122

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Аре, пак глупости! Руская маладьож спасила булгарские маряки. Това някакъв виц ли е? Звучи като Моамар Кадафи "спаси" петте български медици в Либия. Ония не искат да чуят за ***-***, щото *** е нарицателна дума на враг, поради което ние, истинските НАТОвски патриоти, се гордеем до безкрайност.

121

Анонимен

преди 2 години

До ББвие от бг сте не благодарни че рус ви спаси царевна и 17 моряка дори кирчо премиера ви ги обвини рус ги е държал а не азов вие сте предатели продадохте род и родина .ще кажеш че не е вярно .бг предале левски бг убиха ботев бг убиха ал.станболииски

120

ББ

преди 2 години

хора който са останали такива,този не е само военнопрестъпник,Антихрист е,врагове..врагове..само врагове сънува и търси...и намери ..братаята си в Украйна..имате очи ,вижте какви ги вършат в Украйна,грях вършат..и ниновица и копейкин ни убеждават..че сме безбожници като тях...те са платени,ако мине през Украйна..ще потропа и на вашите..не се заблуждавайте,така излъга украйнците, и ЕС..човекоподобното е масов убиец за освидетелстване..време е НАТО и САЩ да му издадат удостоверение..за невменяем

119

Анонимен

преди 2 години

Отговорен за създаването на звездата е газовият облак, съставен предимно от водород, и заради собствената си гравитация колабира. Това се случва, когато гравитацията на газа доминира и така се изпълнява законът за неустойчивостта на Джим. Тласък за това може да бъде ударната вълна от свръхнова или радиационният натиск на създаваща се нова звезда.

118

Германец

преди 2 години

Путин, айде и ти, ако обичаш, при флагмана на черномоския ви флот - на дъното на морето. Едно добро дело направи в живота си.

117

50 ден

преди 2 години

От три дневната война на Путин. Кораба Москва вече ще функционира като подводница, в Мариопол пристигна британска военна техника и оръжия, пристанището никога не е било превземане. Шефа на международната военна прокуратура Карим Кан каза че са извършени криминални престъпления в Буча. Началото на края на Русия започна.

116

Грозникът

преди 2 години

Путин е егаааати грозния монгол като му видя дръпнатите очички и ми се повръща

115

Германец

преди 2 години

За балканските *** е важно какво мисли Филип Киркоров. Защо не казвате??? Какво криете!!!???11122

114

Спрете

преди 2 години

Да слагате снимки на този воено престъпник и спрете коментарите както направиха други сайтпве. Има няколко трола на заплат с по 1000 профила не ин давайте яъзможност да влияят на общедтвеното мнение, да нв ходим по съдилища има резолюция от Брюксел за забрана на анонимнитв коментари, да не стигнем до затяаряне на сайта ви

113

лика

преди 2 години

прилика

112

фюрерчо

преди 2 години

аиде друм духовит крьнкалник

111

МАЙОРА

преди 2 години

Взеха да се нареждат нещата! Москва отиде при Курск! путИН при ленИН! А Рамзан Кадиров отива при Осама бин Ладен!

110

а и

преди 2 години

ни ги натресе тия

109

Българин

преди 2 години

Скъпи хора,някой от вас вярват че Русия е станала по слаба...Обратното стана много по силна.Искат сега да изучават Луната...Може би там ще се скрият докато другите тука ще *** от страхотните ценности...Само да погледнем храната,козметиката и водата в пластмаса.Горяхме *** на Италия(ЕС).Хотата болни та болни...Това ли е ценностната система на нашия Род?Нашите прадеди, заради това ли са си дали живота?Пак сме РОБИ!!!

108

От гарга - славей???

преди 2 години

Санда Пенда за звезда ли я броят или за една от най-надценените оперни певици от времето на т.н. преход?

107

Анонимен

преди 2 години

И тези звезди са продукт на манипулация и изкуствено величаене. По ценни са учените, изобретателите, създателите, а не екшън герои, футболисти, артисти, плеймейтки и подобни същества които не движат света напред, а само го заблуждава. Всички филми са пълни само с насилие, далавери и надлъгване, което уврежда ценностите на хората.

106

Българин

преди 2 години

Това което казвате Господине е една гледна точка и една истина за определени хора.Има друга гледна точка :Путин каза че войната е трагедия,но не му остават избор.А какъв е избора Г-не?Украинците или тегните организации на 8.03.2022 г.да нападнат Донецката Народна Република...И гледайте по назад 2014 г. започва тази война.

105

Анонимен

преди 2 години

"Депардийо", а вчера Саркюзи... Защо във Франция, всеки изнасилвач и крадец се изказва срещу Путин? Явно е държавна политика.

104

Teo

преди 2 години

На Путин му останаха две опции - или бурзо постигане на целите, или чао!

103

BOYAN

преди 2 години

MOSKVA потъна, скоро и Кремъл