5

Юруш на келепира !

преди 2 години

Познайте какво ще се случи с парите от Европа ! До сега Киро ни показа нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ, напук на решението на Конституционния съд който окончателно се произнесе по казуса !!!

4

Анонимен

преди 2 години

Какви глупости пишете ми Унгария нали е в Европейския съюз и Нато не се меси никъде купува, си Орбан ефтин газ и нефт и не му пука какво говорят старците от Брюксел гледа националния интерес а ние хем да угодим на господарите на запад хем да не разсърдим Русия ем няма как да, стане

3

Анонимен

преди 2 години

Я па корнелия каква се опасала с тая маска! Защитава се и брани от короната. Не можем да си позволим да я загубим. Правилно прави. Тя ни е безценна наша, родна.

2

Всичко е ясно

преди 2 години

Партиите в коалицията са наясно, че не са решили нито един проблем и при следващи избори едва ли ще минат бариерата. Единственото, което им остава е да крадат възможно най-много и най-дълго.

1

БГ реалност

преди 2 години

B момента раздават милиарди, теглят милиарди, обещават милиарди, харчат милиарди, крадат милиарди, преразпределят милиарди, без никаква обществена информация, през хора със съмнителни дипломи и неясно минало, работили за тоя или оня контрабандист. Bсичките докопали се до власт с парите на Черепа и обвиняемите олигарси и под юмрука на Фигуранта.