13

Анонимен

преди 2 години

13 съгласни, но искаме трибунал и за терористите в арабския свят. И моля да бъдат съдени гадните руснаци по правилата с които бяха съдени от международния съд ония дето палеха деца с н.а.п.а.л.м във Виетнам! Справедливостта трябва да бъде за всички! Наистина за всички и всичко! Крайно време е!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 Цитирай каквото искаш. Давай смело да видим какво ще се случи.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Не разбрахте ли, че лъжите ви не функционират? Губите си времето. Руските терористи ще бъдат съдени от международен военен трибунал за всичко, което причиниха.

10

Анонимен

преди 2 години

10 стига дава примери с тоя и оня да не цитираме Чърчил по адрес на България и какво трябва да се направи с населението на милата ни държава, че ще ще отече в канала съюза с НАТО на секундата.

9

Анонимен

преди 2 години

Русия от първия ден прави хуманитарни коридори, но мисирките не го виждаха. Чакаха застанали до градовете за да се изнесе мирното население и после нападаха. Умните мислеха, че им свършило горивото, че са бавни и тромави. Не! Даваха и още дават шанс на хората да се изнесат. На Русия не й трябва смъртта на хората, тя иска територия без натовско оръжие на границата си. Каза го хиляди пъти. Предупреди, че ако не я чуят ще си вземе тази територия сама. Защо сега сте изненадани?

8

Бисмарк

преди 2 години

"Договорите с Русия не струват и колкото хартията на които са написани". От времето на Бисмарк, промяната в рашкия морал е 0.

7

Анонимен

преди 2 години

Руските лъжи край нямат. Те и "коридори за изтегляне" дадоха, след което ги обстрелваха с минометен огън и автоматично оръжие. Единствено ако успеят по някакъв начин да се възползват от тях могат да ги позволят, но и това е съмнително. Руснаците искат да уморят украинците от глад, като Сталин през 30те години.

6

Анонимен

преди 2 години

Русия отваря коридори но укрофашистите непускат населението да минава, използват го като жив щит. МногоМръсна укрофашисткаИзмет.

5

пияница мистик

преди 2 години

До 1 === Има само един нацист и фашист и той е дребен на ръст и седи на една маса 30 метра дълга в Кремъл. Нарича се *** и е новият Хитлер на 21 век. Доколкото знам от историята Хитлер е нападнал навремето Европа, а сега виждам как СССР нападна Украйна, макар малкото, комплексирано джудже убиец да отричаше докрай, че ще го направи. Така че за целия свят е вече ВИДНО кои са фашистите и нацистите, другарю *** :)))

4

Анонимен

преди 2 години

И сега бобиха цивилни в този коридор кажете руснак и нищо друго

3

Анонимен

преди 2 години

Мда,дано се получи тая евакуация с мирните жители,защото наближава моментът за пърженето на феновете на клоуна Зеленски!

2

пияница мистик

преди 2 години

3 града, а аз преброих 4 от статията :))))

1

анонимен

преди 2 години

значи са четири