265

Morski

преди 2 години

Обсъждане в Съвета на Федерациите на РФ- дословно цитирано( видео от нета)- "Я не уверен,что Украина после нашей спецоперации должна сохранить свой суверенитет,как и многие другие мальiе государства"- НАЗИЗМЪТ НЕ Е САМО ПОЗЬОРСТВО СЪС СВАСТИКА- НАЦИЗМА НЕ НАЧИН НА МИСЛЕНЕ- КАТО ТОВА МИСЛЕНЕ!- кКойто не вярва на думите горе ,да потърси видеото в нета с тези ключови думи!

264

Анонимен

преди 2 години

Вече се разкриват зверствата извършени от руските нацисти: всички мъже на възраст от 16 до 60 години в град Буча са били разстреляни, улиците са осеяни с трупове, а и идват все повече сведения за изнасилвания на жени от страна на *** окупатори.

263

Анонимен

преди 2 години

До новият политик -Копейкиновите ти мечти и буламачи - не знае от кои е и какво плямпа.

262

Анонимен

преди 2 години

До ние сме България ! Това са думи на малобройната копейкина клика, която си брои мечтите, а не реалностите. Напускате България, отивате в страна от Третия свят и ще свободни от Запада. Препоръчвам Еритрея - там имат същите лозунги като вас. Ако останете тук, ще завършите в психиатрия, щом сте толкова газирани.

261

Анонимен

преди 2 години

До Разум Даскалски Поуката и изводът са, че Путин е военнопрестъпник. Поуките се виждат по делата, а не по думи на алцхаймерови броячи на идиотизми.

260

Анонимен

преди 2 години

До заливат ни Кои сте това "ни" - два-три руски трола-копейкиновци.

259

Анонимен

преди 2 години

Когато пукне Путин, няма да има мавзолей. Майките на руските солдатчета ще хвърлят останките му из улиците, да ги ръфат кучетата.

258

Анонимен

преди 2 години

Така правят руските диктатори пcиxoпати. Дано пукне скоро кремълската xлебарка и така да се сложи край на войната в Украйна!

257

Анонимен

преди 2 години

До hh Този въпрос е само в твоята глава и в путинските медии.

256

новият политик

преди 2 години

Започва поголвна сеч на късокраки ***, обзели българското интернет пространство, НИЕ новите политици сме безкомпромисно образовани технократи с безгранични възможности, родолюбци и недолюбваме предателите. ВИЕ всички късокраки копелнца, ще бъдете идентифицирани и поставени под отговорност пред либералния ред, който вие така мразите. Избрани бройки от вас ще бъдат публично ебани. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!!

255

Анонимен

преди 2 години

До sa Нашите момчета загинаха от терористични атаки. Руснаците умират докато тероризират хора, които се борят за свободата си.

254

sa

преди 2 години

жалко млади момчета загиват напразно. Спомнетет си нашите момчета които загинаха напразно в Ирак

253

Така управлява

преди 2 години

Потвърждение на това са и районите, от които идват тези млади момчета - далеч от големите градове и някаква форма на цивилизация донесена с присъствието на Запада. Там където властва само бясната путинова пропаганда и неговите послушни слуги. Рая на Путин.

252

Така управлява

преди 2 години

Преди седмици един от пленените руски войници каза нещо, което е много показателно. Каза,че е отишъл в армията защото в града му не е имало никакви перспективи, и че му били "обещали жилище" (после се оказало,че го излъгали). Путин е довел Русия до пълна безпътица и без войната. Излъгали са ги (неговото поделение), че отиват на учения, а когато са пресекли границата и е станало ясно къде ги водят (да, водят) са ги заплашили, че ги чака съд за дезертиране.Та така управлява "великия" политик Путин

251

Същото и за САЩ

преди 2 години

До пияница мистик Войните и инвазиите на САЩ в редица държави също са пращали млади момчета с промити мозъци да убиват и да бъдат убивани. Да не говорим в каква мизерия тънат оцелелите ветерани в Америка.

250

пияница мистик

преди 2 години

"Да загинеш на 20... Те познаваха само Русия на Путин" === Стига им толкова. Като са глупави и не осъзнават в какъв измислен от един диктатор свят живеят, пропит от пропаганда и лъжи да отиват в месомелачката. Той онзи руснак, дето бил съветник някакъв на Джуджарника си го каза: "Младите и умните, IT специалисти, хора на изкуството, учени, всичко избяга от страх да не затворят границите". А пък джуджето убиец каза, че били предатели :))) Ами остана му само простата протоплазма да мре за него :)

249

Анонимен

преди 2 години

Страна воена операция. Да атакуваш армията на противника чиято численосте над 400,000 души, като повече от половината от тях са участвали в АТО на ротационен принцип, с интензивно и добре укрепени и подготвени райони в продължение на 5-6 години, с добро въоръжение със 150,000 армия при такава площ като Ук е малко странно. Явно Путин е очаквал, че Населението и голяма част от ВСУ ще преминат на страната на Русия. ВСУ се оказа добре подготвена и мотивирана от западнитеинструктори. Продължава...

248

Разум Даскалски

преди 2 години

Да разсъждаваме логично има различни държави на Земята и съответно конкуренция и борба, което неизбежно поражда конфликти и войни. Сега ДА СИ ПРЕДСТАВИМ един СВЯТ в който НЯМА ДЪРЖАВИ и какво можете да ОЧАКВАТЕ? Няма държави, НЯМА граници ОБАЧЕ има МЕГА-БИЗНЕС Корпорации, които ще се конкурират за власт и ресурси и съответно ще имат частни въоръжени сили и неизбежно ЩЕ ИМА ПАК ВОЙНИ. Сами си НАПРАВЕТЕ ПОУКАТА и ИЗВОДА.

247

Тез млади ???

преди 2 години

Млади момчета, ама пратени с оръжия да убиват други. Значи НЕ МОЖЕ само те да убиват без да има риск да бъдат убити. Война като на Война. Такива са правилата. Абсурдно ТЪПОО е от МЕДИИТЕ да го драматизират и да изкълчват реалността. Също така няма никакво значение кой век сме войни винаги е имало и ще има. Дори една единствена държава ако съществуваше на планетата Земя пак щеше да има военни конфликти между регионални вождове или мега корпорации.

246

Има логика

преди 2 години

До 379 Да те светна ако не си в час или се правиш нарочно на такъв паднал от луната. Във всичко има логика само в медиите няма логика. Земята е ограничена по площ има нещо което се нарича държави. Държавите се конкурират помежду си е напълно нормално да възниква конфликти стигащи до войни. Например САЩ има интерес другите по-големи държави да се разпадат и да воюват помежду си и да отслабват. Войната може да е на много нива и по различни начини да се провежда.