59

анонимен

преди 2 години

Русия щяла да стане световна империя, ако надделеела - как ли пък не, това просто няма как да стане, защото светът не е толкова малък. По-голяма глллллупост скоро от тая не бях чел. Но в същото време смятам, че Русия трябва да си прибира рускоговорящите райони, защото това ще е бомба със закъснител, и да остави Украйна да влиза в каквито съюзи иска, защото не може да и нарежда друг. Всичко друго не е добро решение.

58

Анонимен

преди 2 години

Гледах, други източници, Америка е в вдигнала с 45%вноса от Русия, а Европа да се пъчи още, хахха.

57

Баче Кико

преди 2 години

Европа ако се откаже от руския петрол и газ ще потъне по-бързо от титаник. А ако някой си го мисли, че може да стане това е за освидетелстване и да отива в лечебното заведение.

56

Анонимен

преди 2 години

Тихина ако ми протеворечи, значи си копаят гроба, всички знаем, че варненското трибуквие е русофилско, те даже не го крият :)))

55

Дзивко

преди 2 години

Излезе информация по икономически сайтове, че САЩ са вдигнали покукпката на руски нефт с 45%, да не се окаже че ще продават на Европа руски нефт с "малко" горница

54

За европа

преди 2 години

не знам. Но ние ще си закрием държавата малко след това ... рафинерията спира. внос на цени 10-тарка минимум , 20 за народонаселението... честито

53

Ну Пагади

преди 2 години

Може ли автора на тази статия да се откаже от журналистиката?

52

Анонимен

преди 2 години

Интересно, как ще се откажат, нали на запад, всичко им е на газ в домакинствата. Не говоря изобщо, за производствата. Според мен, всичко е дрънканици.

51

П.К.

преди 2 години

Както е известно от природните закони, всички ресурси за нормалното преживяване на Човечеството на Планетата ЗЕМЯ се изчерпват и свършват. Такова е и моментното състояние на нещата за нас. Остават, все още, недокоснати огромните залежи на природни ресурси под дебелите ледени полета на АРКТИКА. Но и там, най-апетитните и големи територии се владеят от РУСИЯ. Така, че всеки президент и всеки премиер от нашия Свят, да си прави много прецизно всички сметки.

50

Анонимен

преди 2 години

Да, може. Русия не е номер 1 по залежи петрол. Имат много газ но по другите показатели са слаба работа. По желязна руда водещи са Австралия примерно. Русия като цяло е много, много малък процент от глобалният пазар. Путин естествено иска хората да мислят иначе. Вижте как русоробите се връзват

49

СТРАХОТНО

преди 2 години

СИБИР ИСКА НАПУСКАНЕ НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ---РУСИЯ Е ПРЕД ТОТАЛЕН РАЗПАД...!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

До разсмя ме 61Раша нема петрол, но има газ, просто ти обяснявам, щото виждам,че си промито русофилче :))) САЩ немат нужда от никой, те за това са световна и единствена световна сила, капиш русофилче :)))

47

Анонимен

преди 2 години

Боли ме фара за Европа. Тя, ни налага квоти, за селското стопанство. Едно време, по бригадите се замеряхме, с домати и праскови. Сега си внасяме такива. Гледах, едно предаване, за пеоизводители на картофи. Нямат право, да изнасят картофи, ако имат повече, трябвало да се дават, за производство на картофено нишесте. Изедници.

46

АбдокодирХоджибобоев

преди 2 години

Според анализатори за ЕС е лесно да замени руския петрол, тъй като другите производители биха могли да повишат добива. Дали ще го направят обаче е друг въпрос. Тук е моментът да споменем написаното вчера в The Economist: Около 2/3 от световното население живее в неутрални или подкрепящи Русия и Путин държави.

45

разсмя ме

преди 2 години

***, ЛЪЖЕШ!Първоначално Кравария включи петрола в забранителния списък, но след три дни тихомълком го извади оттам.В момента краварите внасят по 55000 барела руски петрол ДНЕВНО. Това, обаче, не им пречи да ръчкат ЕС да забрани вноса му.

44

Анонимен

преди 2 години

Бъдете малко снизходителни, те рашките карат само москвич и лада, шегувам се, разбира се :))) Това че са крепостни си е техна вина, така и не се цивилизоваха в Сибир :)))

43

Анонимен

преди 2 години

В момента не става въпрос само за енергоносителите, а за това в близките десетилетия кой ще владее света. Води се война, икономическа; ако Западната цивилизация не надделее - Русия става световна империя и налага евразийските се модели в целия Европейски континент, а всички ние се връщаме, образно казано, във времената преди 1989г.

42

До 53

преди 2 години

Ще купуват от Турция и турците в замяна ще искат място в ЕС.

41

Пенчо Каратолев

преди 2 години

Абе тоз Путин толкова ли няма умни хора около себе си да направят анализ за да види какво ще стане след агресията и убийствата на цивилни , та да сгромоляса собствената си държава. А всичко тепърва започва за ***! Тоталното ембарго няма начин да не сработи както и за каквото да си връзва рублата

40

Qanon

преди 2 години

Пак сме на грешната страна, но... това после ще го разберете.