57

Анонимен

преди 2 години

Руснаците ще се предават целокупно за паница качамак. Ба си тъ пото е Путин! Този да не е с метастази в мозъка?!

56

Анонимен

преди 2 години

До 73:със самолетчета ще ги опоскат, с диверсионни групички, с взривове на пътища и мостчета, с отрязване на доставките на храна и гориво. Путин се надаше урките да му цунат .. за, но не би!

55

Метаморфоз русофилис

преди 2 години

Ха-па-ха, до вчера русофилите ни убеждаваха че Русия ще победи, а днес съвсем посърнали ни убеждават че победител няма да има. След два дни съвсем унизени ще преглътнат и загубата на Русия.

54

До войната

преди 2 години

Как ще си изтегли войската Русия? Като патки на гюме са край Киев. Подмамиха ги да навлязат дълбоко в Украйна и сега ще ги опоскат на връщане. Путин направо да се самоубива!

53

Анонимен

преди 2 години

Заков, Заков, и ти си същата руска хибридка като командващият генерал на село Поповица Стефан Янев.

52

Войната

преди 2 години

В Украйна е от типа - бий Самара да се сеща коня. В такъв смисъл в нея победител няма да има, защото формално Русия няма за какво да воюва с Украйна. Максималното, което може да постигне е това, което и сега има, но не се спазва - декларация за неутралитет. Така, въпреки ослушване то НАТО в лицето на САЩ е противника на Русия и е много лицемерно да се пролива кръвта на украинците вместо да се тръгне на директни преговори Русия - САЩ.

51

Анонимен

преди 2 години

До 60: Русия постъпи глупаво. Да, подведоха я, но кой им е крив на руснаците, че се вързаха?! Единственият изход за Путин е гражданска война в Украйна, но такава няма да има, вече всеки украинец мрази Русия. Адски тъ-по постъпиха руснаците и интересното е, че се връзват за Н-ти път на същия номер. Русия трябва да се съсредоточи да запази териториалната си цялост, защото целите на САЩ са да я разпаднат на съставните и републики.

50

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Победител от войната е винаги този, които я създава! А именно сащ! Живеем в гаден свят, в които по хитрия и безкруполния побеждава.. Хората сме алчно племе и не можем без войни, унищожаваме животните, себе си и планетата си! Най добре да идват извънземните и да се свършва или някой да натисне червеното копче, все тая. Русия и сащ имат достатъчно ядрени бомби да унищожат човечеството дори ако някоя от тях ги взриви на своя територия! Масовото измиpaнe винаги е било само въпрос на време!

49

Анонимен

преди 2 години

Путин да подава оставка и да се възнася, щото друга опция няма!

48

Анонимен

преди 2 години

Оскубани вежди епилирани крака подържат ли форма ?

47

Анонимен

преди 2 години

Победители няма да има,но какво прилапат ще си го поделят и на други няма да кажат щото считат,че са защитили бизнес план и ония им го зачитат,като за туй ги претеглят на кои колко да пуснат като допуснати до по-малката част от пакета,а по голямата за тях големците защото и преди такива са били,а победители и победени може да няма,като преди,но и вождовете им са били тръгнали заради бизнес планове също защитени пред ония не заради идеи,а за материални блага обвързани революционно с материализма.

46

Анонимен

преди 2 години

Заков,изобщо не си в час с целите на Русия. Тя не иска да завладява Украйна, нито Киев. Въоръжените бандитски и неонацитски групировки н Украйна трябва да бъдат разоръжени. НАТО няма работа в Украйна. Между другото преди малко прочетох, че по документи не съществува независима държава Украйна, тъй като не е регистрирала границите си в ООН. Последно такава е извършена през 1991 година. Така че, ако се гледа по документи, това, което се случва не може да се приеме нито за война, нито за инвази

45

Анонимен

преди 2 години

Е, Украйна окончателно се откъсна от Русия, явно не е могло да стане без бой. Наистина САЩ умеят да водят войни с чужди ръце и това е една от най- виртуозните им операции- накараха Русия да се самоубие.

44

Анонимен

преди 2 години

Много по-различно е битките да са словесни.

43

R.A.T.M

преди 2 години

Победители от войната са САЩ, в краткосрочен план за това и се разпали този конфликт 2014, но беше подготвяно още по-рано. В дългосрочен план печелят Китай и Индия без да са го искали. Губи Европа за жалост, но най-вече губи истината и човечността. В интернет големи битки без жертви, но много ранени в главата.

42

Пророк

преди 2 години

Лош сън.....вихрушка от север...и от нея излизат три чудовища....след малко и четвърто ...

41

Анонимен

преди 2 години

30% от военната техника на Русия нахлула в Украйна е унищожена за 10 дни. Останалите 70% изпитват ограмни логистични трудности. Много трудно Русия успява да достави гориво за техниката си. Като правило украинците унищожават най-напред цистерните с гориво и едва след това другата бойна техника. Солдатите са оставени на произвола на съдбата от военното ръководство на Русия. Силите на Русия са изчерпани докрай а Путин не прави нищо за вкарване на нови сили от страх от мобилизация което ще е краят.

40

Анонимен

преди 2 години

Русия се надяваше, че ще ги приемат като в Крим:с руски знаменца и цветя, обаче ги подхлъзнаха със същата схема, както подхлъзнаха Милошевич.1. Украйна с всеки следващ ден се отдалечава от Русия необратимо.2.Многохилядна руска армия е оградена от враждебна нация в чужда територия:тези нещастници как ще се приберат- не знам.3.ООН тепърва ще разкоства Русия.4.Цялото Путиново поколение отива в историята.5. При цялата ми симпатия към руснаците никой не им е виновен, че са глупави.

39

Такава

преди 2 години

Е уговорката.

38

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам, ама накрая пак ще сме най-зле, това е сигурно!