92

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с долното си спомням един анекдот от времето на соца - Защо изпращат софиянци да живеят в кв. Люлин? - За да се убедят, че животът на запад наистина е лош!

91

Mitaka

преди 2 години

Народно недоволство в Русия не може да има, защото всеки който излезе да протестира влиза в затвора, всеки свободен журналист и политик го убиват.Може обаче олигархите с блокирани яхти и имоти да им писне. Армията е деморализирана и може да забрави за минута-две да пази малкото ботоксово джудже с големите комплекси

90

Анонимен

преди 2 години

До До Путинистите - Защо бягали путинистите на запад ли! Ех, че си и ти! Трябва да се убедят, колко непоносим е животът на запад!

89

Анонимен

преди 2 години

Сплотявайте се на воля

88

81

преди 2 години

До ДПС вънНе ви ли светна вече че ДПС не е турска партия и никога не е била - руска партия е.

87

българин

преди 2 години

До: Реално погледнато Тури му пепел, така е! Не знам дали го гледа и дали си спомняш репортажа при посещението на Медведев в току що окупирания Крим как пенсионерите го нападнаха докато излизаше от лимузината и го питаха кога ще им увеличи пенсиите, защото тънат в мизерия и едва оцеляват. А той им отговори: "Пари няма, но вие се дръжте там!"И това беше повод за руския певец и шоумен Семьон Слепаков да напише песен. Впрочем, разбрах че и той е избягал вече от Русия.

86

Калеко Алеко

преди 2 години

Разбира се, курсът е ясно зададен още от другаря Ленин, първо беше Диктатура на пролетариата, а после прерасна в Диктатура на Кремълската олигархия, а и диктаторите са с един и същ профил, който може да се види и сега в Украйна ... страната на крепостното селячество и Фараоните, чиито мумии се поставят в саркофази и съхраняват в мавзолеи не се е променила от 1917 г. насам, а сега след като големите търговски вериги напуснаха рассия, пак ще дойде модата на ва_те_н_ките, уша_н_ките и на купоните

85

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Скоро руски щабове и техника ще хвърчат след точни насочвани оръжия. :))) -...- Амин! Алилуя!

84

Анонимен

преди 2 години

До: номер 83 Ми те ги спряха турските сериали вече. В Русия искам да кажа. Заради санкциите, иначе руснаците още щяха да ги гледат.

83

ДПС вън

преди 2 години

И аз искам не само да се спрат турските серияли и новини, а да се разкара от България и партията им ДПС. Мазни са ми.

82

Реално погледнато

преди 2 години

Тоя живее в нечуван разкош. Янво си го е заслужил, след като "осигурява" по 300 долара заплата на крепостниците си.

81

До Путинистите

преди 2 години

Драги ми льол...вци! Щом толкова ви харесва Путина що не емигрирате в Русия??? Да живеете в миризлива московска панелка, да нямате пари за хляб, да ви бият мутрите на олигарсите, да не смеете да си покажете носа на площада че иначе затвор, без интернет, без пътувания, без перспектива... А вместо това бягате към лошата Европа и лошата Америка???

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 76 "С руснак по има какво да си кажа." Какво можете да си кажете двама неграмотници? :))) Колко лош е запада, докато си говорите къде е по-евтино да си ремонтирате западните коли 3та ръка :)))) Нещо друго?

79

Анонимен

преди 2 години

За мен врага не е Русия, а Турция. Искам да се спрат турските сериали и новини по телевизията. никой не им купува тъпите сапунки подаряват ги безплатно.

78

хаха

преди 2 години

До Анонименей и какво си кажеш толкова с руснака? Как са братя ще са мазниш там пиян за да се доказваш и да ти се смеят на глас. Виж коллко си наведен. Изправи се малко бе *** сплескан. Застани достоен. тцтцт роб си беше роб си остана. Нелечим пишете ковид и го застрелайте тоз никому ненужен алкаш

77

Анонимен

преди 2 години

Карайте се карайте, те някой само това целят. Да разслоят обществото за да е слабо. Замислете се малко. Нищо, че не виждате реална заплаха. Когато хората са настроени един срещу друг, най-бързо се превземат.

76

българин

преди 2 години

До: номер 76 А аз предпочитам да си пия ракията със сърбин, с италианец, изобщо средиземноморец, отколкото с руснак. Водка пият северните народи - руснаци, финландци, шведи, поляци. Ние българите пием ракия!

75

Лешперов

преди 2 години

Лошо няма, то и севернокорейското общество е сплотено.. Всеки си избира начина на живот, а като ви изритат от Украйна и европа мине към енергийна независимост от вас до 2-3 години, ще сте още по-сплотени, защото повече газ ще остава за вас, вместо чужди дръжави да се възползват от него и да пълнят джобовете на олигарсите.

74

Пешо

преди 2 години

За да станете още по-единни елате и си вземете десетината хиляди Ваши русофили от България и се махайте от главата ни. Омитайте се барабар с миризмата на барут водка и новичок.Бийте се като хамали помежду си но нас не ни закачайте Какво сте се залепили като медуза за гащите ни. Земята ли ви е малко???. Богатствата ли ви са малко???Космоса ли ви е тесен??? Прилошава ни вече от вас,махайте се.

73

измислена държава

преди 2 години

До: номер 68 Да така е, прав си! Затова един известен руски поет, Фьодор Тютчев, е написал стихотворение по тази тема:"Умом Россию не понять..." Тоест, Русия не можеш да разбереш с ума, тя има особено състояние, в Русия можеш само да вярваш!Значи който си обича Русия го прави нерационално, без да влага мисъл, а просто защото му харесва идеята за Русия като държава. То като се замислиш, такава държава няма! Има Руска Федерация, с много градове, републики и т.н., но Руска Република не!