9

аисикт.. бе

преди 2 години

тея кога най -после ще фалират бе, не мога да разбера от толкова кризи как работят

8

Хоясан

преди 2 години

До SunnyИ т'ва мислех да го споделя, но да... рашките са предимно тьоти и дьоди, с торбите от Lidl, Billa и т.н... и само скидка, само намаления, само най-евтиното и т.н... ония с 1 буркан сельодка пият 2 бутилки водка ааа

7

до Sunny

преди 2 години

Хахахха, да, да, да. Работил съм по морето. Винаги първото, което казват е "А у вас скидки ест ?". Ужас са. Най-лошите клиенти. Но такава дестинация сме.

6

Sunny

преди 2 години

И по-добре. Имам ваканционен имот на морето и всяко лято е тъпкано с тия руснаци. Най-накрая ще си изкарам истинска, спокойна почивка без тези скъсаняци, чиято първа дума винаги е "скидка"

5

Анонимен

преди 2 години

Тоя бранш трябва да се закрие !

4

Хоясан Ден Година

преди 2 години

Храни... айде, айде... айде.... края на Юли и до началото на Септември пак няма да има къде игла да падне, пак ще има летни вируси и всички ще дрифтят и дефекират течности като пробит бидон. Цените са съобразени с всичко, евтин персонал ще си имате от Украйна... толкова нагли хора като от тоя бранш, вЕрно е нереално..

3

анонимен

преди 2 години

и винаги ще бъде в криза с тая мръсотия в цялата държава

2

Анонимен

преди 2 години

То и без да сме близко до Украйна резервациите пак са спрели.

1

Анонимен

преди 2 години

Той тоя туризъм от една криза в друга криза, в трета криза. Направо евтаназия и да се приключва. По-зле от БДЖ станаха! БДЖ поне има някаква логика в съществуването си.