195

ха-ха-хи...

преди 2 години

Един мой приятел от Канада, учил недоучил в Харвард прочел в ГУГЪЛ ,че Черепа бил изнудван и рекетиран от Джипко Бибитко и се скарал на КАскета че умишлено саботирал действията на Дамаджанко Дамаджанков и компания....Е умрем за такъв ЦИРК...

194

Анонимен

преди 2 години

Менко говори за гугъл при положение, че е бил приложен доклад на държавна агенция :) А по такъв доклад прикриватурата е трябвало да започне разследване още при представянето му :) Но менко е адвокат на м.а.и.я.т.а :)

193

Анонимен

преди 2 години

Ами, в държавата БКП _Лаййннярия всичко може!

192

Анонимен

преди 2 години

Ние ги хващаме, те ги пускат. Битката с Борисов по Борисовски. Харвард оттече в канализацията.Мисленето у тези хора е атрофирало до степен употреба на крадливи схеми. И децата разбраха, че гугъл размножава всякакви лъжи.Че всичко в нета подлежи на деформация. Че ако не знаеш чужд език, не трябва да превеждаш с гугъл-преводач.

191

Фигурант на фигурант

преди 2 години

Киро ни показа нагледно, какво е корупция и дебелоочие на най-високо политическо ниво, както и тотално незачитане на Конституцията на РБ, напук на решението на Конституционния съд който окончателно се произнесе по казуса !!!

190

Трябва си война

преди 2 години

Пълна чистка в тая мизерна държава. Каквото ще да е войната няма закони за престъпността и няма как да бъде ликвидирана по нормален съдебен път.

189

Анонимен

преди 2 години

Гугъл Киро Клеветни

188

Хан Крум да дойде

преди 2 години

Няма друго спасение за България след като цялата система се е срастнала държава и престъпници. Трябва някой физичиски да чисти и да прочиства строго и без пощада.

187

Анонимен

преди 2 години

Стига с този гугъл. Не става въпрос за гугъл, а за разследващи журналисти, които в момента вършат 100 пъти повече работа от прикриватурата, при това безплатно. А каскетите ни струват твърде скъпо за нулева работа, само вреда от тях.

186

Явно няма начин

преди 2 години

Ако някой не ги ликвидира престъпниците ще си живеят безнаказано и ще продължат да извършват престъпления както от тях така и от роднини, деца, внуци и правнуци.

185

Тъжно но факт

преди 2 години

Трябва да дойде някой диктатор временно в България на власт и да свърши мръсната работа по физическо ликвидиране на престъпният контингент като се почне с престъпниците и техни семейства и се стигне до роднини до 9-то коляно. САМО ТАКА ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ и ПРОЧИСТВАНЕ. Например в държавата Сингапур със смъртни присъди е победена корупцията и престъпността.

184

Анонимен

преди 2 години

Това дори комик не може да го напише. Адвоката на корумпиран политик се казва Менков! Живия живот понякога е по-смешен и от най-голямата комедия!

183

Мутроландия

преди 2 години

Мутро-мафиотска държава е България срам и позор за пред целият свят сме. Могат безнаказано да се извършват недоказуеми престъпление както във Държавата така и самата държава може безнаказано да извършва престъпления и няма как да има осъдени престъпници от престъпна държава.

182

Анонимен

преди 2 години

Просто киро е служител на Божков и защитава неговите интереси!

181

3

преди 2 години

Евро прокуратурата ако удари, Тиквата ще го извеждат с белезници и шутове

180

трагикомедия

преди 2 години

Адовкат с фамилия "Менков", който защитава най-голямата мутра в БГ, това не могат да го измислят и в Холивуд дори...

179

Анонимен

преди 2 години

177 Защо "задържан"? Борисов може сам да даде ДНК проба за установяване на бащинство, но в независима институция, не на червените бандити. И само, когато зад обвинението застане някой, който твърди, че той е баща на въпросното дете. За да може, после да бъде осъден, за голяма сума пари.

178

Анонимен

преди 2 години

Рашков да аресува главния прокурор и да се назначи Божков на този пост!

177

Анонимен

преди 2 години

Журналистите да питат Кьовеши, тя ли е наредила да арестуват Борисов. Само така можем да разобличим управляващите, които въвлекоха името й в тъмните си дела.

176

Анонимен

преди 2 години

Всяка съсловна група у нас,си има своите адвокати, защитници. Бат Менко,както си менка,така си пълни сметката с финикийски знаци,защото работи със специална, социална група.Ако бай Марин изкриви "правата",ще бъде осъден,защото няма да има кой да го защити.Не съм откраднал коня,както говори моят адвокат.Когато прокурора взе думата,все едно,че е бил там когато го откраднах.