220

Андрейчо

преди 2 години

Ха дано,че вече ни дойде до гуша ОТ КРЕМЪЛСКИТЕ лъжци и завоеватели ! Това не са нормални хора а някакви болни мозъци,които всячески се мъчат да ни убедът,че войната е МНОГО БЛАГОРОДНО И ПОЛЕЗНО ДЕЛО ?! Ама имало загинали невинни деца и цивилни ,ама имало унищожени села и градове,ама имало вандалски повредено и разграбено имущество...това не е важно ! По-важното е,че с тая " военна операция" кремльовските дядки си начесаха маясъла и се радват на всичко това ! Ами...изверги!!!

219

Анонимен

преди 2 години

Русия и Путин са ***. Въпрос на време е.

218

niki

преди 2 години

Не 'ако', а КОГАТО....

217

Анонимен

преди 2 години

То и с победа на тая цена която плаща и тепърва ще плаща целия им народ пак е краха на политическата му кариера или казано с езика на русофила и необразования ***

216

анонимен

преди 2 години

големи анализатори, голямо неща, как се мазнят само

215

Анонимен

преди 2 години

Е, друго си е да защитаваш урки. Като онзи с взеивните веществ, държал за заложници служители на хотел в Банско. Ае, кравофили, идете да му дарите дупе!

214

Чака се НЯКОЙ ДА

преди 2 години

ЗАПАЛИ фитила на Третата нова световна война. Трябва да се поразчисти малко терена на Земята, за да са добре новите елити.

213

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден някой умник или драскач се упражнява в свободни съчинения по тази тема. Путин това или онова... Русия това или онова... Най-големите умници тук се събраха

212

Анонимен

преди 2 години

Окраина = Македония. Фалшив народ с измислени история и език.

211

Анонимен

преди 2 години

ако ти беше димитриика гърдева-това което искаш ще се случи

210

ЗАПОЧНА СЕ

преди 2 години

Украинецдържал като заложници служители на хотел в Банско през цялата нощ срещу четвъртък. 28-годишният мъж твърдял, че е заложил бомба и може да я взриви незабавно.

209

Анонимен

преди 2 години

Осъзнавате ли че Русия отново се бори с онова, което е най-голямата язва на Европа и САЩ? Тяхното свръх его и мания за величие, тяхното желание да контролират всичко от живота ни и да ни поучават кое е добро и кое е зло, разбира се в зависимост от техните интереси. Свобода, но в името на парите тотален локдаун. Право на 42 пола, но никакво право да изразиш различно мнение от спуснатото от горе. Демокрация, равенство и права на ко*кошките, но толериране говорене за смърт и саморазправа с руснаци

208

Анонимен

преди 2 години

Няма такова "АКО".То не ев Русия.

207

Гърдев,

преди 2 години

Русия няма да използва ядрено оръжие срещу Украйна. Сети се сам срещу кого ще го използва...

206

Анонимен

преди 2 години

Именно руската Дипломация в момента даде време на Русия да се съвземе. Дипломацията е важна за да няма жертви. В момента има пирова победа за Запада.

205

Анонимен

преди 2 години

Дипломация?? 0вч0, 8 години дипломация беше, дори излишна. Отдавна трябваше Путин да направи това. Думата дипломация, си я заврете в либералистичните четирибуквия, които от толкова крадене не могат да се няместят на столчето. Русия, НИКОГА няма да загуби. И тъй като Европи4ка е забравила къде й е мястото, чичо Путин, ще й го покаже.

204

СВОБОДЕН ГЛАС

преди 2 години

До Анонимен 254Едно време имаше един Горбачов който предаде изтока.Сега ситуацията във света е корено различна. Самият запад не е същият. Самодоволен и арогантен запада си позволи много опити върху човечеството - от коронавируса до безбройните налагания на своето ЕГО ... няма недосегаеми в природните закони.Затова всичко ще си дойде на мястото с противопоставяне ,да има и друго ако така продължава -всичко има начало и край.Краят може да го постави сащ ,ако природно не бъде УНИЩОЖЕНА!

203

отец Нафърфорий

преди 2 години

В Донбас има находища на Литий в количества повече от тези на цяла Европа , газ и много редки метали .Освен да краде Русия друго не може .

202

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 249Все искам да те закарам в Расия, ти се дърпаш като дявол, що тъй :))) Мейби не искаш да си в ледената тайга, мейби искаш да имаш по добър климат, питам просто.......хахахаха :)))

201

Анонимен до 247

преди 2 години

На какви хапчета си ? Лекувай се, че много зле пли тебе и кой джендър ти го каза това или сам го измисли ? Байдън пропищая, че наложените санкции не вършат работа и инфлацията от 7,9 % в сащ е заради наложените санкции. Скоро ще почнат да отпадат а вие си мечтайте за победа в Украйна смешни сте.