43

DO 9

преди 2 години

НИКОЙ НЯМА ДА УПЛАШАТ,САМО ДЕТО ЩЕ ПАПКАШ ХЛЯБ ЗА 10 ЛЕВА КИЛОТО,ше стоиш на студено,а ако родителите ти са пенсионери не ми се мисли.Зимата друга песен ще пееш и ще е песен на трякащи от студ зъби.

42

Марин

преди 2 години

Ходи си сипи водчица че скоро ще ядете трева малумници

41

До 39

преди 2 години

Значи си наясно, че световните залежи на петрол, газ не са НЕИЗЧЕРПАЕМИ!!! За това УМНИТЕ хора мислят за други видове енергоизточници!!!!

40

Анонимен

преди 2 години

Имате банани и всичко е точно ,нали искахте банани целогодишно !

39

До 43

преди 2 години

Това със затъващата Европа и загниващия Запад съветските другари вече го говорят 90 години! А децата им баш там живеят! Виж къде са щерките на Путин, Лавров и прочие големи "борци" срещу загниващия запад!!

38

Анонимен

преди 2 години

малката европка колонийката на щатите потъва и затъва !

37

Мда

преди 2 години

И това ще стане другарю и това ще стане!! След няколко години освен отровената с пестициди, тежки метали и радиация пшеница и евтини порно актриси, нищо друго няма да имате за изнасяне!

36

Мен

преди 2 години

Поредния пияница...

35

Оня

преди 2 години

Развита и напреднала Европа ще се оправят , а koчиHaта ще затъва ..

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен,к.24 Колега, слънчевите елементи и от тях слънчевите панели работят, когато слънцето осигурява фото-едс, т.е. времето трябва да бъде слънчево.В Бг от октомври-ноември до март-април,а нерядко и до май времето е слънчево доста рядко, т.е. реално 5-6 месеци този ВЕИ е неефективен.Въвеждането на акумулатори доста оскъпява добива на ток.Перките могат да работят, където има вятър -по морето и Добруджа, но в първия случай той смена посоката си.Така че не бъди лековерен като Урсула и Сашо Н.

33

ДДРОнег

преди 2 години

***, ние сме свободни хора и когато искаме, тогава ще се откажем !!!___Има си договори, които ВИЕ нарушавате, винаги сте били такива нечестни елементи , да не кажа по-силни и по-точни думи, че пак ще ме баннат !!!___В момента водите престъпна война срещу уж братски народ, а щом нападате Украйна, за нас се сещам какво ще искате !!!__Но ще си останете с пръст в трибуквието !!!

32

Анонимен

преди 2 години

Стига с тази газ б.е раша. Като не искате не продавайте на Европа! Европа като не иска няма да купува от вас!!!Започвам да мисля, че намеренията им за Европа са други, а не за газта!

31

До 25

преди 2 години

Нарушиха договорите подписани от тях!!! Да режат газа и да се успокоят!!! Европа без раша газ, но ВАЖНО Е ЧЕ РАША ЩЕ СЕ УСПОКОИ...без евро, долари или рубли. Ще продават на друго място!!!

30

терористи

преди 2 години

Всички са срещу руският държавен тероризъм!

29

АНГЕЛ

преди 2 години

Човека каза Русия да им спре газта но проклетите мидии винаги изкривяват реалността

28

Анонимен

преди 2 години

Да се чудиш тия от какви дупки са изпълзели и как са заели постовете, от които се изказват... пълни глупости и свободни съчинения. Русия без приходите от износ на енергийни ресурси ще се превърне в една гола пустош. Те нямат никаква реална икономика (сами го направиха целенасочено през последните 20 години). Така че успех ... дори арабите, които наистина нямат нищо освен петрол, са много по далновидни и бизнес ориентирани към бъдещето.

27

666

преди 2 години

Вие нарушихте подписани договори, а сега Европа ви виновна!!! Никой не се съгласява на условия под натиск и ултиматуми!!! В търговията няма едностранно нарушаване на договор! Не сте в позиция да претендирате!!! Вие сте нарушителя раша!!!

26

Анонимен

преди 2 години

Тази политика която ЕС привежда е Анти Европейска!

25

Бре

преди 2 години

Да живеят Великите САЩ и нейните роби в Европа. Евро харакири ще пише в историята. Ако сме живи да я прочетем. Евро бастуни.

24

Анонимен

преди 2 години

Комунистическият ЕС задмина СССР! Ако съм на Русия,кой не плаща и му режа тръбата!!