81

777

преди 2 години

А стига бе...... не думай!!!!!

80

Анонимен

преди 2 години

До Бай Кънчо ЕС трябва да търсят рубли

79

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ЛЪЖАТ МАСОВО ТА ОКОТО ИМ НЕ МИГА- Я ДА КАЖЕ НЯКОЙ КОЛКО Е 125% ВЪРХУ 1600ЛВ- ТАКА ОБЕЩА КОКОР ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ОСНОВНАТА ЗАПЛАТА НА УЧИТЕЛИТЕ НА ЦВЕТАНКА РИЗОВА НА 25.2 ПО БТВ А СЕ ОКАЗАХА 9% ОТ 1300ЛВ- 1417ЛВ- ИЗМАМНИЦИ АМА ДО ЕДИН.

78

Анонимен

преди 2 години

Браво на Радев, курса който е задал на Петков и Нинова е правилен. Сега е момента за референдум за излизане от ЕС и НАТО. Достатъчно им слугувахме.

77

Анонимен

преди 2 години

Другари пролетари, вече всичко е безплатно! Сипвайте бензин и газ, и пазарувайте от магазините без пари! Изобщо не плащайте високите рекетьорски цени!

76

Анонимен

преди 2 години

До Споко Който и да замести Путин нямат изход освен война. Алтернативата е предател като Горбачов и распадане на Русия, загуба на Ленинград, Чеченя. Сибир итн

75

Анонимен

преди 2 години

Вече никой не обсъжда локдауни, санкциите срещу Русия вече заглъхват в далечината. Кои сме ние, че да налагаме санкции, бе? Я си гледайте там поСраните....

74

Няма инфлация

преди 2 години

Това е пропаганда на русофилите където не искат да купуваме петрол и газ от САЩ.

73

Бай Кънчо

преди 2 години

И русия може да търгува с долари и евро, не забарвяйте че не всички държави поддържат санкциите. Индийците и китайците на драго сърце приеамт евро и долари за техните стоки. Иначе се осведоемте малко как ЕС плаща газа в рубли - за съответната сделка обменя евро за рубли (най-често от руска банка която не е под санкции специално за тази цел), но ако се яви частен субект с по изгоден курс може и от него, след това превежда рублите на Русия.

72

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията не е 12%,може да се по спори господа. Тя е много по висока, само че има хора не я усещат не им дреми, но че има хора които свързват трудно двата края на кого му пука.

71

Анонимен

преди 2 години

Нали каза, че не било опасно, било нормално, не била паричната политика виновна, да оставяли лихвите ниски и т.н.? Тези големи изследователски отдели никога не са прогнозирали нищо вярно. Не успяха да прогнозират дефлацията няколко години, постоянно си рекалибрираха грешните иконометрични модели, сега и инфлацияата не успяха. Може би тези хора, които работят там са некадърни.

70

Споко

преди 2 години

Споко, в Русия магазините са празни, руснаците свършиха парите, инфлацията е 80%, рублата падна на 250 рубли за долар, всеки момент руснаците ще излязат на улиците и ще свалят Путин.

69

питам

преди 2 години

В България е пълно с теоретици, които след завършванто на образованието си стават преподаватели, а когато се наложи да прложат теорията на пактика лъсва цялата им некадърност! Такива ли искаме да и управлват??? ?

68

Анонимен

преди 2 години

Путин е политически труп - факт. Санкциите действат, десетки милиони недоволни руснаци излизат в Москва и в цяла Русия да протестират срещу Путин. Със сигурност може да се твърди, че времето на диктатора Путин изтече. Руснаците искат да живеят свободно както в ЕС и Америка, руснаците мразят Путин и Русия и всеки руснак мечтае да живее като американец или западно-европеец.

67

Анонимен

преди 2 години

ЕС като се разпадне ще се молим като просяци на Русия или на Турция да ни вземат в някакъв съюз. А те ще ни налагат тежки условия. Сега е моменат да излезем от ЕС и НАТО, да изгоним американците от България и да обявим неутралитет. Тогава ще имаме силни позиции на преговорите за Евразийския съюз.

66

Бай Кънчо

преди 2 години

Ха-ха, русия щяла да живее с печатане на рубли. Наистина може да се живее и така. То така беше по времето на СССР - резултата магазините празни, само жизнено необходими стоки и руска техника която всеки пcyваше. Всичко е въпрос на идеали, нали? Обаче човек дава мило и драго за лъскави западни дрънкулки - качествени и направени с мисъл, ето затова руснаците ще се провалят отново.

65

Анонимен

преди 2 години

Нищо притеснително няма, нали вие желаете точно тази инфлация!

64

Грета Тунберг

преди 2 години

Извинете, а знае ли някой какво става с мен, някой чувал ли е случайно нещо за мен напоследък, къде изчезнах аз? Ще спасим ли планетата?

63

Споко

преди 2 години

Споко, ЕС минава на зелени енергии и спираме да купуваме газ от Путин.

62

Споко

преди 2 години

Споко, Путин е зависим от нас, Путин не може да ни спре газта, иначе ще фалира.