112

Анонимен

преди 2 години

В Киев ще демонтират и претопят *** паметник на дружбата между Украинци и Руснаци. Нека паметника на съвецката армия в София да е следващия!

111

Анонимен

преди 2 години

В Киев ще демонтират и претопят *** паметник на дружбата между Украинци и Руснаци. Време и *** да пада!

110

Анонимен

преди 2 години

Лошо много полирани мозъци е не точно мозъци.

109

Анонимен

преди 2 години

Западната пропаганда иска да съсипе Русия с цената на каквото и попадне дори героизира откровени комунисти които са готови да убият брат си без да им мигне окото. Важното е героите да са украинци.

108

Анонимен

преди 2 години

Печалбите на БМВ X3 растат главоломно и за целта ще отварят нов завод, но тука някакви русофилни калпаци пак лъжат твърдейки, че БМВ щял да съкращава 40% от работниците. ВТФ другари, поне лъжете качествено, какви са тези глупости. Не живее в СССР или Русия, тука всеки сам може лесно да провери и да види къде е истината!

107

Анонимен

преди 2 години

Днес е един от малкото дни в които се чу, че Русия иска коридор чак до Тираспол и Приднестровието. То си е ясно от началото, но това е знак, че Украйна има нужда от още много оръжия!

106

Лошо

преди 2 години

Ако някой си мисли,че само Украина ще бъде мачкана,жестоко се лъже.Путин си иска всичко което е взел Сталин след ВСВ.Не случайно започна от Афганистан,Чечения,Грузия и там на изток.Днес прехвърли ''освобождаването'' от към Европа.След Украина е Молдова,Румъния и през България,Сърбия иска да стигне Унгария.Където е стъпил Сталин демокрация,ЕС и НАТО няма да има.Това е планът на Москва и се работи както виждате.Ще чакаме по 15 години за една Лада,за да са добре началниците от Кремъл за съжаление..

105

Анонимен

преди 2 години

След 100 години тролски напъни, някой нормален може и да повярва, че руснаците са прави в този конфликт. Давайте, русофилчета, искам да чуя опорките ви!

104

Германец

преди 2 години

Равен старт. Единият стана човек. Другият се озова в матушката.

103

Анонимен

преди 2 години

Тя свободата и демокрацията не е даденост.За тези неща се воюва всеки ден и в мирно време,иначе става като в България.Уж има демокрация,ама реално няма.Е не е като преди,но не е и като в истинските демокрации.А капитализъм няма и не е идвал още.Бизнесмени станаха комунистите и мутрите с рададени и крадени пари.Инвеститори не идват тук,всичко е сепарирано на свои хора и нови не се допускат,даже се отнема разработен бизнес на успели да преборят системата.Ако Украина победи,може и демокрация да има

102

Анонимен

преди 2 години

Опозиционния лидер е обвинен в държавна измяна но е заловен може би измъчван и показван по телевизията. Единия братовчед виборни е депутат но бил промит мозък и към него е насочена заканата за убийство. Брат му валери се укрива защото минал към сепаратистите но го издирват и не знам какво го чака. Що за страна е това. Нечуван сталинизъм. Без думи и без коментар...

101

Анонимен

преди 2 години

В Русия има 53 фашистки организации by24.org/2016/02/01/russian_nazi_are_counted/

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 Улрайна имат доста хазари останали от древната еврейска държава която воюва и с прабългарите и ги побеждава и те бягат към Дунава.

99

Анонимен

преди 2 години

САЩ само насъскват Украйна срешу Русия и сега като Русия ги разруши им прашат оръжие или карат и България да се включи та да бъде унищожена и България без армия и без нищо.

98

Анонимен

преди 2 години

Всичко е на обратно. Този кондраци искал европейско бъдеще за страната си но последното изречение е съвсем комунистическо. Целия разказ е пълен с клишета от комунизма. Много силен национализъм. Не се учудвам че се стигна до война. Дори израза братски народи е клише от миналото. Не трябва да ги приемаме в ЕС. Имат дълъг път да извървят.

97

Анонимен

преди 2 години

Братя чакаме ви тук ,идвайте в БГ елате ,с нетърпение ви чакаме !

96

Анонимен

преди 2 години

те украйнците и русите да признаят най накрая че началото на киевска рус е и с властването на олга киевска първата царица на киевска рус българка ровственица на цар симеон и да спрат да се бият че са един народ

95

Русия е велика

преди 2 години

Гледах видео на ту-160 с охрана кака *** небето и спукват усраинците от бой ! Слава за Кадировските тигри слава за Богатирите !

94

Я, па Я

преди 2 години

До Анонимен 132: Нищо от това което си надраскал не е вярно. Очевидно, че си слабо грамотен илитерат.

93

Анонимен

преди 2 години

Азостал е обкръжен ,чакаме неговите тайни ! Русия ще плени западняци ! Кеф !