161

Анонимен

преди 2 години

Потънал кораб, унищожили военен завод. Като за война да кажем е приемливо, но защо цивилни, жилищни блокове. Това е диващина. Как спи този, който е насочил ракета или снаряд???

160

Анонимен

преди 2 години

До Fallschirmspringer Стига си лъгал и писал глупости. Били участвали по-малко от 100 000 души. Над 150 000 души бяха в киевското направление. В донбас има още над 80 000. Добави флота и авиацията. Дотук русия е хвърлила над 250 000 души. Опитаха се с танково настъпление, но като загубиха над 700 от новите си танкове подвиха опашка. Изктреляха над 1500 ракети по Украйна. Помляха градовете с артилерия, минометен огън и рактивни установки. Просто са некъдърни руските фашисти. Но това не е война.

159

Щом ме наричат

преди 2 години

Нацист! Ми ще взема да стана!То така и така....ми да знам поне!

158

Fallschirmspringer

преди 2 години

Крайно време да се разбере,че светът вече не е еднополярен.Вече има три световни центрове.Като руско-центричният и китайско-центричният свят са в дълбока взаимна връзка.Всеки от тези два нови центъра не отстъпват на американо-центрачният свят.В момента Русия,в силна консолидация Възможно е в съвсем недалечно бъдеще да се появят поне още два центъра ,този в Индийският субконтинент ,а в Южна Америка -Бразилия също набира сили.А ЕС ще изпълнява ролята на пудел на САЩ,което му подхожда

157

Анонимен

преди 2 години

До Калашников Руснаците ги превърнаха в руини. Какво да ги правят останките. На рускопитеците им трябва някаква победа за да оправдаят зверствата и разрушенията пред зомбираният ***. Руското подобие на армия е просто един главорез и садист.

156

Анонимен

преди 2 години

до 147. Колко са нацистите които все повтаряте като Кремъл? от 45 000 000 население на Украйна, колко нациста мислиш че има? Провери преди войната колко наброява Азов, провери има ли рускоговорящи в Азов. Тия 45 милиона нацисти ли са? провери изборите които печели Зеленски, колко % имат "нацистите"

155

Где Москва?

преди 2 години

Къде е Москва? Липсва ми! Искам последно да разбера как след като украинската армия е повече от ясно, че не може никога да потопи този флагман убиец на самолетоносачи, как един пиян солдат успя хвърляйки незагасената си папироска?

154

Току що!

преди 2 години

Цяла колона от руски танкове и бронетранспортьори, унищожена от ЗСУ. В подстъпите на Донбас. Горят като факли.Вижда се даже и в Кремъл. Путин е в шок.Излезе голям МУШМОРОК.

153

Fallschirmspringer

преди 2 години

Видях една интересна карта публикувана в САЩ.На изток Днепровска република обхващаща и Харков,на юго-изток Донбаска република,която обхваща цялото крайбрежие на Азовско мире състояща се от 3 сегашни области,на югозапад Република Новорусия която обхваща и останалата малка част от Азовско море и цялото сегашно черноморско крайбрежие,като достига до румънската граница

152

Калашников

преди 2 години

На Русия и трябват двата металургигни гиганта , иначе до сега от Азовските главорези да не е останал нито един , но ще им дойде времето !

151

Fallschirmspringer

преди 2 години

Хибридната война на обединения Запад срещу Русия се разширява и задълбочава. Руското въоръжено нахлуване, наричано от Москва специална военна операция, все още не достига градуса на пълноценна война. Липсват масираните бомбардировки на населени места с разрушителни бомби, използването на тежки ракети и обстрел от голямокалибрена артилерия, настъпленията на широк фронт с танкови съединения.Използуват се ограничени ресурси,по-малко от 100 000 човека.

150

До 147

преди 2 години

Най -после някой да си признае, че не у ред

149

До АЗОВ

преди 2 години

Елате да ви пръснеме мишкарските ***

148

Генерал Колев

преди 2 години

България подкрепя справедливата и достойнавойна за свобода на братският украински народ. Дръжте се здраво момчета.

147

Waffen SS

преди 2 години

До Трябва да се знае !В случая злото джудже е Украйна.Доколкото знам и Нахалният клоун Зеленски не се отличава с аполоновско телосложение.Та той по-нисък и от мен,аз поне го дакарах до 1,82 метра,а той я има и 1,75м

146

до "справедливи

преди 2 години

И без корабль "Масква" е по-добър.

145

Слава на Украйна

преди 2 години

За момента резултатът е 4:2 , че руский солдат ще удържи и се сражава с американска армия цяла година. Също му давам повече от месец шанс. Все пак цялата тая железария колкото и допотопна, трябва първо да бъде стопена. Не знам кой би им влязъл в танковете в очакване да се възпламени. Може би спиртосани монголци, чеченски фанатици, или във всеки танк по генерал. 60км конвой руска железария спрян от специален отряд от 30 украинци... Къде е тръгнал вова да се дърви! Да си спи с ядреното куфарче!

144

Справедливост

преди 2 години

Това не са хора, това са фашагите от Азов! Без Азов Светът ще е по добър!

143

Трябва да се знае !

преди 2 години

Че Накрая винаги ДОБРОТО побеждава над ЗЛОТО жуже ! Украински фолклор.

142

До165

преди 2 години

Да де,ама върни се малко назад в историята и си припомни какво се случи с всички тия които решиха да прекратят съществуването на Русия?За жалост ще ни се наложи да живеем с нея,просто светът няма друг избор,всичко друго са момински мераци и пълен леш!