202

Morski

преди 2 години

"Путин бил подведен от съветниците си за хода на войната в Украйна"- Е кво излиза по това ТЪПИГЙОЗКО твърдение достойно за комедийно произведение от класиката? Путин бил много глупав ,щом така лесно се подвежда! Да не споменаваме за руската " доверяй ,но проверяй!" АБЕ РУБАШКИ ВСЕ АЛЧНИ ЗА ЧУЖДОТО ,НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ВЕЧЕ ТАКА ЛЕСНО - НЮРНБЕРГ, ХАГА, ЧЕМОДАН- ТЮРМА!

201

Жълта преса

преди 2 години

на dnes покой не им дава путин)) в българия проблемите ни свършиха

200

Електра

преди 2 години

Не знам колко е бил подведен но виждам, че 40 дни прехвалената много милионна велика мурзилска армия, подпомагана от десетки хиляди чеченски, сирийски и всякаква арабска пасмина ислямски главорези, които са въоръжени до зъби със самолети и ракети, се гърчат под ударите на няколко хиляди украински донски казака, въоръжени само с кураж и бутилки ***. Затова Импексовата БСП.дирастия водена от Крадеф и Краднелия, не искат да им помогнем военно, за да не обърнем хода на войната...

199

Установили

преди 2 години

как? Присъствали са на заседанията в тихата стая? Или звездите им го говорят, както винаги.

198

Мишо

преди 2 години

Помнете ми думите: Украйна скоро няма да съществува във вида в който е сега!

197

Мишо

преди 2 години

Пълни глупости! Поредната дезинформация за да повдигнем бойния и политически дух на една умираща Украйна и загниваща империя наречена САЩ!!!

196

до обективен

преди 2 години

Абе я кажи пак ли американците караха руснаците да копаят окопи в Червената гора до Чернобилската АЕЦ, та сега 2 автобуса с войници са със симптоми на лъчева болест? Толкоз за Красная хахахаха

195

Анонимен

преди 2 години

Точно Путин не може да бъде подведен.

194

Анонимен

преди 2 години

След войната украинците ще се скарат по между си кой велик и кой по велик. Русначетата ще си отидат те нямат нито мотив нито желание да се бият. Но ако някой ги нападне ще защитят родината си и ще победят. За Крим и Донбас забравете. Харков и Одеса ще бъдат свободни градове държави. За сега.

193

Ботев

преди 2 години

Един изнасилвач може ли да е подведен от други изнасилвачи, че нищо няма да му се случи, ако тръгне да изнасилва? Руското общество е изтъкано от злоба, завист и комплекси, че имат ресурси, а живеят като последните бедняци. Винаги е било така и дано не бъде винаги така за в бъдеще. И Пушкин, и Толстой, и нашите революционери - всички пишат за злобата и завистта на руснаците, за двуличието и лъжите им. Но защо ли не сте го учили в училище...а, да, защото не е удобно за петата колона у нас.

192

Анонимен

преди 2 години

Въпросът е доколко един радикализиран фашист - самодържец може да е подведен и доколко - просто да е загубил възможността за трезва преценка.

191

Анонимен

преди 2 години

Краварите са прави. Те винаги и за всичко имат доклади които са верни. Великите сили се поддържат по между си.

190

Анонимен

преди 2 години

Абе на тоя жужак де му е акъла???Как си мисли ,че може да завладее държава с 44000000 жители за 1-2 месеца???Никога няма да успее!!!Ако мисли да го стори трябва да убие поне 30тина милиона?!!!

189

Анонимен

преди 2 години

Верно си дурак.

188

Дурак

преди 2 години

Горкия Путин излъган, ай стига глупости. Русия стана за смях на света, уж най-силната армия, най-модерна, лъжи и прах в очите. Същата манджа както при студента война

187

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва хората да са русофили и русофобите. Не може ли просто да имам мнение. Например за паравоенните формирования. Само не особено интелигентните хора не търсят вината в себе си, но повечето хора не са нито умни нито интелигентни.

186

Анонимен

преди 2 години

ахаааа каква била работата....

185

...

преди 2 години

Бре краварите може и да са прави за това! Не за друго ми те си казаха, че питин ше нападне украйна и питин я нападна! Така, че може и да почва питин да се превръща като хитлер накрая! Когато е раздавал заповеди на несъществуващи вече армии и когато неговите подчинени са се страхували да му го кажат това! Та кой знае може краварите да са прави!!??

184

Ха-ха

преди 2 години

Изперкала работа! Западът бил виновен ,че въоръжил Украинците да си защитават Родината, земята,децата, семействата...! А "горките" агресори, как станали "жертви" на оръжието на Запада! Някои верно са зомбирани и са скъсали нишката с главния мозък!

183

Анонимен

преди 2 години

Американците са въоръжили и милитаризирали Украйна. Това го разбрах в навечерието на войната когато Бнт показа справка коя страна с какво разполага. Съотношението беше в полза на Украйна и сега Запада продължава да я въоръжава и на тяхната страна е отговорността за жертвите. Ами жертвите от войната по пътищата кой е виновен правителствата са виновни както и в Украйна нейното правителство е отговорно