26

СВИДЕТЕЛ НА ЧЕРЕПА

преди 2 години

СВИДЕТЕЛ НА БГ МАФИЯ- ПОЗОР, РЕЗИЛ- НЕЗАБАВНА ОСТАВКА НА МАРИОНЕТНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ОЛИГАРХИЯТА ОБРАЛА НАРОДА СИ.

25

Анонимен

преди 2 години

Киро е лъжесвидетел. Той не е присъствал на събитията, за които свидетелства защото по същото време е живял в Канада. След това е живял в Брюксел, където полицаи са нахлули в офиса му според братовчеда на баща му отец Георги. След като се връща в България е живял в Дупница в родната къща на майка му. Две години са го пазели руски гардове и не си е показвал носа извън Дупница. Защо са го пазили руснаците до преди да стане министър? Да го питат в прокуратурата кой му плати формулата за пробиотика!

24

Абе,

преди 2 години

Киро,***/о/,какъв свидетел се явяваш ти? Твоята работа е точно "Една жена каза" и аз отивам да дам показания! Стига с тези циркове,хвани се да свършиш работа или се махай! То и баба знае, всеки понеделник да се теглят тихомълком заеми,ама за какво и за кого не е ясно!

23

НАРКОМАНА ПЕТКОВ

преди 2 години

докога ще продава дрога в МС,прокуратурата кога ще се самосезира също и за тъпата секретарка на БОЙКИКЕВ за лъжесвидетелстване

22

чакай, чакай

преди 2 години

нали имаше канадско поданство,той го е поискал, никой в света насила не взема поданство, е, какъв българин се пише тогава...мош-еник!

21

Анонимен

преди 2 години

Кирчо ,а нещо да кажеш за още един изтеглен дълг днес от 500 000 000 милиона ,не стана ли вече много често ,нали говорехте за прозрачност ,осветлете ни къде отиват нашите пари ,Нинова каза за 4 милиарда за бизнеса,ами кажете за чий бизнес ?

20

Праведен

преди 2 години

До Анонимен 15 - Личи си, че си мноого добър по български !

19

Анонимен

преди 2 години

Хората тъкмо за това протестираха лятото, за да не може хора като този тарикат да се измъкват от закона!

18

Анонимен

преди 2 години

Този разпит трябва да е началото на следствието срещу Петков, което да докаже фактите по съпричастността му към престъпленйята, за които е заподозрян и да се върви към прожесуаони действия в съда.Никой не е над закона, нали така Киро?

17

Анонимен

преди 2 години

Киро ни покза нагледно, какво е корупция и погазване на конституцията на най-високо политическо ниво.Да припомним само ,че Кирил Петков даде 35 млн лв от нашите пари на два пъти фалирала, офшорно регистрирана компания за електро коли, собственист на двама албанци.Досега има една гола поляна от тях като резултат и един голям среден пръст за нас ....

16

Анонимен

преди 2 години

Да ти кажа хич не му личи, че е живял в България след като не може да говори добре български и иска да предаде интересите ни в РСМ.Това ли ви е новата опорка от днес?

15

Анонимен

преди 2 години

Ваньо от ихтиман ти не можеш да се наречеш българин ти не си достоен ти си срам и позор за българия,подлец нагаждач измамник маниполатор умираи ***.

14

Анонимен

преди 2 години

Някои така и не разбраха, че Кирил Петков живее постоянно в България през последните 14 г. За това време е платил над 5 милиона лева данъци. И с основание питаше пред две години - Къде се пилеят парите, които държавата взима от данъкоплатците? ПП вече изпълниха две от обещанията си - вдигане на учителските и лекарските заплати. Ще дадат по 70 лева на ВСИЧКИ пенсионери за Великден, за разлика от Мутрата, който даваше по 50 лева на тези с най-ниски пенсии, повечето от тях без ден трудов стаж!

13

До ДЕДО

преди 2 години

ТОЙ НЕКА ОСЪДИ ЗАТВОРИ ПРЕДИШНИТЕ КРАДЦИ ПА ПОСЛЕ АКО Е КРАЛ И ТОЙ ПРИ ТЯХ. ОСЪДЯТ ЛИ ПРЕДИШНИТЕ КРАДЦИ МАЛКО ТРУДНО ЩЕ КРАДАТ И ТЕ.

12

Анонимен

преди 2 години

И каква друга да даде, различна от първата ли?

11

ПОБЪРЗАЙ

преди 2 години

С разкритията. Ще избягат далеко. Или това искате. Като Божков. Пуснаха го избяга после плачат ние 19 обвинения имаме, но няма кой да обсъдим. След дъжд качулка. И говори по свободно и наперено пред журналята. ТУЛУПА ГИ НАРИЧАШЕ ***.

10

как

преди 2 години

Ако се окаже, че Божков е дал 60 милиона, нали твъдеше,че ги е дал тези пари на Борисов, Горанов и Арнаудова! Даже и обиски направихте по неотложност!

9

НенаялиСе

преди 2 години

И този видя от къде може да вземе пари и сега реве, че за него няма. Ами, Киро лъжата живееше в Канада, защото не обичаше БГ, когато черепа раздаваше бонуси. Кире, ще доиш други оФце , пък и Евросъюза все още налива пари, що ревеш тогава?

8

Анонимен

преди 2 години

На база на тези показания Божков трябва да бъде съден тук, както и другия в Сърбия.

7

Анонимен

преди 2 години

По това време е бил в Канада, какяо е видял оттам дебиила?