309

Говедо

преди 2 години

Ако имаш спор с някого или даже си се сбил с него,как ще погледнеш на някой индивид,който му подава нож?

308

Анонимен

преди 2 години

Писна ми това русофил, русофоб. Млад човек съм, не съм преживял времената за които се говори в отношението на Русия към нас и въпреки това осъзнавам, че по добре е да сме в добри отношения с тях от колкото със сащ. Не определяте позицията на някой по този модел.

307

Анонимен

преди 2 години

Русия, Китай и други големи сили ако водеха война, особена с държава като Украина въобще нямаше да коментираме. Въпросната държава щеше да е изравнена със земята. Това си е чиста операция, щадяща да колкото е възможно за местното население. Стига празни приказки на интересчии. Нямаме работа в този предизвестен и умишлено стимулиран от така наречените демокрации конфликт

306

Анонимен

преди 2 години

До тук съм чул само Словакия, САЩ и Англия да изразят готовност да помагат. Как го измислихте, че всички останало са помагало не ми е много ясно. Мисля, че съвсем нагло ЛЪЖЕТЕ!

305

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 342--"ако станем цел, и НАТО ни защити"===================================ХАХАХХАХАХАХХАХАХААХХАХАХАХААААААААААААААААААААА.............

304

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости, чак подсъдно звучи това изказване. България и Унгария не са единствените отказали да дават оръжие. Турция дала ли е, ние само , други държави уж се съгласили ама не директно, тоест нищо

303

Анонимен

преди 2 години

Първо, дори и да не станем цел, мирът се постига с дипломация и преговори, не с раздаване на оръжия. Оръжията ще доведат до повече убити хора от двете страни. Познайте кой печели от това.Второ, ако станем цел, може НАТО да не ни защити от страх да не стане ядрена война.Трето, ако станем цел, и НАТО ни защити, тогава имаме война НАТО с Русия, което ще доведе до ядрена война и всички ще умрем. Русия има по 30 атомни бомби за всяка държава, същото имат и САЩ.

302

атом отзад

преди 2 години

Да фъргат бомбите и да свършваме. Че ми писна от корумпета и алчни търговци в храма .

301

Анонимен

преди 2 години

До 337 Е ти боб ли хвърля да знаеш, че няма да спре???

300

картофи в софия

преди 2 години

Щени изплющят с рскети без значение русофили и русофоби. И нато няма да ни спаси . Най много и те да ни изплющят да покажат че и те имат бомби . Ще оцелеят само паметниците на съветската армия и на английските бомбери.

299

Насакото Яката

преди 2 години

Е ние имаме опит да сме нечий пудел, да джафкаме и после някоя могъща държава да ни избомби. Че после и паметници им вдигаме.

298

Анонимен

преди 2 години

321 Путин води война със свободния свят, за световно надмощие, на територията на Украйна. Тя е просто, предната линия. Той няма да спре, затова трябва, да бъде спрян. Това сигурно, засяга НАТО.

297

Анонимен

преди 2 години

До 334 А ти последва ли собствения си съвет да се огледаш и да видиш? Грешни логически връзки правиш между нещата.

296

ГЕРБер

преди 2 години

До dogan 324, Мога само да ти кажа едно идинах0йНикога повече Руско робство

295

Анонимен

преди 2 години

330 Вместо да даваш безсмислени съвети, огледай се и виж, какво става. Не чети от руски, сръбски, китайски, венецуелски, северномакедонски и севернокопейски източници.

294

ъхъъ

преди 2 години

Държавата България вече е мишена и е атакувана всекидневно от Путинофили и *** които си мислят че ще ни се размине ако се снижим. НИКОГА няма да ни се размине, Русия никога не е била на наша страна винаги ни е мачкала и мразела още от така нареченото "освобождение" .....Колкото по скоро го осъзнаят всички граждани толкова по добре за всички нас

293

Анонимен

преди 2 години

323 Обществено опасни се оказаха тези мекотели у нас, които не вярваха, че Путин ще води мащабна война в Украйна. Затова сега сме дезориентирани и неподготвени, разделени, нямаме единна, отговорна позиция по такъв важен въпрос.

292

Анонимен

преди 2 години

До 327 Много си фантазираш, човек... Наблегни на четене на книги, ще ти помогне.

291

дойран

преди 2 години

По пет на нож

290

Анонимен

преди 2 години

България отдавна е превзета от вътре от Русия това ясно се вижда от действията а не от думите на управляващите през последните тридесет години за съжаление и последните показаха че по някакъв начин са зависими.