6

Анонимен

преди 2 години

"нямаше унижаване на лицата, нещо, което е много важно" Явно да те приберат по тъмни доби пред семейството и децата ти без обяснения и да прекараш 12 часа без да ти обяснят за какво си задържан, да не ти дават достъп до адвокат и т.н. е представата на "демократите" от ДБ за "неунижение". Защо ли не ме изненадва, че повтарят АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ реплики като Рашков и останлите ДС боооклучари?

5

Анонимен

преди 2 години

Има си хас картите от колодата на Кремъл да не си дадат подкрепата за острието на ДС/КГБ. Тоя Атанасов е усвоил до съвършенство дегизировката на трррола, посред бял ден се е облякъл в зелен костюм.

4

Анонимен

преди 2 години

Срутището ДБ станаха за смях. Няма нужда да ни занимавате с техните циклофрении.

3

Анонимен

преди 2 години

Всъщност лицето е длъжно не да дава показания, а да подаде сигнал, в който да опише на база на каква обективна информация твърди каквото твърди. За невярна и подвеждаща информация, носи отговорност.Тези Харвардци унищожават опората на общностното съществуване, изразено в еднакво разбиране на прости словесни конструкции. В добавка и несанкционираното тълкуване на закона, рушат държавността. Време е за спасяване на каквото все още е останало. Иде точка на хаос. Посевместен

2

Маджо съм

преди 2 години

Ало, Рисьоо, спри да се излагаш като кифладжия, бате!

1

Митьо Пеераса

преди 2 години

Чакаме Зеленски в гей бара...както и Христо Иванов от ДБ...ергенът скоро ще си го вземем също