103

Im-дртiйУайТБ0Й!

преди 2 години

Чух, видях по ТВ и разбрах, че там - в Кьолн се появил хубаво нарисуван на огромната стена баннер а ла БанХi с надпис: 'Put IN prison!' където узурпаторът-диктатор и типичен аггресор бил добре изрисуван в много отиващо МУ раирано синкаво облекло плюс жълта островърха шапчица с клоунски пискюл на върхъ... Каква умилителна мила гледка, мамма МiA!!!

102

...

преди 2 години

Човешкото безумие няма граници.Пример за това са самоубийствените атентати на джихадистите.Така че ако тримата *** решат да унищожат човечеството,никой не може да им попречи.За сега ги възпира само страхът от възмездието...

101

Ами, да...

преди 2 години

ПОСЛЕДНИТЕ ДУМИ НА ФЮРЕРА СА:.... "ДЕЦА радвайте се на войната---ЗАЩОТО КОМУНИСТИЧЕСКИЯТ МИР, ЩЕ Е УЖАСЕН"...ДНЕС----ТОВА Е РУСКАТА РЕАЛНОСТ!!!!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

Червеното копче е за забрана за използване на ядрено оръжие. Това от ДВ не го знаят. За това се иска малко интелектуален капацитет.

99

Анонимен

преди 2 години

Тия *** от ДВ не разбраха, че който и да натисне червеното копче, няма да има използване на ядрено оръжие. Трябва и тримата да натиснат белите (в новите куфарчета сините) и чак тогава ръководителят в силоза има разрешение за употреба. Но тогава той е четвъртата стъпка.

98

Анонимен

преди 2 години

пак преувеличавате да заплаши защото не иска никои да не се меши такива като полша раша не иска трета световна тези от д веле винаги преувеличават нещата ако някои се пишат на тарикати като бг ще получуват по главите си ядрени боегаловки седете мирно и не плюваите на раша

97

Анонимен

преди 2 години

Не.

96

Анонимен

преди 2 години

Един от тримата да излезене от глупав по глупав и дошло началото на края всеобщата глупост човешка.

95

Хахаха

преди 2 години

Ще натиснат и още как. Само гледай. Вие добре ми сте да пишете такива статии? Нали ако натиснат ядреното копче първи, това дава зелена светлина русия да бъде моментално ударена от ядрени ракети също. Само където русия има много мишени към които да прати тези ракети, а другите държави само една, т.е. русия. Дали ще остане жив руснак на територията на русия, а?

94

Анонимен

преди 2 години

Тези трима мъже са отчаяни, че Русия стана за смях и друго не им остана. Бензиностанцията с ракети вече е само ракети, защото никой не ще руски газ и петрол.

93

Анонимен

преди 2 години

До анализатор, може би иска да каже, че защо им е такъв еднополюсен свят, в който само една държава диктува посоката на света, под предлог, че на това се крепи мира. Защо не други страни да не го правят. Разбира се докато това устройва едните, защо само те трябва да имат това право? Да не би те да са богоизбраните (в случая шепа хора). Но разбира света е бил винаги така устроен... затова и не заслужаваме да станем интерпланетарна цивилизация.

92

анонимен

преди 2 години

Само фашистка Русия да се опита с пъкления замисъл,да натисне копчето и ще бъде изпепелена докрай. Ще бъде атакувана до десетата секунда ядрено от: Космос,чемя,кораби,самолети,подводници. Натовци сме обкръжили отвсякъде с ракети Русия. Имаме и по-силни оръжия от ядрените---лазерни,които изпаряват всичко на секундата. И най-мощният вид оръжие( черешката на тортата) е абсолютно секретно. Нека Русия само да опита и ще остане в минало време.

91

анализатор

преди 2 години

До: номер 123 (За какво му е) Ами какво да ти кажа, ти очевидно копираш думите на Йозеф Гьобелс, райхсминистърът на пропагандата на Третия Райх и жена му, Магда. Когато генералите са загрижени за цивилното население на Берлин, че може да бъде избито от настъпващата Червена Армия, Гьобелс заявява, че народ който е по-слаб от друг народ заслужава да умре. Подобни думи е казала и Магда, която отравя шестте си деца - Моите деца няма да живеят в свят в който няма националсоциализъм!

90

Анонимен

преди 2 години

Трима? Путин от кога се брои за мъж?

89

Анонимен

преди 2 години

Русия ще бъде съсипана с времето, още не го осъзнава.

88

Скъли до Мълдър

преди 2 години

До 126, изгледай сезоните на този сериал и ще ти се изяснят нещата. Дори ви го навират в очите и пак не вярвате...

87

Авангард

преди 2 години

Една хипотетична ядрена война (при това разделение на силите) предполага бързина и точност в унищожението на целите. В този ред на мисли, руснаците имат за задача да поразят далеч повече цели от необходимото в сравнение с противника. Дори да притежават хиперзвуков носител, това си остава много сериозен стратегически недостатък.

86

мдаа

преди 2 години

психопатът джуджин няма да миряса докато не затрие великата Русия

85

Анонимен

преди 2 години

"Никога не замисляйте нищо против Русия, защото на всяка ваша хитрост, те ще отвърнат със своя непредсказуема глупост." - Ото фон Бисмарк, първи канцлер на единна Германия.

84

Авангард

преди 2 години

Руснаците са много шумни в ядрената си реторика, а в това време Украйна им потопи крайцера и удари стратегически обекти на руска територия. Русия е Москва и очевидно е уязвима по въздух, така че червеното копче е сигурен път към отвъдното в един ад за врагушките, в който няма алкохол и дяволът е ***.