52

От Вселената

преди 2 години

Българино, пожелай ми живот и здраве, за да имам възможност да вдигна завесата, която раздяля градския живот от омайните прелести на нашата дивна природа, и ти ще се влюбиш в тази природа, както никой юноша никоя не е любил. Алеко Константинов

51

ББ

преди 2 години

...да построй боко турски поток с вашите пари за да газифицира сърбия и унгария...срещу комисионни разбира се,за да може путин да плаща на обслужащите го...и ти да плащаш нечовешка цена на газа...и копейкин да ти вменява как путин ти бил "спасител"...мерси,и разбираящите това което казвам си завират главите......от страх,че ще ги напсуват у фейса...

50

ББ

преди 2 години

сега...Радев стой разкрачен..леко,вижте всички над 50 сме обременени/аз също/бяхме лъгани и ограбвани безбожно,обаче в живота човек трябва да избере страна...страна която е...неговата,да ти купят гласа с 50 лв. дпс-гроб...ограбени от теб,да ги избереш и после пак да ти ги ограбят 50-лв.с които са купили гласа ти...си е глупост...та спрете да го играете *** братя българи...или децата ни ще ни презират...основателно,стината е,че проблема е в нас...във страха ни,в зависимостите ни

49

От Вселената

преди 2 години

Румчо, ръмжи и пита Португалчо: "Имате ли увас улица Лисица номер Плесница?" Португалчо му отговаря: "У нас нямаме Лисица но на всяка Плесен удряме Плесница!"

48

От Вселената

преди 2 години

В момента Румчо ръмжи и казва: - Едно време с магаре идвахме по тези земи, ама сега не моем и затова само моеме да плямпам, плямпам, чак в португалия плямпам..... "Не ми вземайте магарето - вземи ми детето! Дете ново че направиме, магаре не можем!"

47

ББ

преди 2 години

До Анонименхаха...загрижили се гроб за...парите ни...верно не можете ги пращате в офшорните си...още ще вземаме и няма да е проблем,докато върнем ограбените от вас,с тях ще върнем дълговете,ще възстановим икономиката,ама боко даваше по 40 лв за Великден,пенсията на възрастните бе 200 лв,забравихте ли,платиха едни над 2 млд стари задължения на боко заеми...а и тях не помните,добре,че не говорят с всички факти...глупачетата,грабеж е да фалираш банка ограбена от Пеевски,КТБ,и да ограбиш Народа

46

Анонимен

преди 2 години

32 години политици и олигарси грабят държавата ни. За такъв грабеж, като сегашния обаче трудно можем да се сетим. Само за 4 месеца управление на ПП, изчезнаха над 15,5 милиарда лева. Пари, които всеки от нас, като добросъвестен данъкоплатец е отделял от семейния бюджет, лишил е близките си от тях, за да спази закона и да плати данъците си.По данни на БНБ, ПП са изхарчили 5 милиарда от фискалния резерв, като фокусници изпариха 9 милиарда без никакво обяснение в края на декември, и изтеглиха 1.5 милиарда нов заем от началото на 2022 г.Общо 15.5 милиарда, потънали незнайно къде!?

45

Анонимен

преди 2 години

Забавлявам се с поредица тъ-пизми, дето един пийнал си пуска от мъка по-долу за някакви маркучи и помпи. Сигурно са го минали на дрегера.

44

Мас,,, турбанова

преди 2 години

Кофти. то. е. че, ГУМЕНИЯ, РЕЗИДЕН, СТОИ, НА ДВА. СТОЛА. НЕЗНАЙНО. КОГА. ЩЕ. ПАДНЕ, ПОНЕЖЕ, Русофили, те, са. СИ пРОДАЖННА, КООРРВВиии

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 61 Още един измисляч на статистики.)))) Бе й, тея с трите виШи извират ли, кво стаа!

42

До 61

преди 2 години

До Анонимен 61 Забрави да споменеш колко го закъса Расията. Сички пари даде за оружие и още дава, пък гражданята бягат в чужбинския Запад. И на чукчата му светна, че Путята не у ред.

41

Анонимен

преди 2 години

На, тоя, не му, ли, мина, време, то, като, Резидент, Уж, натовец , а , пък, се, прегръща, със. Путтаран.

40

Анонимен

преди 2 години

А като дойде мирът? Украйна вече има месечен дефицит от 7 млрд. долара. Месечен! Всичко, което й се дава под формата на заеми, тя не може да върне за следващите хиляда години. Част от дълговете ще й опростят поради невъзможност да бъдат платени, но ще оставят точно толкова задължение, че Украйна в следващия век да работи единствено робувайки на сегашните си кредитори. Това вече няма да е държава, а колония.

39

Анонимен

преди 2 години

Братска Еритрея подкрепя гусин Радев в миролюбивата му политика. Тва е важното!

38

Анонимен

преди 2 години

Радев - импийчмънт!

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Колкото по-дълго Путин е жив, толкова по-дълго ще продъжи войната. Язък!

36

Анонимен

преди 2 години

петолъчката още се е отпечатала на челото му

35

Анонимен

преди 2 години

Този велик цитат на Радев откъде го измъдри акълът му? Хората го питат в прав текст кога ще прати каски и бронежилетки на войниците и цивилните, той плещи общи приказки.

34

Анонимен

преди 2 години

След 6000 ядрени бойни глави със сигурност ще доиде мирът сред малкото оцелели

33

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече стоим под дъжда, толкова по-мокри ще станем. Радев, не увъртай, а разкарай отрочето ти Кирчо. Този е твоя грешка. Оправи я!