171

London Falling

преди 2 години

олеее идат "Мечките" с ракетите олелее *** се

170

Слава Русия

преди 2 години

Русия нанесе удар с хиперзвуков "Кинжал" по база за обучение и трениране на Западни наемници в окраинаТова е 2рият удар по такава база, първият беше извършен с конвенционални крилати ракети "Калибр",Треперете, евреи!

169

Анонимен

преди 2 години

До 208Не му трябва на Путин да завладява Украйна, това е западна пропаганда. Трябва му да нямат армия, оръжия и НАТОвски военни бази. И искат да си вземат руските области (Крим, Донецк и Луганск), подарени им по административни причини по времето на СССР.

168

Анонимен

преди 2 години

Това е без никакъв смисъл.Ако му трябва на Путин Украина защо я разрушава?Вече завладя атомните централи,въглищта,газта.Това е достатъчно да държи Украина в подчинение.Дори да прогони всички украинци и да избие всички,които останат кой ще засели там руснаци ли?Не ми се вярва някой руснак да иде да живее там доброволно.Кой ще построи тези съборени жилищни блокове ?За какво е всичко?Дали НАТО е там или в Полша все едно,ракетите пак ще стигнат в Русия ако това е целта.А от ЕС насила няма да ги спре

167

Спешно! Рубли!

преди 2 години

Продавам Рубли! 1 рубла - 1 лев. Поръчайте докато има още, по-скъпи от биткойна ще станат!

166

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТОЧе кой ти е казал, че целта им е да ги окупират? Целта е да унищожат военният им потенциал. Ще държат градовете обсадени колкото си искат дълго и ще увеличават постепенно разрушенията, докато реши Зеленски и после ще го оставят на собствения му народ да се разправя с него. Колкото повече отлага, толкова повече жертви ще даде Украйна. Той решава - това е психологическа тактика. Същото, ако им пратим оръжия - удължаваме им агонията, жертвите и разрушенията.

165

мдаа

преди 2 години

Интересно как преработват руски патрон 7.62мм за АК, за да стреля с украински АК?! Или снаряд за 122мм САУ, или изстрели за БМ21 Град?! Пълна пародия е самата статия.

164

Сандо

преди 2 години

горките, ще ги изрият с земята както вървят нещата .... от Киев няма да остане много, може би спомени само

163

Много нахални са

преди 2 години

украинците да защитават страната си от монголоидни рушкиФашизоиди

162

Анонимен

преди 2 години

.... а на снимката се мъдрят руснаци с Георгиевски ленти на каските, пред поредните заловени натовски гранатомети ... "безпристрастна журналистика"

161

Анонимен

преди 2 години

Немога да разбера едно нещо Сащ и ЕС постоянно говорят за демокрация накараха хората да се ваксинират на сила сега защитават нацистите в Украйна вече взех да се замислям дали въобще знаят значението на думата демокрация то май ще излезе че преди 89 е имало по-добър живот

160

Анонимен

преди 2 години

Ако им прекъснат връзките ще започнат да гладуват руснаците и ще побегнат обратно.Война се печели с тактика,не само с гола стрелба.

159

да бе

преди 2 години

Добра статия за повдигане дyха на украинците, но иначе няма ни общо с действителността.

158

Опитен украинец

преди 2 години

Силата на руската армия не е нищо повече от мит !

157

Да не забравяме

преди 2 години

Украйна, наречена на жаргона на дипломатите - "Държава EROR 404"

156

отец Нафърфорий

преди 2 години

ВВ Путин : Отменям Парадът на Победата на 09 май 2022 г - нема джелезо .

155

Крива пропаганда

преди 2 години

Снимката - Вгледайте се в георгиевските ленти на каските. Това са Армията на ЛНР показваща трофеи получени от америка през ВСУ :):) Новинарите, излагате се отново!

154

Анонимен

преди 2 години

Още един побъркан, който чака ВСУ да гепи някоя ракета и така да победи. Сиях!

153

Анонимен

преди 2 години

1878 :Руските агресори и Българските сепаратисти водят война със законната османска власт...Те това е българи : Мислете.....

152

пред CNN.

преди 2 години

и доатм! Прескачаме и тая пропаганда.