30

Крадливото ромче

преди 2 години

Ха ха ха ха ха ха

29

Анонимен

преди 2 години

Какво украинско разузнаване хахаха те в момента са, в бункерите като м.. ишки

28

ФАКТ

преди 2 години

Фонда за ликвидацията на ДЖУДЖИ вече стигна 280-млн.$....Хич даже не липсват желаещи за "ОПЕРАЦИЯТА".... а, дали ще е тоя само времето ще покаже....

27

Анонимен

преди 2 години

Четях в Гугъл последните новини около събитията в Мариупол и ми изскочи препоръчана новина, че се обмисля ликвидирането на Путин от блузки до него кръгове. Плановете идвали от руски олигарси, които започнали да понасят неизброими загуби от санкциите срещу Русия. Та си мисля, че сега масите, на които той ще води "преговори" с опонентите си ще стават дълги, колкото е разстоянието от Москва до С.Петербург...

26

Анонимен

преди 2 години

Не са слепи. Виждат, че джуджи изплиска легена. Трябваше да действат още преди месеци . Той сега се окупава и трепе всички към които има съмнения . Крайна фаза.

25

Укро пропагандата

преди 2 години

върви най-добре със сутрешното кафе...

24

Христо

преди 2 години

Това просто е партенка. Не, че няма хора, които са готови да смъкнат Путин от власт, но в момента дори и те не знаят какво ще се случи, ако планът им вземе, че успее. Но тези хора, не са от близкия кръг на Путин. Вътрешен преврат може да се направи само и единствено от най-близките хора около Путин и от никой друг.

23

ДДРОнег

преди 2 години

Принципно деали ще има разлика между *****ин и новия Бортников ?!___Но това ще е добре разрешение на украинската война, но Бортников дали няма да поеме отново курс към агресия срещу съседни страни след няколко години ?!

22

Анонимен

преди 2 години

Нема се очуда ако го отровят с новичок.Руснаците са уникални в методите на унищожаване на хора.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Те неговите хора я опитват ама българския русофил е по нисше същество от руския путинофил и за това българския русофил е по евтин разходен материал.

20

Анонимен

преди 2 години

Не ги е срам да тровят най-великият политик на планетата. Наште русофили да отидат да опитват храната на таваришч Путин преди да започне да се храни, те и без това за друго не стават.

19

Анонимен

преди 2 години

Аууу,всички са разбрали за тази новина само Путин нищо не е чул.А другият вариант е самата информация да спусната от Путин .

18

Анонимен

преди 2 години

Колкото по-скоро ликвидират джуджето толкова по-добрр

17

Анонимен

преди 2 години

Да, прочетох новината преди 12 часа в друго издание, така че е истина.

16

Анонимен

преди 2 години

Шефът на ФСБ спасил Зеленски? А кой се опитал да го убие? ЦРУ ли? И като си помисля колко хора ще се вържат на тези скалъпена пропаганда...

15

Укрновоидиоттпрес

преди 2 години

Освен това Украйна планира да изведе на космическа орбита нова военна станция и да намери доказано съкровище от злато и алмази в закарпатието. Така тя ще спечели и срещу Русия и ще стане най мощната държава в света. Освен това Байдън е планирал Сащ да станат младши партньор на Украйна в световните въпроси. Също така Украинската космическа програма до месец планира да достави човек на Марс, до два обратно. Новини от Украйна.

14

Анонимен

преди 2 години

Ппутюн не може да поддържа разбирането на неговите приближени. Станал е ексцентричен и отблъсква мнението на съветниците си. Министрите му казват да търси мир, но той не следва този съвет. Ясно е че ще търсят нов президент. Въпросът е кой, как и кога.За това кога ще стане, ще подхвърля че сигурно месец ще отнеме да се намери шанс да се премахне стария диктатор. За въпроса кога - клоня че ще бъде отровен. За въпроса кой, може да разгледаме какви са опциите - но Ппутюн е ликвидирал други

13

пияница мистик

преди 2 години

Мале, мале, малееееееее..... Иде края на джуджето, видно е дори от пyтлерастиятa :))) Ама тази замяна КГБ за БСБ май не е никава замяна. Дано поне човека е наред с мозъка си, а не като джуджето убиец. Също и информацията, че "православните" мохамедани от Чечня са разбити и са се прибрали безславно ми подейства добре. Ама че украинците, че за 25 дена са избили 15 000 колхозниka ми подейства като мед на духата. Само така. Салва на Украйна и напред срещу фашизма на путлерастиятa :))))

12

Мичмана

преди 2 години

Украинското разузнаване.....хахааа,като го прочетох и се задавих от смях.

11

Тези

преди 2 години

щом са толкова наясно с обстановката в Русия да кажат кога свършва войната?