221

ПроСоТо

преди 2 години

Съвършено точно,ясно и адекватно е това твърдение на Путин !...Всеки,който се прави че не вижда ПРИЧИНАТА за това,което става в Украйна е или слуга краварски ,или..просто крава,добиче..

220

Бонго Бонго

преди 2 години

Дал бил отпор на КОГО??? НА НАТО ЛИ?? НА САЩ ЛИ?? ИЛИ НА УКРАЙНА,КОЯТО Е СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА , ТОВА ЧЕ ИСКАТ В ЕС И НАТО. ЗАЩО ХОРАТА ИСКАТ ТАМ, А НЕ В ЕВРАЗИЯ?? МНОГО ЛИ Е ХУБАВО В ЕВРАЗИЯ? ДАЛ БИЛ ОТПОР...ОПИТАЙ С ОТПОР ВЪРХУ САЩ ИЛИ НАТО ДА ВИДИМ КАКВО ЛИ ЩЕ СЕ СЛУЧИ? 500МЛН + 330МЛН + КАНАДА, ДА ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ?

219

Анонимен

преди 2 години

Добре де, тия хора не се ли чувстват гадно, като си гледат сбръчканите фейсове година след година на всеки следващ парад? Вместо да си гледат пенцията някъде сред природата, се занимават с гнусни геронтофилски събития

218

Анонимен

преди 2 години

Фашистите са гейове, гейовете са фашисти, а всички вкупом са НАТО. Мани...

217

НАИТИНА ВЕЛИК

преди 2 години

Да живее Владимир Путин-спасителят на Православието и кошмарът на сатанинската глобалистка секта.

216

Анонимен

преди 2 години

"Изпреварващ отпор" и други олигофренизми на някакъв ментално нестабилен човек. Комплексирано джудже.

215

!!!

преди 2 години

Тоя психопат сам си прави филмите, сам се вкарва в тях...абе зле работата. Навсякъде фашисти му се привиждат, атаки от Запад...защитавал си родината, като избива наред в Украйна. Напълно откачил е!

214

NightWatch

преди 2 години

Eх, да можеше вместо с големите си ракети, да се перчим с култура, изкуство, наука, нови източници на енергия, хуманност. Но такива сме човеците - деструктивни. Дано до няколко поколения се научим да не решаваме проблемите си бой

213

Анонимен

преди 2 години

И нито дума за парада, който беше безупречен Кофти.

212

Анонимен

преди 2 години

Долу диктатора от кремъл!

211

До боклука КЗУ

преди 2 години

Ти някога излизал ли си извън своето село и някога бил ли си в тези държави. Има доста да видиш и научиш. Никога не са имали нищо общо с Русия, освен за съжаление обща граница. Но явно в твоята промита кратуна много ти се иска да си в рубашка и ватенки, да си караш москвича и да си вариш самогона. Никога повече руски *** тук. Те интелигентните и образовани руснаци вече избягаха. Останаха само тези с дневен надник за половин литър водка, от евтината.

210

Лилов

преди 2 години

Тоя сам си измисля разни небивалици,още повече,че от много години все някой се готви да напада Русия-та уж,само и само да оправдава своиеволията си ?! Надявам се,че не е далече и Видовден ,когато Русия неколкократно ще съжалява за стореното в Украйна,а то гава никой няма да помага на руснаците,защото си го заслужиха...

209

Анонимен

преди 2 години

***!!!И огромен Лъжец!!!

208

Боклук

преди 2 години

До КЗУ

207

Анонимен

преди 2 години

Путин, като си голям мъж, защо не нападна НАТО, ми нападна Украйна???

206

КЗУ

преди 2 години

Дано Путин унищожи Украйна а после и псевдодържави те Литва ,Латвия,Естония и Молдова

205

кек

преди 2 години

Между другото в Литва и Латвия е имало повече нацистки групировки, които доброволно са трепали евреи. Литва и Латвия са по-близо до Москва и са членове на НАТО. Литва и Латвия отдавна са вражески държави на Русия. Е и кво стана, някой да ги е нападал руснаците?

204

Анонимен

преди 2 години

*** се ръкува с единствения останал жив ветеран от ВСВ.

203

Калеко Алеко

преди 2 години

Путинова Раша даде изпреварващ отговор на лъжата си, че няма да напада Украйна, последва втора лъжа че това не е война а "специална операция" ... това за което предупреждаваха службите на САЩ и съюзниците се оказа на 100% вярно въпреки отричането до последно на Кремъл и говорителката Захарова, путиновата демагогия, лъжи и пропаганда за пореден път удариха дъното си, от тук нататък никой няма да се съобразява с думата на кремълските върколаци и военнопрестъпници, фашисти, мародери и убийци ... !!

202

Хахаха

преди 2 години

До АлоооРусия отказа да влезе в НАТО.