53

Анонимен

преди 2 години

Агент иваило е нагаждач завършил в СССР и никъде другаде после ,ако дойдат марсиянци и за тях ще работи

52

Анонимен

преди 2 години

Абе не ви ли е срам, от хората оставили костите си за тази държава? Без значение, от коя националност са? Някакви днешни ***, да се упражняват върху тях. За чужда кауза, са загивали.

51

Анонимен

преди 2 години

Прав си брат, САЩ дойдоха и се погрижиха за нашето добруване.

50

Анонимен

преди 2 години

Нато ни освободи !

49

Минджев

преди 2 години

Еее, как, бе, министърът на отбраната каза, че идва и албански башибозук у нас. Ама според Минджев това не било башибозук (нито турския, нито албанския) , а администратори, грижещи се за добруването на населението на териториите на Балканския полуостров. След терористичните актове от 1876 г. през 1878 г. Империята на злото се е опитала да пороби всички тези територии, но е успяла само част от тях благодарение на човеколюбците на запад, които успели да ограничат инвазията с Берлинския договор

48

Анонимен

преди 2 години

До: номер 58 Браво! Да прочета първата истина, първия проблясък на някаква мисъл сред пишещите и оплюващи Иво Инджев тук! Никой, най-малкото Русия е била загрижена за нас! Руският император е гледал на нас като на славяни и християни, тоест бъдещи крепостни, а не българи! Байдън изтегли армията на САЩ от Афганистан защото видя че не може да ги "освободи" от талибаните. И тук се виждат идеите на Левски за революция - сами да се освободим, а не да чакаме някой да дойде да свърши тая работа!

47

Анонимен

преди 2 години

Тези книги на националните предатели, няма ли да ги горим? Този комунист как смени рязко цветовете след 1989г., абсолютен слагач.

46

Анонимен

преди 2 години

Много мразя хора, които забравят от къде са тръгнали.

45

Анонимен

преди 2 години

Пример, как можеш да си извъртиш дирника само в един живот. Това е човек, без ценности. Всъщност всички, крещящи най-много, са облажили от социализма. Та, кой можеше по онова време да учи в Ссср.?

44

Анонимен

преди 2 години

До: номер 56 Ама ти май броиш и финландците за руснаци? *** им го кажи на тях!

43

ДДРОнег

преди 2 години

Трудно приемани Истини от Българските русофили !!!

42

xoxo

преди 2 години

То пък все едно на някой от Великите сили му е пукало за какъвто и да е народ освен собственния.И Америка е най-голямата демокрация в света И не са спрели вече 100 години да се грижат за чуждите народи около тях.Аман от анализи и анализчета .

41

Ъ?

преди 2 години

Минджев така и никога не даде обяснение натази чудодейна "трансформация" която претърпя. Как от агент на комунистическото разузнаване в България изведнъж стана убеден антикомунист? Някъде прочетох, че го "били насилили" и за това служил на комунистите. Може и така да е, но му се носи славата на ренегаД и посредствен драскач, а не на мека китка"... кой знае може и да е и второто.

40

Анонимен

преди 2 години

200 хиляди руснаци са загинали за свободата на България, позорно е да сме неблагодарни като този болен човек.

39

Анонимен

преди 2 години

До: номер 46 И Борис Акунин? И той ли е "русофоб", ай, ай!Иля Репин, прочутият руски художник, той също трябва да е бил заклет "русофоб" щом е избягал чак във Финландия? А Антон Чехов? Затова ли е написал пътеписа "Остров Сахалин", щото мрази Русия, а не казва истината? Има една руска поговорка: "Если и третий муж бьет по морде, то может проблема не в мужях, а в морде?" Ако си наистина русофил ще я разбереш. Нали знаеш руски? Или... не съвсем?

38

Me

преди 2 години

Инджев, е много добър журналист. Винаги точен, заради което и бива оплюван тук.

37

иво папазов

преди 2 години

психиятрията му е тясна на тоя тумор.

36

ни са знай

преди 2 години

Този, отдавна продал душата си "сънародник", сигурно пламенно одобрява и издевателствата върху българите в Македония!

35

Анонимен

преди 2 години

Тоя чичка е полудял наистина, от агент на ДС се преобрази в пещерен русофоб.

34

Анонимен

преди 2 години

Мин-дж--ата Иво Ми-н-д-джев директно за затвора!