57

преди 15 години

Лелей о коментари о чудо!Абе уморих се вече от този господин Б.Б.Търсим Българския символ за българската евро монета-еми ето го Б.Б. да сложим лика му там пък да миряса най-накрая ще е увековечен:) и спокоен.Гласи се за министър председател.Но моля Ви се ,то министър-председателя трябва да има добър и респектиращ вид с поведение не на мутра а на зрял политик.Ми погледнете го нашето момченце Б.Б.само ръчичките му вижте,стойката на тялото,какво правим ?ние не искаме министър-председателя да прилича на състезател по борба? Какви са тези архаизми,свършиха ли му се примерите че чак до Хан Крум опря.Книжки не е чел човека.Аман от обещания и закани-щял бил да си спомнел законите на...да си спомни какво е обещал на софиянци, и какво не е изпълнил.То лесно така бе -те от правителството ми пречат,те от еди къде си ми пречат.Ами като си толкова разтропан ще намериш начин да свършиш обещаното ,не като ощипана булка да търсиш извинения.И все усмихнат този кмет бе,само го вижте как позира ми той роден за фотомодел:)Позата също както на бай Тошо-другари и другарки-бла бла бла.Кога има време да работи ,все по състезания,все нещо открива.Закъхарил се за сестрите Белнейски- ,днес е черешова задушница,дано са на по хубаво място двечките .Заради памета на тези две невини деца и заради родителите им да си замълчи и сведе глава.Ама нали ...наш *** и от това трябва да извлича келепир.Стига е гледал навън какво правят и как се справят,ние живеем тук в България и мен не ми дреме кого убили в Англия ,искам да живея спокоино тук.

56

преди 15 години

Не, днес почиваме!!!.. в делничните дни пък играем футбол..

55

Кадаиф

преди 15 години

...няма ли да се хванете нещо на работа?Само обикаляте из информационните сайтове да се правите на дисиденти, демократи и специалисти.

54

преди 15 години

Кои са предишните управници на София! Я ги изброй! :)

53

преди 15 години

Крадецът вика дръжте крадеца. Според тези наказания колко ли трябва да получи Борисов. Някой има ли идея как приятелката му придоби няколко стотици милиона евро за броени години. Сигурни ли сме, че това не са парите на Бойко?

52

Бойко

преди 15 години

Като си най - умният, посочи някой за алтернатива! Вие селяните от провинцията сте компетентни по всички теми, но мненията ви типично по селски, съдържат само обиди и никаква ясна позиция!!! Не ни занимавай с твоята елементарност, моля те!!!! Този форум щеше да е по - добър без вас, дървените философи! Пъпчиви висшисти недоволни от собствената си некадърност, недоволни от всьо и вся!!!

51

Елена

преди 15 години

Б.Б. направи за София по-малко от обещаното,но повече от всички преди него,е не е ''китка за мирисане'',но е най-добър сред наи-лошите

50

преди 15 години

Онзи, който е бил ортак със сикаджийте, не можеда въведе никакъав ред, освен сикаджийски. Прав е НякъдеДалеч! Ако искаме рекетьорин по професия да ни управлява и държавата, то за нищо друго не ставаме, освен за доене. Историята, милички, има много силни спирачки за такива общества като нашето. Просто ни дава да си изберем за управник онзи, който си заслужаваме :)

49

преди 15 години

Там се използват думички като "надежда", "щял да". Това за мен е комбинация между верата на НДСВ и любимата фраза на БСП. Това е и електоратът бойков. ***, ***, та дрънкащи...Друго нещо е да се позамислят тези ***, па да се сетат, че Бойко вече втори мандат е кмет, па да посочат кви ги е свършил. Да си понънат малките мозъчета, па да се сетат, че тоя беше нагласен за главен секретар на МВР. Па да се зачетат в международните нови и да видат, че сега ни критикуват за онова, което той започна да надробява преди години в МВР.

48

стан

преди 15 години

ами тогава да почне да строи затвори, щото половин България трудно ще се помести в наличните. помнете ми думата, нищо няма да направи. той с едни улични кучета не можа да се справи,/от всичките проблеми на София, този е най-лесния/. та с държавата...жалкото е, че ще трябва да го издържим и него. но цял мандат не му давам.

47

преди 15 години

Бойко трябва да се окастри до ребрен кош и гръбначни прешлени. На Пашата да му се остави половин предмишница!?

46

преди 15 години

Аз отдавна съм го разбрал това :) Пък за столицата ... Той май се опитва да бъде баща на цялата Ни държава не само на София :) Дори и по някаква случайност той си отиде не вярвам че ще застане някой по добър от него .. Цялото ни оправление е такова .. корумпирани ,по-корумпирани , самогъзци които просто гледат да си напълнят джобовете с пари и само хвърлят прах в очите на народа ...

45

преди 15 години

Да де, ама имаме най-способният кмет на света - той ни обеща в предизборните си обещания образцова столица..така че чакаме от него такава и тръпнем в очакване!!

44

норм

преди 15 години

Анонимнико,ти си смешника,след като още не си разбрал,че живеем в най-скапаната държава в Европа.А такава държава не може да има образцова столица.

43

преди 15 години

Това с хан Крум е мит и въображение на ромеите от онова време, голяма част т данните са от византийски историци. Най-елементарното нещо е, как хан Крум е наказвал пияниците, а в следващия момент пие ВИНО от черепа на Никифор! Та, кое по-точно е вярното в случая? Ама, нали сте си заблудени, вярвайте на всичко, което ви казват хора като Бойко! Никога не съм вярвал в просовутата българска "интелигентсност", още повече, четейки хвалебствия за Бойко!!! Той човека не е виновен! Не е луд, този който яде баницата! Бойко го съдаде целия опадък на културата и обществеността в България - чалгата, селянията, низката ни душевност!!! Моля се всичко това да отмине, и поне Бойко да ни се размине... Амин!!

42

Judas

преди 15 години

Dokoga prostya bulgarski naros shte viarva na obeshtania.Kato iska da napravi neshto da go napravi i horata sami shte glasuvat za nego.Za sega samo prazni obeshtania i nishto konkretno.Az ne glasuvam pove4e za prazni obeshtania.Poslednia pat glasauvah za dedo Saks i vidiah kakvo stana.Dela triabvat stiga prazni obeshtania

41

преди 15 години

ама чакай сега :) А за КОРУПЦИЯ колко години се виси ? :) Аз имам друга идея ... тея които лъжат да им *** езиците , тея които крадът да им *** ръцете ... тея които убиват да ги убиваме ? По Крум стайл стават нещатата .. като ще е да е като хората .. Айде вземи подай си оставката видехме те и теб колко струваш..

40

преди 15 години

Ти се извъди най - умният от цялата нация бе, европеецо! Предполагам, че живееш в чужбина, защото на село е нямало с какво да се прехранваш?!? Сега белиш картофки някъде, купил си си компютър, за който си работил 1 година и се опитваш да се правиш на голям мозък!!! Сигурен съм, че ти не си нищо повече от една комплексирана личност, която съжалява жалкото си съществуване!!!

39

From Finland.

преди 15 години

Много точен и трезвен коментар..от историята напълно подкрепен и оправдан..онзи с "800-нто дни "вече ги нареди..нека и тоз' Б.Б. средния да им заварти..популизма и националсоциализма са лоши работи ама "хак"им е...нека да се блъскат да варви.....

38

Николай

преди 15 години

Време е за промяна. Няма значение кой ще дойде, важното е да разберат, че няма несменяеми политици! Нека да са в страх от народния гняв и поради това да вземат да свършат нещо и за нас!