65

Анонимен

преди 2 години

Кое социално ??? Евтин ток и евтин газ са най-важни за да направиш силна и конкурентна икономика и хората ще останат да живеят в бг. Нито АЕЦ Белемне се строи а газа от САЩ е доста скъп или няма.

64

Анонимен

преди 2 години

Нищо не водите! Нещо за необлагаем минимум? Или ви се вижда нормално на човек изкарал 50 лева да му ограбите 5?

63

Анонимен

преди 2 години

Нинова: Водим най-социалната политиката в България И КРАДЕМ НАЙ-МНОГО! БАЦЕ БЕШЕ СВЕЩЕНИК, НЕ ЧЕ ГО ИСКАМ ОБРАТНО! ТОЙ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е ПРИ БАЙ СТАВРИ, НО УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ВЕЧЕ ГОДИНА НЕ МОГАТ ДА ГИ НАКАЖАТ!

62

анонимен

преди 2 години

И другарят Жан Виденов я водеше (социалната политика) и знаем докъде я докара. Та и вие натам сте се запътили. Лошото е,че и нас се опитвате със себе си да завлечете.

61

Анонимен

преди 2 години

Бре политиката е *** работа...всеки лъже и маже.Важното е да не ни вкарат във война от глyпocт в следствие на чужда пропаганда и до мизерия.Да лъжат там,но не нас,а да гледат националните интереси.

60

Тази

преди 2 години

Тази е к.у.к.у. съсипаха всичко което беше постигнато за 12 години сега всичко е спряно нищо не работи само заеми взимат. Горската мафия сега дерибействат изнасят за Гърция здраво. Оставка на цялото некадърно правителство оставка

59

Анонимен

преди 2 години

Нинова се опитва някак да прави компромиси,но Кирчо надолу я дърпа.Все пак ако не е тя там ще е по-зле.Щяхме сигурно сега да сме във война с Русия.Малко или много тя спря марионерките.

58

Анонимен

преди 2 години

Има повече спекула значи.Ясно.За това е виновен Кирчо.Нали се направи на велик и не плати в рубли.Русия не ни спря ей така газа,а този лъже по телевизията.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Слезте по селата и ще видите цените и на захарта и на олиото и на сиренето и на всичко ще е храна за човека. На село нема големи вериги като у града, нема и промоции.

56

Анонимен

преди 2 години

Как можахте да допуснете най големите крадци и мошеници като Корни Импексова, Кокорчо и Просто Киро гриндъра с боядисаната коса да управляват България. ОСТАВКА

55

Анонимен

преди 2 години

Как можахте да допуснете най големите крадци и мошеници като Корни Импексова, Кокорчо и Просто Киро гриндъра с боядисаната кода да управляват България. ОСТАВКА

54

Анонимен

преди 2 години

По морето да връщат цените за чужденци.За българи кафе-2 лв.За украинци-20 лв.

53

Анонимен

преди 2 години

Захар 3 лева?Къде е тая цена?Може да е специална за украинци хахахаха

52

КНСБ

преди 2 години

Нинова,отново ни водите към " светлина в най-дългия тунел " на Балканите т.е. няма изли зане от вашия тунел :)))Благодарим за вашата най-антисоциална политика - видя хме я на дело : повсеместно увеличение на всичко на всички нива,истории от типа " ста ни ти да се дна аз",наливане от празно в пусто и тем подобни... С какви очи се седнала да се хвалиш за неща,за които изобщо нямаш никакаъв принос ?! Арогантността, нахалс твото и безочието ти нямат граници !!! Не заслужаваш и капка уважение ! Вън !

51

Анонимен

преди 2 години

На снимката като гледам как стиска дръжката на чантата, какво ли има вътре? Хахахаха ли кАиШ торбата с лъжите нарамила.

50

Праведен

преди 2 години

Другарко, ама на истина си мнооо, сб..ърк..ана !

49

До 58

преди 2 години

Помните ли по време на пандемията Нинова се направи на санитарка за пиар? Тя е кон с капаци и гледа само към яслата с пари.

48

Анонимен

преди 2 години

Нинова, защо не влезеш за някой и друг ден в някоя наша болница и после ще те питам за "социалната" ви политика. Ама не с твоя дебел депутатски портфейл, а като обикновените българи- жертва на родното здравеопазване. Ти нали щеше да махаш търговския статут на държавните болници? Също така щеше да махаш и плоския данък, който облагодетелства богатите като теб, но ощетява бедните? Твоята истина я видяхме как лъсна в българските оръжия в Украйна!

47

Явор

преди 2 години

В Гърция изборите са задължителни ! Някой пита ли се защо тук никой управляващ не иска това и никога не го предлага и обсъжда ?Ще изплува над водата ведната купения вот и мъртвите списъци, и тия партийки където сега са на власт ще си мечтаят за Парламента !

46

Анонимен

преди 2 години

Тази няма един ден трудов стаж. Закичила се с перли за 5 бона, чантата на рамото и е 6000лв., а очилата и със златни рамки още преди 2г.бяха 8 чифта, купени от магазина на Витошка. Кой социален политик носи очила със златни рамки, които струват над 9000 лева чифта? Изпрати синът си Рафи да учи на запад, а не в любимата и Русия.Лъга, че беше на стипендия, но от Бъркли казаха, че пари на чужденци не дават.Изръси 400000 щатски долара за дипломата му. От къде ги копае тези пари? Оставка на крадците!