222

Анонимен

преди 2 години

Ниски колкото ръста на Путин.

221

Бечи

преди 2 години

До АсанчекНе си прав. Целта на тия крадци е точно да контролират спекулата така че никой да не разбере какво става и как се правят милиарди печалба. Колкото по *** е народа, толкова по лесно се управлява. В момента е война, има КОВИД / дано да свърши /, кажи ми има ли по добро време да крадеш и с дупарата си.....А целия парламент краде, ама краде като за последно....дреме им за зеленчуците, та те са по няколко милиона. Голимите кражби се наричат КОНФИДЕЦИОНАЛНА ИНФОРМАЦИЯ / ПОВЕРИТЕЛНА, ТАЙНА

220

Щирлиц

преди 2 години

Сега разбрах,защо 1 литър дизел прехвърли 3 лева!Друго си е да ти го каже харвардски възпитаник,така популярно да ти го обясни,на достъпен евроезик,мда..

219

Анонимен

преди 2 години

ХХААХАХАХХАХАХАХХАХАААААААААААААААААА................трябва да се откажем от руския газ и нефт, пипетков - мечтите са безплатни....

218

Анонимен

преди 2 години

България е с най-ниските заплати в ЕС и това ще се запази!!!!

217

Весо

преди 2 години

Прав си, но защо търпелив. Аз съм на предела и ако ми се появи Славчо, Христо, Бойко, Копейкин , Нинова, Рашков, Петков, Кокорчо, Ленка, Божков, Василев, Доган и компания...и други от кликата мулти милионери на мой и ваш гръб, ще ги заплюя в лицето а не само от ТВ екрана. Време е да се събудим, но сме прости а те точно това искат.

216

Анонимен

преди 2 години

Тоз е мазен и противен като плевнелиев.. същото продажно безграбначно неолиберално влечуго

215

Анонимен

преди 2 години

аве гвоздей заоблен, с най-ниските доходи, заплати, пенсии, какви очакваш да са цените? Най-високи ли? Добра логика, мхм, браво.

214

Бг

преди 2 години

По нисък и от тревата.Жалък ,Не достоен, предател ,лъжец пълно нищожество на света.Да се обеси да направи едно смислено нещо.

213

Тошко

преди 2 години

Стига глупости. Имаме рафинерия продадена от мафия правителство на безценица. Имаме атомна централа - продадена. Имаме заплати от "чисти" 1000-1200 лева / 500 евро /. В европейския съюз заплати от 2000-3000 евро за среден работник и ток с 50-60 евро цента повече. На луди ли ни правите а...долни крадци сте, но не зная докога ще търпим. Всички в парламента без изключение сте такива. Аз съм търпелив човек но вие се оляхте така че се омазахте.

212

Асанчек

преди 2 години

Кире, контролирай спекулата брат, цените са високи заради търгашите мошеници. Значи при 110$ за барел, цена на бензина 1, 98, сега цената е 100$ за барел, цена 3,09 еее, кажи сега че няма картел.Яйцата заради Великден за три дена скочиха с 0,05лв.ами агнешкото?????????? Да не ги хранят с природен газ бе джанъм, че отиде на 25лв.

211

ОСТАВКА

преди 2 години

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

210

анонимен

преди 2 години

А ЗАЩО НЕ КАЗВА, ЧЕ СМЕ И С НАЙ НИСКИТЕ ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ,ДА НЕ СИ ПРЕПИСВАТ НЯКАКЪВ ГЕРОИЗЪМ

209

Опа

преди 2 години

И доходите ли ще останат без промяна?

208

Анонимен

преди 2 години

ако разцепят главата на премиера от вътре ще изтекат лъжи и мръсотия

207

Гошо

преди 2 години

Разбирам от Премиера, че си живеем перфекно!

206

Анонимен

преди 2 години

кирил петков подари българската енергетика на две офшорни дупки защото е социалистически предател

205

Анонимен

преди 2 години

ЛЪЖАТА - ВИЗИТНАТА КАРТИЧКА НА КИРО

204

Анонимен

преди 2 години

САЩ отново побеждава Русия защото е свободна страна, русофилите са роби.

203

Анонимен

преди 2 години

Единствено и само евроатлантизмът е пътят на България!