49

Анонимен

преди 2 години

"Юри сравнява Путин с Адолф Хитлер, казвайки, че Украйна отново е изправена пред масово клане." Четете ли путинофили? Евреите в Украйна сравняват господаря ви с Хитлер. Каква "денацификация" в Украйна, денацификацията трябва да е в Русия!!!

48

Анонимен

преди 2 години

А изгорените от Дома на профсъюзите какво казват по въпроса?

47

Анонимен

преди 2 години

Цяла Украйна, трябва да бъде върната на Русия, откъдето я откъснаха преди време, за не се връща отново нацизма и за да няма предпоставки за конфликт и война в Европа, всичко останало са глупости! А населението на Одеса мрази нацистката укро-фашистка власт, която ги гореше живи и двама българи бяха убити там!

46

До 22

преди 2 години

"Специалист", антисемитизмът е основна теза на националсоциалистическата идеология. Без него не можеш да говориш за нацизъм.

45

аз

преди 2 години

Интересно този Юри преживял войната и се криел от фашисти и сега трепери от гняв? Първо - на колко години този треперещ индивид? По бърза сметка - 80+ . Та трепери не от гняв а от старост. И защо не треперил когато изгаряли хора в Одеса? Направо като в Освиенцим. Сценични постановки от Independent нещо не изпипани

44

Анонимен

преди 2 години

Според коментарите, Путин води война хем срещу нацизма, хем срещу евреите.

43

Анонимен

преди 2 години

Въртим, сучем - все до евреите стигаме. Дали пък не са наистина голЕмото зло, а? Паси и Лорер са две видни еврейчуги, дето погазват националните интереси. Да си ходят в Еврейчугия да ръсят акъли там.

42

Анонимен

преди 2 години

Украинците и румънците са изтрепали евреите, но пък германците им били виновни...

41

F

преди 2 години

Този евреин защо не отговори на въпроса защо Израел не застава на страната на Украйна и не прима санкции към Русия. Защото евреите знаят много добре има ли фашизъм в Украйна. И ако господина поради старческа деменция е забравил за Бандера, да ходи да си се лекува

40

Да бе така е

преди 2 години

Украйна е държава с президент Еврейн, и той открито си казва и дори подчертава това че е еврейн, а народа на Украйна е гласувал за него и демократично го е избрал. И при това цялото Путин ни обяснява как Украйна била расистска държава?

39

ВЪПРОС

преди 2 години

Цените на Петрола паднаха много . Какво чакат Българските Бензиностанции с Табелки ?СМР - 1,8 . Сърбия 1,85 - какво се случва в България - ДАНС не може ли да излови Мафията Спекула за една НОЩ ?

38

МДААА

преди 2 години

Европа се самоубива! Не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите....Петко Добрев анализатор 9.2.22 в Епицентър. Когато Путин ни казваше: "Посъветвайте Зеленски да изпълни Минските споразумения", какво правихме европейците? Ами занимавахме с вредата от мусаката и *** стремленията. Е, не чухме Путин и затова сега чуваме бомбите. И европейците трябва да си отговорим на най-важния въпрос щеше ли да има война, ако бяха изпълнени от страна на Украйна Минските споразумения? Не, нямаше да има.И защо трябва тогава да се правим на *** и да търсим вината единствено и само в Пyтин?

37

Азов

преди 2 години

Мелинда симънс ПРО-СТИ-ТУТКАТА която милее за ЧИ-ФУ-ТСКИТЕ паметници да дойде в Украйна тази британска КРА-ВА. Ние от Азов и Десен Сектор лично й обещаваме че ще я зазидаме е някой от терористичните еврейски паметници които тази смра-д защитава

36

Анонимен

преди 2 години

43, честито! Хубаво е че най-сетне откри топлата вода. Всеки народ си има предатели. Еврейският също.

35

Анонимен

преди 2 години

До 39 ти руснаците не ги мисли, те ще си вземат, което е тяхно :) за останалото да се бият байДън и Еврогейския съюз

34

Анонимен

преди 2 години

39 явно не са изловили всички нацита. Защо ли? Защото ти още пишеш. Как се казваше организацията на евреите дето ловеше нацисти за да ги съдят? Дали не е време в Европа да се създаде подобна организация за неонацисти?

33

не може да бъде!

преди 2 години

Прочетете интервюто на Яков Кедми ,бившият шеф на израелската служба за специални операции Натив и ще разберете че между евреите има много различия ,както и във всички останали народи .Даже в обкръжението на Хитлер е имало евреи-сътрудници - "Юденрат"!

32

Анонимен

преди 2 години

По фанатично от това да се годят цели сгради пълни с хора? Не мисля!

31

Анонимен

преди 2 години

37 нали си умен, вероятно и красив, обясни ти. Те българите добре знаят каква е разликата между фашизъм, нацизъм и национализъм. Но явно ти имаш друг прочит. Давай, чакаме...

30

Анонимен

преди 2 години

Руски шпотки, изловихте ли нацитата, след като спирате "операцията"? Май ви ехаха мутката пайна и ви свършиха силиците?