155

Анонимен

преди 2 години

ПП е нова версия на ГЕРБ. Продължават ГЕРБ вместо някаква промяна. Еврото е с рекордни дългове както Гърция защото трупат нови дългове.

154

гост

преди 2 години

Постигнато е съгласие за приемане на еврото . НАС ПИТАЛИ ЛИ СТЕ . ДОТОГАВА НЯМА ДА ВИ ИМА НА ВЛАСТ . МНОГО СКОРО ЩЕ ВИ ИЗХВЪРЛИМ . ПРЕДАТЕЛИ , ПОКЛОННИЦИ НА СОРОСОИТИТЕ И ГЛОБАЛИСТИТЕ . ПРИСЛУЖНИЦИ НА КРАВАРИТЕ . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА ДЪРЖАВАТА НИ . АКО ПРИЕМЕМ ЕВРОТО ВСИЧКО СЕ ЗАНУЛЯВА И БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА . ЩЕ НИ УПРАВЛЯВАТ СВЕТОВНИТЕ БАНКИ И ГЛБОБАЛИСТИТЕ , ФАШИСТИ .

153

Казувах

преди 2 години

Разбира се че ще приемем еврото, тогава дори да фалираме ще сме ок, вижте гърчолята как са. А като имаме евро мутрите тука няма да могат да си въртят схемичките и за това е това реване най-вече. Нашото Евро ще е българско евро - първото в света с кирилицата свещена отпечатана на него и ще бъде най-известната и красива валута в света.

152

Костадин Костадинов

преди 2 години

Скъпи сънародници, виждате какво се случва пред очите ни, пред очите ни Просто Киро продава нашата родина България на САЩ! Точно в този момент се подписват едни съдбоносни документи, които пряко застрашават националната сигурност на България. Призовавам всички българи да преминат от режим гражданско неподчинение, в режим държавно и континентално неподчинение! Нека им покажем, че заедно можем да се превърнем в 100% светски лyмпяни!

151

_

преди 2 години

Превозвачи,Искат да не плащат винетка, толтакса и да се движат по пътища

150

Анонимен

преди 2 години

До тогава я камилата я камиларя.

149

Анонимен

преди 2 години

А това ще рече че на тази дата и година ЕС ще се разпадне.Където има бг.участие всичко се скапва.

148

ъаъ

преди 2 години

До Христо Христов - И ткогава като дойдат олигарсите на Путин и корупцията се върне на ниво 1995та година и мутрите излязат пак на улицата, какво ще правим? Лева щял да скочи - смех!

147

HH

преди 2 години

Ако путинофилите ***, значи сме на прав път.

146

До 173-Дано да е вяр

преди 2 години

Сигурен съм ,че Евро си виждал само на снимка,Андрешкоооо...

145

от люлин

преди 2 години

Стига с това, управляващите решиха!!!Искам референдуми за всички жизненоважни проблеми за България!

144

Много скоро!

преди 2 години

Май , и вие ще се спасявате с таксита от ,,народната любов"!!! Много скоро,некадърници!!!

143

От Вселената

преди 2 години

Този дето плямпа и иска да сменя Българският Лев, Българската Валута, някой изследвал ли е колко му е IQ то? Това не е Българин, а данайска подметка! Българин е този със задължително начално ниво на IQ >70 и следващите визши нива на IQ > 130 >140..., потомък на Бога на Българите - Загрея, Слънцето наше.....

142

Твърдо-НЕ!!!

преди 2 години

Никакво Евро в България на този етап!!!Иначе ще ядете дървото!!!

141

Анонимен

преди 2 години

Промяната продължава потъват с двеста с всеки изминал ден

140

Пия бира

преди 2 години

Мога да се хвана на бас с всеки , че ние евро няма да приемеме, поради една причина. Путин не може да си позволи да загуби войната в Украйна, сценариите са два, и двата не са добри за скапания ЕС. Първо да победи с нормални военни средства (почти невъзможно, с оглед как се развиват нещата и оръжието, с което се снабдява всеки ден Украйна), и втория е да пусне атомна бомба, трета световна война тогава е неизбежна. Писна ми от "спецове" , дето нямат 1 грам мозък в главата си. Това е истината.

139

Бгг

преди 2 години

Продажници долни вие питахте ли народа ??? Искате да ни отнемете и малкото независимост която имаме . Народен съд за национално предателство.

138

ПРЕВОЗВАЧИТЕ

преди 2 години

КИРО СЕ СКРИ В АМЕРИКА , ПРЕВОЗВАЧИТЕ ГО ЧАКАТ

137

Българин

преди 2 години

Ако сме живи до тогава, това ще е крахът на една българска ера или един епогей на забравените!

136

Анонимен

преди 2 години

Гледам сега клип от Турция как се правят дюнери ! Един реже месото и го слага на питките ,а друг добавя зеленчуците и трети ги дава на клиента ! А тук един човек ще е едновременно склададжия ,приемчик,продавач,завеждаш рекламации и накрая чистач ! Българина наистина живее в ***!