293

Анонимен

преди 2 години

Моля ви стига с това "Освободителка" Четете учебниците по история. Русия е била по-скоро колонизатор. Сан-стефанския договор прави дефакто васална руска територия. България става независима държава чак след Берлинския конгрес благодарение на Прусия, а не на Русия.

292

Слава на Русия

преди 2 години

До го духа на наркомана

291

Анонимен

преди 2 години

To добре че преди началото на войната нашите им продадоха гранатомети, инак Украйна щяха много да го закършат. Защото натовското оръжие дойде чак след дни и без българските гранатомети Украйна в момента можеше да не съществува.

290

Анонимен

преди 2 години

Нашите освободители са войските на негово императорско величие Александър втори наречен цар освободител . Руснаци украинци беларуси поляци финланци и румънци. Но Волята на императора на руската империя е най Важната. Това е факт.

289

Анонимен

преди 2 години

Оръжие може да се продава преди началото на войната. След като войната вече е започнала това е престъпление.

288

Анонимен

преди 2 години

Ти остави,че стрелят срещу тези,които наричаш "освободители" макар че си прав,защото в Руско-турската война освен руснаци е имало и украинци.Стрелят срещу мирни граждани с бели ленти,защото са дрогирани.А сега застрелват всеки,който е проруски настроен там.Днес за застреляли блогера Валерий Кулешов .

287

Да

преди 2 години

поиска от САЩ....те са инициаторът на Новия световен ред, с помощта на СЗО и другите създания...

286

Анонимен

преди 2 години

Само дето българските производители продават оръжия на европейските фирми и така нашите оръжия стрелят срещу нашата освободителка. Това е ужасно ужасно предателство.

285

Анонимен

преди 2 години

Можем да им дадем танкове. В момента Шолц гласува че държави имащи съветско въоръжение, ако го дадът в момента на Украйна, то после ще бъдат компенсирани с по-модерно натовско въоръжение от немските военни заводи. Мисля дори Германия поема разходите *това трябва да се провери. Но сделката е супер. Сега им трябват на украинците съветско оръжие, а България има стари съветски танкове.

284

Анонимен

преди 2 години

Унгарското правителство не е дало военна помощ за Украйна защото мисли за народа си а българското правителство защото се страхува от народа си.

283

Анонимен

преди 2 години

Решението за оръжието е като горещ картоф измвжду управляващите. Решението е просто: оставяме го в чинията да изстине. Мъдро са решили за след Великден, още по-добре за след Гергьовден. Тогава със сигурност ще е по-малко актуално, както и да погледнем.

282

Анонимен

преди 2 години

Дори за да се изпълни Възкресението е имало юда винаги сред нас ще има юда за да се изпълнят плановете на Бог не се изпълвайте с омраза идват Светли празници каквото е писано ще стане а тези който са юда винаги имат време да преосмислят докато не станало късно за тях Бог да пази България от злото

281

Анонимен

преди 2 години

Прав е човека, ние пълниме джобовете на Путин, защото сме си зависими от руски газ, петрол, ядрено гориво, части за военна техника и разни такива, а руснаците за благодарност ни пращат шпиони и си вкараха Възраждане в парламента. Антибългарска партия също като ДПС.

280

Анонимен

преди 2 години

Хилещото се Тъпо, изпълни поръчката. Затова му простиха лъжливата декларация. Той ще ди отиде в Канада, ама вие ще му държите сополивия харвардски прости мишки задунайски, Ще видите финансиране и план за възстановяване през крив макарон.

279

Анонимен

преди 2 години

Да създават.И да затварят украинските шпиони.

278

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Май-май в БГ ще трябва да бъде създадена НОВА държавна сигурност, която да озаптява всякаква пропаганда в полза на Рассия, но преди това ще се наложи да се направят доста сгради за излежаване похвалата "лишаване от свобода". Пандизчиите ще се наричат врагове на новия строй, а също така и "политически престъпници". Само така ще мирясат. Бай *** трепери когато му бият чимберите и пълни потурите с рядка задна субстанция.

277

Анонимен

преди 2 години

До 378:Както ти викаш сме дали злато.Част от него е отишло и за украинците.Нали точно ти твърдеше как в Руско-турската война освен руснаци са участвали и украинци.Да си гледат работата тогава!Това са едни просяци,които си мислят как целия свят им е длъжен.Да са мислили преди да гласуват за президент наркоман и преди да нарушават Минските споразумения!Сега и да пратим оръжия ще е точно като "След дъжд-качулка".Твърдо против съм срещу даването на оръжия!

276

Анонимен

преди 2 години

Защо днес трябва да обичаме Украйна и да й помагаме, вкл. да й даваме оръжие? Защото се бие срещу Русия! Много просто. Но, преди да започне да се бие, или Русия да я бие, Украйна, подбутвана от други държави, през последното десетилетие, се издигна именно с русофобията и предизвикателното си поведение към Русия. В което няма нищо полезно, най-малкото за нея самата. И сега излиза, че сме им длъжни! А отгоре на това забраниха преподаването на български език, барабар с руския. Я марш!

275

Анонимен

преди 2 години

383 аналогията за юда аз виждам в тези дето обичат Раша но не и България и предават страната си срещу рубли Копейки

274

Анонимен

преди 2 години

Оказа се че сме единствените роби на раша в Европа. Войната ще мине, копейкаджиите ще си вземат кинтите и ще отидат да си ги харчат в "скапаната" Европа, и ти говедце задунайско, ще си останеш в *** на Европа, защото няма да ти го забравят, а и не заслужаваш да го.