85

Анонимен

преди 2 години

Какво очакваме от един британски вестник! Всеизвестна е неистовата омраза на британците към славянството. Да не забравяме Чърчил, който е искал въобще да няма държава България. Колкото до Русия, всеки, който е вдигнал ръка срещу Русия си го е получавал- рано или късно при това с лихвите!

84

Анонимен

преди 2 години

Струпване на натовски войски на източния фронт и брутална икономическа и финансова изолация на Русия. Това е рецептата срещу азиатската кочиина.

83

Майна

преди 2 години

Войната е предварително решена от Китай. Стига рев и сополи! Чуйте Русия какво иска и това въобще не е много. Крим е РУСКИ ОТ ВРЕМЕТО НА КРИМСКАТА ВОЙНА, КОГАТО УК ВЪОБЩЕ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА.

82

Колкото

преди 2 години

..."прекрасната" ваксинация беше Истинско спасение от ковид, толкова и Всички мантри на Запада са Истинско Спасение от сегашната ситуация. С лъжа и измама нищо не става и не е за добро!

81

Анонимен

преди 2 години

Това не е ли добре за запада? Нали това искат? Значи трябва да го оставят да продължи, за да "разруши" напълно Русия? Ето тук се губи смисълът на западната пропаганда...

80

К.ми янко

преди 2 години

Хората там са си свободни, кой и от какво да ги освобождава ?!?

79

Анонимен

преди 2 години

Руски граждани се включват в потока бежанци и напускат Путинландия .

78

...

преди 2 години

Във всяка война има пропаганда и от двете страни. Ама аудиторията следва малко от малко да се опитва да чуе и 2те пропагандни точки и с критично мислене малко от малко да си състави мнение за реалната ситуация. При условие че ВСИЧКО което достига на Запад като информация е само и единствено от Западни корпоративни медии, не мога да разбера тия които блеят във възторг сякаш това, което им казват е "чиста монета" или доказателство за каквото и да е.

77

Анонимен

преди 2 години

До ха хавсеки бяга на където може, стига украинските фашаги да не го застрелят в гръб

76

Пфф

преди 2 години

Моралът на запада= двуличие и измама, опаковани в розова панделка, наречена от тях " демокрация". Нито демокрация имат, нито са толкова невинни и честни.

75

хи хи

преди 2 години

До: ха ха Ми да. И транспортния министър оня ден по телевизията каза, че от 240 души регистрирани за специалния полет със самолет на Аерофлот до Москва са се качили... едва 70 души!Другите сигурно ще ги издирват агенти на ФСБ за да ги заловят?

74

Анонимен

преди 2 години

Всеки бяга от Русия .Ако може по по далеч то Русия

73

Анонимен

преди 2 години

Руският народ е много скромен, дай му водка и сельодка с черен хляб, малко варена картошка, и той е добре. Не му трябват заморски делкатеси.

72

ха ха

преди 2 години

И сега за пореден път какво се оказа, че никой не иска да бяга на изток Путин им прави коридори да бягат към Русия ама никой не иска РУСО ФИЛИ ЩО ТАКА БРЕ

71

Анонимен

преди 2 години

Спектакъл еврейская свещенная война срещу говедая отдавна не я бяха давали по телевизията. Явно говедая съвсем са оскотяли, за да се избиват едни-други, вместо да застрелят господарите си.

70

Алекс

преди 2 години

Как започна ВСВ?Хитлер си измисли,че правата на германците в Полша и Чехословакия са нарушени и ги нападна и окупира.Как започна войната в Украйна?Путин си измисли,че правата на руснаците в Украйна са нарушени и нападна и се опитва да я окупира.Вижда се кой е учителят и кумирът на Путин.

69

ww

преди 2 години

Гардиън не мислете за руснаците а вижте какво става у вас инфлация, мародерство,и *** които пребиват бели хора

68

А

преди 2 години

Истинска любов е изльчен по бтв

67

А

преди 2 години

Португалската теленовела истинска любов

66

Виктор Стоянов

преди 2 години

Истинската доктрина и същност на Русия излезе най-сетне на показ , омраза към всичко западно, защото е по прогресивно и агресия и заплаха срещу всички нации и народи имали нещастието да са съседи на Империята. Ще се сгромоляса, просто няма начин огромната изолация, в която се самовкараха да не даде резултат рано или късно!