153

Ххх

преди 2 години

Какво ли ще стане ако има референдум за брекзит на България..?

152

Ххх

преди 2 години

Путин трябва да каже: Газ и петрол само за държави извън ЕС и НАТО!

151

Анонимен

преди 2 години

Кире, ти по-добре намери газ и петрол от другаде щото не всичко зависи от нас. Не се прави на каубой.

150

Мда

преди 2 години

Ще чакаме петрол от бай дьн ако знае кьде е бьлгария на преференциални цени

149

Честният Канадец

преди 2 години

Уверенията на Кирил Петков не струват и пукната пара. Ако САЩ заповяда на ЕС да спре петролните и газовите доставки от Русия, заповедта ще бъде изпълнена с козируване и маршируване.

148

Анонимен

преди 2 години

Киро, чакай сега, ще се санкционираме ли или няма? Хем тръбиш, че подкрепяш Украйна и искаш санкции, хем искаш да избираш само тези санкции, които са ти удобни. Айде помисли малко, че ставаш смешен.

147

4556

преди 2 години

Дрънка ници да си прикрие о.. Срса. Ния......

146

Бачо путя

преди 2 години

Путин казал навремето - като искате ракети яжте ракети , газ и петрол не ви трябват

145

ЗА ПСЕТАТА И ТОЯГАТА

преди 2 години

Европейските *** вече започват да се джафкат, Русия е предвидила това и чака, ще почака още малко и ще спре кранчето - тогава ще започнат и да се ръфат от глад. После ще почне да пуска по малко кокалче на по-мирните кутрета, докато накрая всички не се кротнат в кучкарника и да покажат, че са разбрали в кой е сопата.

144

Анонимен

преди 2 години

Сигурно е едно голямата депресия предстои , вече сме в списька неприятелски дьржави на русияЦени на петрол и газ няма да са това което бяха , отам и вдигане на всичко - храни , дрехи , ще има и масови фалити разбира се по малките фирми ще приключатКире има грижата да ви оправи

143

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо си мислите, че липсата на петрол ще се отрази само на трафика или че ще трябва да "изтърпите една две зими на студено". Това е толкова наивна и повърхностна представа! Такъв проблем ще се отрази на всичко и на всяка една цена, която плащате! Отделно, че по-малките производители направо ще фалират! А може и това да е целта...

142

БРЕЕЕЙ - ГОЛЕМ Е!

преди 2 години

Ако ЕС поиска ... ще го направи и няма да те пита подкрепяш или не. Дори ще ти наложи да подкрепиш. Ако Русия иска - пак няма да те пита и няма да те "привиква" да иска извинение. Просто ще те напляска (тоест ще опука нас) за назидание на останалите. Аре дим към Канада преди да си натворил още поразии.

141

Аз промяната

преди 2 години

Че тя Дс мафията сега сега граби безнаказано България няма правителство вече втора година Кражби лъжи саботажи манипулациите КРИЗИ инфлация

140

Joro

преди 2 години

Не става така. Русия ако не бъде спряна няма да се задоволи с Украйна. ще продължи нататък. Бих изтърпял 1-2 зими на студено, но трябва да се спре агресията на Русия. Ток поне имаме. Трябва да свършим със зависимостта от горивата от Русия. На лудия й президент какво ли може да му скимне, не се знае.

139

Бончо

преди 2 години

Ти ква си ливада щял да спре петрола от Русия ами екстра. Тъкмо ще падне трафика кво мрънка само не знам. подкрепяме санкциите ама не тия който ни вредят. Хората спят в метрото и избите той се загрижил че нафта няма да има ами откакто го фалираха този Нефтохим и го приватизираха да го бяхте модернизирали да преработва и друг петрол не само такъв от Русия. С Русия сме Ана не искаме да излезнем от НАТО и Европа. С НАТО сме ама ако ни спрът петрола ей да го *** май с Русия щяхме да сме по добре :)

138

Анонимен

преди 2 години

Покрепете санкциите! Спрете да купувате от руснаците и поканете натовски войски да ни пазят. Само така ще се гарантира че копейковците няма да успеят да дестабилизират държавата.

137

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че руснаците чакат критичната точка на наглост на ЕС и тогава ще врътнат кранчето. Резултата ще е революции в цяла Европа.

136

Анонимен

преди 2 години

Народа кога ще го испрати в родината му

135

Опаа

преди 2 години

ГЕРБ-СДС-ДПС-Възраждане клакьорките грачат навсякъде като откачени само и само да се върне пак ДС мафията на власт, явно им е добре да крадат и източват държавата. Глупаците тук обаче продължават да не разбират какво точно се случва !

134

Анонимен

преди 2 години

Добре че са германците да се заслоним зад гърба им, иначе киро куролацията щеше да ни е продал досега. И съм сигурен, че те са го потърсили да правим обща позиция, а не той тях