запад", а ние най-после да се цивилизоваме и да живеем като хора. А русофилите да се изнасят у Раша

356

Ми това е чудесно

преди 2 години

Не искаме Русоя

355

Анонимен

преди 2 години

На Русия мястото е в Азия, защото е дива, криминална, азиатска страна. Само дето, Европа има малко работа с Путин, да го изправи пред трибунал за престъпления срещу човечеството. Путин е военнопрестъпник. Може и задочно, да бъде осъден.

354

Rrr

преди 2 години

Придурки, а вы когда за газ рублями заплатите? пока рублями не заплатите - х. е. р. вам а не газ. бесплатно газ только от маккейн

353

Анонимен

преди 2 години

Нужна ли е Русия на Света?

352

Ото Ф. Бисмарк

преди 2 години

,,Никога не вярвайте на русите, защото дори те не вярват на себе си. - казано преди началото на Берлинския конгрес 1878г.''

351

Анонимен

преди 2 години

Мечти, планове и действителност. На нашенски "мерака на мързеливия"

350

Анонимен

преди 2 години

Лавров е велик политик,Русия е Велика страна,за каква са им тези евроджендъри и тяхното двуличие.

349

Анонимен

преди 2 години

А сигурен ли си, че западът иска да си поднови отношенията с руското ръководство? Утре, след като изчезнат някои личности и се платят репарациите на пострадалите от войната - може би,

348

Този ми мяза

преди 2 години

На Квазимодо !

347

Анонимен

преди 2 години

Като гледам запада готви 6ти пакет санкции и отказ от руски нефт и газ до края на годината, а този за връзки говори. Иска му се.

346

1945

преди 2 години

До 346. Наследството на 20години Брежнев застой и като цяло слаба икономическа политика на сср след 1950! учи икономика или мълчи защото ме писна от необразовани но гласовити чибурушки

345

диди

преди 2 години

Велик дипломат! Неповторим!