127

ДУБРУТРУ

преди 2 години

Дубрутру тодорживковци, тошкокозаревци и владимирпутовци! Аз само да ви предам мойте най сърдечни съболезнования за сър Шойгу който получи втори инфаркт и незнам дали е между живите! ВЕЧНА СЛАВА НА ГЕРОЯ! СЛАВА! СЛАВА!

126

Анонимен

преди 2 години

До 133Хаха някакъв си стар кораб вика. Това е крайцер - 1 от общо 3, с които разполага цяла Русия. Единствен в Черно Море и флагман на черноморската флота. Струва около 1 млрд долара.

125

Пич

преди 2 години

Да пуснат крайцера на въглища - Кузнецов :))) Забавляват ме руснаците ... за съжаление са злобен и дълбоко комплексиран народ. Слаби войници, но за това жестоки и отмъстителни. Тази гнойна рана трябва да бъде изрязана из основа, иначе винаги ще създава проблем на човечеството като цяло.

124

Вярвам си

преди 2 години

Сега при учението на НАТО в Балтийско море ще има "самовзривени" натовски кораби при нещастен инцидент.

123

Анонимен

преди 2 години

Масква патъва. Путин тоже!

122

Българин

преди 2 години

До Анонимен..... Затова мисля, че нашият политически лагер трябва да бъде основно преструктуриран и оптимизиран,.......... Първо ще бъде ДЕПУТИНИЗИРАН, отворко!

121

Анонимен

преди 2 години

"Инфарктът" на Шойгу също е планиран.

120

До 119

преди 2 години

Много си прав. Днес.бг като триете мнения само доказвате колко сте слаби и страхливи. Също доказвате, че работите за някой, че не сте журналисти и че може да ходите при руския кораб, ама тоя от украинския остров.

119

Анонимен

преди 2 години

Говорит Москва:- Бълбук - бълбук!

118

Анонимен

преди 2 години

Явно е голяма новина за този кораб,която аз не я оценявам.Някакъв си стар кораб е потънал.Вие да не сте украинци,че така се радвате?Чудно ми е.10 теми по случая има с подобни заглавия.

117

Берьозка

преди 2 години

Построен от украинци, интересен факт.

116

Анонимен

преди 2 години

Путин: Този кораб потъна по план.

115

Баба Симсонка

преди 2 години

Всичко върви по план, 5-6 кораба, 160 самолета, 300 танка и 1300 други машини са леш. 20 хиляди боеца станаха безсмърни герои. Какво повече може да искаме? А между другото за един преател да питам - колко човека бяха пострадали преди това в донбас от украинското "подтисничество"?

114

замърсяване

преди 2 години

на черно море с ръждаво желязо

113

Teo

преди 2 години

Вече Путин спокойно може да заяви, че операцията не върви по план! Това е!

112

DIvanov

преди 2 години

До 116 За Владивосток и територията около него, преди време е била китайска. Та може и китайците да чакат подходящия момент и да проведат "специална операция" и да си върнат територията. А и от там ще имат морски търговски пътища към Северна и Южна Америка. Задава се СССР2 разпад.

111

Бгг

преди 2 години

Това е голяма загуба за Русия. Вече никой от представителите на федерацията не може да си позволи да каже , че операцията върви по план. То и преди се знаеше , че не е по план.

110

д-р Дрегер

преди 2 години

Руският военоморски институт разработва нов модел руски военен кораб с прозрачно дъно. Така новият руски флот ще има добър изглед към стария руски флот.

109

Анонимен

преди 2 години

Президента Радев да изпрати подводницата Слава в помощ на закъсалия руски флот. Разбрахме че не иска да помага на Украйна поне да помогне на неговия човек Путин.

108

?

преди 2 години

До Анонимен Приятел, плащат ли ти да си толкова *** или ти иде отвътре?