283

До 350

преди 2 години

Четеш много руска уикипедия!Руски паспорти дадоха принудително в райноните под руска окупация.Това е руска окупация,нямаш мнение и претенции.И какво като говорят руски,те и в Австрия говорят немски и в САЩ английски.Следва ли Германия в днешно време да окупира Австрия или Великобритания САЩ?Казаците и да говорят руски,руснаци ли са или казаци,имат ли своя история,култура,обичаи ?Украйна е суверенна държава и има собствен език.Престанете с тези опорки,и в Татарстан ли живеят само "татари"?

282

Донбас

преди 2 години

До До 345, да ги защитават нацистите от Азов, Айдар, Десен Сектор, Свобода, Торнадо, които стреляха със снайпери по Майдана, горяха живи хора в Одеса-изкормиха бременна жена в 9-тия месец, и стреляха по хорага скачащи от горящата сграда, включително и двама българи, използваха касетъчни и фосфорни снаряди по Донбас-цивилно население, и се подиграваха с ветераните от ВСВ.Да ги спасяват нацистите от Азов, които стреляха по болници, училища, детски градини. Лесно е да си"Херой" срещу цивилно насел

281

До 345

преди 2 години

Какви има в София ,я по точно?На руските *** ли подражават които убиват беззащитни цивилни в друга държава като че ли е видеоигра.Разрушиха жилищни блокове и оставиха жени и деца без покрив.Вие наред ли сте?Тези хора в Украйна кой да ги защити?Азов е под украинско командване и отдавна не са самостоятелни.

280

В София също !

преди 2 години

Тук даже имат подражатели особено пубертети и младежи !

279

До 342

преди 2 години

Няма" милиони" руснаци в Донбас и никога не е имало.Има рускоговорящи,Путин никога не е казвал руснаци.Те са запазили руския от времето на СССР когато е бил официален.Но след като Украйна е независима и суверенна има право официален език и не е нужно да е руския,и по време на СССР са говорили украински като втори.И през 2014 г.и сега нахлуването в чужда държава е грешно и престъпно.Т.н."народни републики" бяха окупирани от руски войски, проведен набързо принудителен референдум под руски ботуш.

278

Анонимен

преди 2 години

Азов в момента е крайно нужен на Украйна,те са патриоти,смели и безрезервно се борят за Украйна.Затова хората ги харесват.През 2014 г. спасиха Мариопул от руските лапи,когато украинската войска беше по слаба и точно силния дух и подготовка на азовци победи.Какво нео,какви нацисти,това са глупости.Путин да си гледа *** бандюги в РФ,и сегашната армия от диваци които,абсолютно деморализирани които убиват цивилни и ги ограбват.

277

Щат не щат

преди 2 години

Всичко е планирано и решено... азовци, айдарци и т. н. фашета на 9 май ще парадират на Червеният площад... добре опаковани в черни найлонови чували!!!

276

Анонимен

преди 2 години

Пълно заличаване на украинските фашuстu ... Путин е много добър ... Заличавай всичко до 9-то коляно ...

275

@

преди 2 години

До До @Кой беше ти, че да тикваш когото и да е където и да е? За вас само Пиночет трябва. Всички събрани на стадиона и под звуците на Ерика!

274

Анонимен

преди 2 години

Гледах репортаж в който разпитваха един нацист доброволец и по едно време журналиста го пита защо името на униформата ти е Мусолини? И онзи разправя че забравил да го прикрие и след това го скри. Видеото беше направено от френски журналист и беше доста дълъг филм за нацистките групировки в Украйна, не са само Азов.

273

%

преди 2 години

Азовците са 100 % фашисти,сега храним децата и жените им..............утре като ви спретнат един Майдан в България ...............бедна ви е фантазията какво ви очаква.........дано не съм лош пророк!!!

272

До @

преди 2 години

Герои били..............да бе, да ....................100 % фашаги и терористи са ...........затова писаха и западните журналисти даже.............а такива като теб поддръжници на фашистите трябва да бъдат тикнати в затвора поне за месец и да им се тегли един хубав бой!!!

271

@

преди 2 години

Герои са за всички нормални хора. Ще е празник за света ако такава група добара П-у-т-к-и-н точно като Кафафи

270

Анонимен

преди 2 години

100 % фашисти са тия азовци, това не подлежи на коментар!!

269

????

преди 2 години

Какви герои са тия фашаги???Носят пречупен кръст, изповядват фашистка идеология...............убиват мирни руски деца и жени.............били герои!!Вие добре ли сте, бре??Дори западната преса писа,че са фашисти............ама вие сте по-католици от папата, нали?

268

Няма значение

преди 2 години

Под руска упека се построиха заводи във всеки български град. Популацията си вървеше защото след всеки завод трябваше и къщи за работниците и техните семейства. След това дойде очакваната промяна всеки да може да си купи киндер яйце или,, уокмен'' но скоро разбраха илюзията, че много повече трябва да работат за това. А сега след всичко унищожено пак се бутаме където не трябва... Е честито членство къдъдо и да е...

267

Анонимен

преди 2 години

Имат знака на СС на знамето си, *** не са нео-нацисти, а само някои от тях? Дали бе?

266

Слава Кокаине

преди 2 години

До Анонимен 327 Ти дори не можеш да пишеш, но какво ли се учудвам, всички наци фенчета сте такива.

265

Сата НАТО

преди 2 години

Азов нито са нацисти, нито са супремасисти, нито символът им е пречупен кръст. Това нещо Wolfsangel символизира вид кука за лов на вълци, която засяда на гърлото. Тоест, идеята е че са корави воини и който ги захапе, ще се задави с тях. Тьпотиите за неонацисти и пречупени кръстове идват от страна на руснаците, които естествено търсят всякакви начини да ги скарат със Запада.

264

Каракольо

преди 2 години

Слава на АЗОВ , щом трепе гнусни ватенки значи всичко е наред