37

Sostin

преди 2 години

Тези и по снимките само нормален човек може да разбере ,че не са мал с главите. Пълни пропадлъци. Оръжия та оръжия...жалка работа. Радващите им се тук са още по- големи лузери и от тях!

36

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам кой крив кой прав ама да провесиш украинския parцal на фасадата на българска държавна институция и да викаш слава на Украйна, слава на Русия.. когато ти самия не си нито украинец, нито руснак.... а българин, от това по голямо падение няма.

35

Истината

преди 2 години

Просто е впечатляващо оръжие. Не мога да го кажа ли? А и реално целия свят потъва в един такъв момент. Това не е хубаво, но просто оръжието е брутално и ме кефи.

34

До 35 истината

преди 2 години

И какво ще стане като пуснат въпросния сатан? Ракетите ще тръгнат и в обратната посока. Даже летящия ковчег на Путин ще трябва да кацне след 3 часа някъде, че ще свърши нафтата. И победител няма да има. Другата световна война ще я водят с тояги. Невероятно, колко е малкоумен българина. То е ясно де, щом масово поддържа империята на злото

33

Иван

преди 2 години

Тези не са у ред казвам ви. Още не са се отказали от сърповете и чуковете, петолъчката и образът на Сталин - баща на нацията и съветите. Ако бях руснак, щях да емигрирам някъде далече от тази зараза. Вместо да си налягат парцалите и да произведат нещо смислено, някаква технология или програма или изкуствен интелект, те взеха да правят войни. Войната е точно обратното на създаването на нещо смислено.

32

До интересно

преди 2 години

Французите които ги хване все ги бие, за 1 седмица и Русия ще ги върне в първи клас, отново.

31

Анонимен

преди 2 години

Ако искате пишете Sarmat 2 test в youtube, да видите за какво чудовище става дума. Това не може да бъде спряно! Брутално.

30

много интересно

преди 2 години

Французите също са победители!Те кога празнуват!?

29

Анонимен

преди 2 години

Да ви пусна ли видео в което русначета от детската градина дефилират в костюми на танкове и самолети, а останалите деца във военни униформи? Със буквата Z! Дивaци! Пълни дегенетати.

28

Адмирации

преди 2 години

Утре идва момента на страшния съд! Русия ще обяви война на фашистка Украйна и на цяло фашистично нато. До края на месеца Европа може да прилича на пустиня, без живот и само тук там по някое руско знаме. Дано Путин довърши започното!

27

Анонимен

преди 2 години

До Истина....Московская.....и ***......Смирнофф няма да покажат....Това според теб нормално ли е...в главата само оръжия и врагове

26

Истината

преди 2 години

Поне според мен трябва да покажат Сатан единицата и двойката. За двойката знам, че носи до 15 ядрени глави, които се рапръсват в различни посоки и не могат да бъдат спрени, което е доста откачено. Поне от това, което съм чел, е буквално междуконтинентална ракета и може да стигне до САЩ по няколко маршрута. Впечатляващо оръжие е!

25

Анонимен

преди 2 години

Войната я спечели Америка!Тия кво празнуват!?

24

Анонимен

преди 2 години

Тези хора са.....неизлечимо болни.......

23

Младен М.

преди 2 години

Щяло да има и някаква формация от мигове, или други, по-модерни изтребители под формата на Z. Гледах вчера в Телеграм как правят тренировъчни полети и беше доста яко.

22

Анонимен

преди 2 години

Децата и внуците на "победителите" доставят суровини и наемен труд на "победените" за да могат да си купят и те нещо от тях. Дриплъото си остава дриплъо . Тези дето са си сменили петолъчковото мислене са обект на завист от бивши съседи и съученици. Крахът ще бъде грандиозен , но явно тая човеконенавистна религио-идеология така трябва да изчезне от реалния живот

21

Росен Плевнелиев

преди 2 години

Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу агресивните военни действия на ***!!

20

Капитан Петко

преди 2 години

Америка победи Германия и Япония и приключи реално войната а не прави такива смешни и глупави военни паради. Тези паради реално са за сплашване на местното население и за перчене на диктатора с цел психическа атака и всяване на страх.

19

Анонимен

преди 2 години

Това е лъжа, руснаците на подкрепят войната в Украйна, истината е че 80% се страхуват. Гледах допитване за мобилизацията в Русия еми 90 процента са против, което значи че не повече от 10-20 % подкрепят тази война.

18

Lina

преди 2 години

9 май ден на рашизма ли е?