153

Приветствам Полша

преди 2 години

Най-хубавото от всичко това е ,че този гноен цирей Украйна най-накрая ще се спуска и жълто-сините парцали ще се търкалят до кофите за ***

152

Последа нямаизненади

преди 2 години

Поляците почват военни учения в района от 1 май,после да няма изненадани

151

Направление Zапад

преди 2 години

Какво разделяне ги гони тия. Област украйна винаги е била руска и ще продължи да бъде.

150

Анонимен

преди 2 години

Президентът Радев е руски шпионин и все повече се издава.

149

Анонимен

преди 2 години

Унгария също трябва да си вземе частта с унгарскоговорящи. А българомразещата евроатлантическа България нищо не трябва да взима и по-добре да бъде разпарчетосана между съседите. Както Пасито каза, кога ще скопим и лъвчето от герба?

148

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт!

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 183Да ти напомня ли, че Украйна при Янукович бе тръгнала по европейски път и САЩ организираха Майдана? На САЩ не им пука за демокрацията и благосъстоянието, а да има бесни кучета по границата с Русия да я ръфат. И спокойно да си установяват своя Нов световен ред.

146

Анонимен

преди 2 години

Оправдавам го човека Наришкин. А! е казал друго, а! са го самоубили немедленно.

145

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 Откъде ги имаш тези данни? От гласовете в сбърканото си мозъче? Измисли нещо оригинално.

144

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 185Не знам колко си измисля, особенно след снимка от преди месеци на полски офицери зад които в кадър бе попаднала карта на която Лвов е в границите на Полша. Пече се и Кърпатска република на унгарците в Украина. Та, това заяждане с Русия може да доведе до плащане на доста стари сметки.

143

Анонимен

преди 2 години

"Съзря" идва от "съзрявам" "узрявам". Не вярвам този другар да е узрял, щото плещи глупости на зелено. Свърши ли червеният хайвер, че ни праща за зелен?

142

Анонимен

преди 2 години

До 185 Ясно е, че си измисля. Путин е този, който иска да отхапе парче от Украйна. Прозрачно. Пък и руснаците са доказани през вековете- и днес - лъжци.

141

Анонимен

преди 2 години

Наришкин е шеф на една от най-ефективните разузнавателни служби в света. Щом е решил да съобщи тези неща, явно има защо. И какво значи "съзря" искате да кажете, че си измисля ли? Тогава защо цялата армия на Полша сега се придвижва към границата и с Украйна и калининградската област? Освен това, съвсем не отдавна хиената на Европа, както Чърчил наричаше Полша, се напъваше да влиза от името на НАТО в Украйна с военна сила, но я спряха от САЩ. Сега се пробва да повтаря Ердоган в Сирия.

140

Анонимен

преди 2 години

До User Ще станем по-добре, когато Путинизмът се срине и Русия тръгне по европейски път, излезе от крепостничеството и падне огромното раздленеие между бедни и богати в тази изостанала (извън Москва) държава. Нещо неясно?

139

Анонимен

преди 2 години

До Кольо "В света, никоя държава не е просперирала след намесата на САЩ." Хихихи. Цяла Западна Европа просперира след намесата на САЩ. Виетнам просперира след намесата на САЩ, Южна Африка просперира след намесата на САЩ, тъй че въпроса е коя страна НЕ просперира след намесата на САЩ. Като оставим настрана руските лъжи, де.

138

User

преди 2 години

До вчера темата бе Ковид, днес - Украйна, а ние все така зле си живеем (че и по-зле). Хайде най-сетне някой напише как ще станем по-добре въз основа на случващите се събития.

137

Анонимен

преди 2 години

Как знаете кога един комунист лъже? Отваря си устата.А ако не си отваря устата, тогава мисли каква нова лъжа да изплюе.За четящите, нека напомня че този човек одобри хвърлянето на 150 хиляди в военния ад. На него няма да му тежи на съвестта смъртта на хиляди.

136

Иван

преди 2 години

До Кольо : а много яко са закъсали след намеса на Русия - ние сме ярък пример.

135

14-ти януари

преди 2 години

Ръководителят на руската служба за външно разузнаване обвини Пиндостан и Полша (алиансът ПП) в заговор за придобиване на сфера на влияние в Украйна. Сергей Наришкин обвини, а не съзря. Съзрял го е много по-рано, щом като даже аз преди 50 дни го съзрях и писах, че Полша може да помогне на западенците да провъзгласят една нова ЛНР - Лвовска Народна Република, което ще доведе до принудителното разделяне на Украйна между Запада и Русия.

134

Кольо

преди 2 години

В света, никоя държава не е просперирала след намесата на САЩ.