29

Ненчо

преди 2 години

Аз карам колело!

28

Анонимен

преди 2 години

Ако се случат пак крайни проявления на забрани на руския петрол, нищо не можем да гарантираме. А те ще се случат още в края на седмицата. Русия ще публикува списъка на враговете, на които няма да продава нито нефт, нито газ. Много мина, мъничко остана. Всеки един от тези 5 дни ни приближава към пълния колапс.

27

Хахах

преди 2 години

Харесва ми как всички държавници и експерти обясняват с какво можела и с какво щяла да работи рафинерията.. абе тя е частно дружество, не е държавно. Нищо че на корнела мъжът й е там с огромна заплата. Обекта е частен и ще работи с каквото поиска и АКО ПОИСКА. .набийте си го в кратуните.трябва да го затворят за назидание задето сме толкоз загубени. Украйна, цЕлия ЕС, САЩ и Македония ни правят за смях. Нямаме национална позиция! Слугуваме на частни интереси!

26

Анонимен

преди 2 години

Ами да спират. Лукойл са руска компания. По добре да се учреди българска компания за горивата.

25

SPQR

преди 2 години

Нали чакаме Урсулски петрол и Урсулски газ!Урсулата ни обеща бе!Вика "Щом сте в Рим правете като Римляните"!Е да...ама не..!

24

До 28

преди 2 години

Борсовите стоки се търгуват според световните цени на борсите. Съответно докато заплащането на труда не стане колкото е в "богатите" държави все ще ни е скъпо.

23

Анонимен

преди 2 години

как ще изчезне, цената е близо до на съседите вече, въпросът е след като цената на руския петрол е надолу,защо бензина при нас е нагоре щом ползваме все още руски нефт

22

demolitor

преди 2 години

Е как бе , малко по-надоло един "експерт" на дълго и широко ни обяснява как не сме били зависими от руския петрол -ХА ХА ХА

21

Анонимен

преди 2 години

Дънди Прешъс също работят на загуба. Арубис и те работят на загуба. Всяка по-голяма фирма в България работи "на загуба" или в най-добрият случай без печалба. Всеки с елементарни познания знае, че в България данък печалба плащат малки и средни фирми. ДДС е 4 пъти повече от корпоративния данък.

20

ЗАКРИВАЙ

преди 2 години

До Алекс //// да ама Лукойл определя общо взето нашия пазар, а в същото време като дружество е на загуба от години и не плаща данъци! Направо ЗАКРИВАЙ!

19

Анонимен

преди 2 години

Ограничат ли продажбата на гориво половин България ще остане без храна и елементарни продукти, лекарства и консумативи. Цените ще литнат до небесата, а безработицата ще е галопираща. Единственото нещо, което ще последва е гражданска мародерска война. Помнете кой ни докара до това дередже.

18

Анонимен

преди 2 години

Омитайте се

17

Алекс

преди 2 години

Лъжа е,че в Бургас може да се преработва единствено руски петрол.Може да работи с всякакъв петрол след съответните настройки на апаратурата.В момента руския нефт се предлага с голяма отстъпка/над 30$ на барел/и затова "Лукоил-Бургас" настоява да работи с такъв.Голяма печалба.

16

Анонимен

преди 2 години

Като изчезне горивото по бензиностанциите, кой ще ви е виновен? Дали руснаците или некадърните управляващи? И ако както всички се пънат да обясняват, колко е скъпо горивото от Лукойл и от Русия, защо не докарват от другаде? Защо досега в България беше едно от най-евтините горива??? Взехте ни за канарчета, но на народа му светка лампата.

15

РусенецЪ до 16

преди 2 години

Когато местят костите на Захари Стоянов в Пантеона в Русе, се натъкват на необичайна гледка. Тялото не гние. Мумифициран е. Хистологично изследване следва - ама той е спиртосан. И това не е нападка или шега. Просто се е пиело здраво по него време.

14

Ром"с

преди 2 години

75 % от петрола у нас е на Лукойл ..егати идейните *** тук ..да се спирало нефт от Русия...и да купуваме бензин по 5-7 лв и да е дефицит ..продуктите да скочат с 50-100 % в близките 3-6 месец...ей много деммббилли тук има ..а и въОбще шарани пълно тук ..

13

Taню

преди 2 години

Ау, въъй, ий чи лошу...

12

ЦСКАр

преди 2 години

Колко данъци платиха лукойл в България? Да питаме Серго стани шеф! В мЪкедония която зарежда от хранилищата на Лукойл България горивото е по-евтино! Случайност?!? Айде марш обратно в Русия мамка ви мутренска!!!

11

Ларавел

преди 2 години

Живея в Пало Алто. Днес отиваме до Сан Франсиско да водя хлапетата в музея на Дисни. Вие още се чудите откъде да намерите петрол все едно сте в 18-и век.

10

Българин

преди 2 години

Най-голямото проклятие за България са руските ***. Казал го е и самият Захари Стоянов, преди повече от век и затова русите го тровят и умира в мъки.