30

Кекъл

преди 2 години

До ВЪПРОС -- Доста си глупавичко човече, ами питай китайците дали няма Ковид, всеки с филма си, а защо не питаш Лукашенко как така Беларус стана най-вакснатата страна по темпове в Европа? А защо цяла Русия я вакснаха като хората над 50 бяха дори задължени със закон да се ваксинират? Отдавна е ясно, че вие "конспираторите" сте с плосък мозък, не ви се мисли или не можете и го отдавате всичко на някви тайни заговори, сили и кукловоди

29

Qadi Seyfullah

преди 2 години

Няма да стане, друг път. На Балканите единствени истински мюсюлмани са в Босна. Половината учат в Саудитска, има уахабитка идеология и влияние. Нито турци, нито албанци са толкова религиозни, колкото сръбските мюсюлмани. Ако им посегнат ще дойдат и араби да се бият. Не гледай, че е точка. В Европа държавите са малки, което не значи, че не може да стане патаклама за секунди. И тази точка е 80% босненци, а правата са 1:1:1 за босненци, сърби и хървати. Но шовинистите искат още.

28

На майму

преди 2 години

Ни ни направихте! Зелени грети, не яжте месо, слагайте маските, сваляйте ги, хакайте си ваксини, антибиотиците били вредни, природата била хубава, ама хората - лоши, спин, ковид, алергия, нов хепатит по децата, олиото лукс, карайте велосипеди, стани, легни!!!А вижте колко ефективно действат в шри ланка! Премиерът и бпат му крадат? Запалиха ги отвсякъде! Народ, а не мр ъша!

27

Анонимен

преди 2 години

Кога ще стане гореща точка Кравария

26

Анонимен

преди 2 години

С две думи казано Путин закопа Русия.

25

ВЪПРОС

преди 2 години

Много Експерти , много Нещо .Бря , Бря .Помните ли Ковид и Експертите ?Истината е проста - Харков , там се произвеждаше Ковид в САЩ Лаборатории на Частната Фирма на Сина на Бай ДЪН ?Има ли Ковид ДНЕС ? Няма . За това Целувайте Ръце на Руската Армия .

24

Qadi Seyfullah

преди 2 години

Турция сме гаранция за Босна и тя ни е поверена да я пазим. Разберете, ако сърбите посегне на Босна, Турция ще ги помете. Вече не сме 90-те, реалностите са други. Сърбоманите тръгнат ли да се обединяват ще бъдат разбомбени с байрактарите. Аскерът също ще влезе и няма да излезе поне сто години. Ако имат и грам мозък няма да престъпят тази червена линия. В противен случай ще бъдат пак под османско. Както и на Русия не им е до тях сега, ще я втасат.

23

Ебелин Чукондуроф

преди 2 години

Тук съм!

22

Месалина Кучкоделова

преди 2 години

Търся си силен,мускулест и издръжлив мъж за една нощ!!

21

Chimerica

преди 2 години

Китай е фабриката на САЩ. Икономиките им са скачени съдове. Ако едните потънат, потъват другите. Само тук промитите смятат, че Китай се бие срещу САЩ, и то с Русия. Русия няма нищо освен природни богатства, които не са незаменими. Ноухау има в САЩ. Толкова. За какво Китай да си рискува пазара с подкрепа за някаква война, която не ги засяга. Напротив, гледат сеир отдалече и не ги е еня за Путин.

20

Анонимен

преди 2 години

Таня в кой свят живееш бе моето момиче? Всики драпат към своята си черга. Много била единна Европа! Ха, в мига в който й настъпят интереса на някоя от държавите и започва с цирковете. Но на тях никой нищо не им казва и не ги накязва. Ние обаче сме длъжни винаги да сме коректни. И накрая не сме дори второ качество, а някакво енто такова. Хайде стига вече!

19

Анонимен

преди 2 години

Най смешните в тая ситуация излязоха пак филите с техните Фантазии за Монголи и Жълти. Едните щяха за седмица да превземат Украйна , а другите щели да смачкат Сащ :)))) Клоуни

18

о, ДА ..!

преди 2 години

Много ми се иска в близко време всеки ден ден да падат бомби над София и над големите градове над страната. Представете си само само какво какъв екшън ще стане ..! Повече бомби, повече емоции .! В провинцията всичко ще бъде спокойно. Руски паметници? Да се махат, но и да се редуцират! Броя на руските дипломати също трябва да бъде намалено от 114 броя поне на 10-15 броя. Тези хора нищо добро не правят за доброто на България. МУТАфанова да си събира багажа и да е поема към Москва ..!

17

колкото

преди 2 години

ти е по голямата главата толкова повече подценяваш другите ! Те (другите) трева пасът ! КОЙ Е КАЗАЛ ОТ КЪДЕ ЧУЛ , ЧЕ ТОЗИ Е ЕКСПЕРТ !!!!!!!!

16

Ямболски ZV цървул

преди 2 години

Горещата точка е между двете задни бузи на този на снимката.!.

15

бо

преди 2 години

Поредният ли зач . Немат свършване .

14

Анонимен

преди 2 години

Вие ни докарайте до просешка тояга и после обявете, че лошия Путин е разпалил конфликт!

13

Анонимен

преди 2 години

До 18 Абсолютно верно да. Кой е Китай ? Нали се сборичкаха със Сащ, какво стана? Хуивей почти фалира, Тик Тока с гавра го прехвърлиха в ръцете на Американски компании. И тнОт тогава чувал ли си Китай да плаши Сащ :)Охльов

12

До 18

преди 2 години

Какво е Китай без пазарите на ЕС и САЩ? Ако покупателната способност намалее, съответно ще намалее и производството на Китай. А това за тях е пагубно.

11

Анонимен

преди 2 години

Китай е никой. Ако и наложат санкции с икономиката и е свършено. Сащ и Европа им е огромен пазар за технологии. Ръцете им са вързани. По добре да си трайкат. Тръмп им показа бързо, колко са слаби. А русия даже не знам, как реши да се пери на САЩ и Европа. Това е самоубийство.