335

путьо късия превзе

преди 2 години

ли Полски Тръмбеж, или ловните дружинки не му позволяват вече десет дни?

334

Анонимен

преди 2 години

Няма печеливши в тази война, освен щатите и китай. Щатите ще спасяват Европа, а Китай Русия (ако пожелае и има изгода).

333

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

вчера над Източна Европа летяха няколко B52, но целите бяха малко на изток от Черно море.

332

Анонимен

преди 2 години

Путин е най великият човек на света бог да ви пази г/н Путин! Виждам че цял свят е срещу вас! Но има една братска държава която ви подкрепя ние българите ви обичаме г/н Путин и ще сме ви много благодарени ако ни освободите от евроатлантизма и тоя капитализъм! България ви обичам бъдете жив и здрав г/н Владимир Владимирович Путин

331

Хммм

преди 2 години

До Анонимен 391Путин държал на думата си: нали преди 24-ти февруари нямаше да напада, само било учение...... и това е само последната му лъжа

330

За всеки убит

преди 2 години

украинец, по две *** на мостовете.

329

Хоп-троп

преди 2 години

Зеленски и Путин си пият ракията на топло. Кой си няма друга работа да върви да се бие за слава Украйна и за велика Русия. Бедния човечец кога се е докоснал до екстрите на славната Украйна и великата Русия? Кой ги има обикновените украйнци и руснаци за живи? Тук едните викат за Зеленски, другите за Путин. Абе аз да ви кажа и двамата не са хубави хора след като си жертват народа.

328

Анонимен

преди 2 години

Поживяха руснаците 30 годинки в свобода и лъжлива демокрация и сега отново смело към старото положение и ще започне едно преизпалнение на петилетки... и копаене на дъното!

327

Моамадъ

преди 2 години

Ама иначе подскачат по парадите , даже не стъпват по земята . А се оказа че всичко е пародия за привличане на публика и повдигане на умрелия дух . Колкото по жалък народ толкова по помпозни паради .

326

Анонимен

преди 2 години

Абе за какво ми защитавате и хвалете тоя Сащ и Отан? Заради тия *** умряха десетки хиляди невинни хора.

325

рушкия примат

преди 2 години

трябва да се унищожи за доброто на света.

324

Русия = 0

преди 2 години

Банки и акций спад 1 000 % до 0, Аерофлод 0 цялата икономика и производство 0 като няма износ и внос култура 0 туризъм 0 спорт 00 единстнено имат право на износ на газ и петрол през газпромбанк.

323

Анонимен

преди 2 години

Лай.нар, нападнахте Украйна от територията на трета държава! Пу-тки сте вие, не войници! Две държави срещу една! Правите паради и се хвалите, че сте най-силната армия в света! От това, което вижда света обаче, вие сте в миналия век! Единственото ви предимство е, че имате ракети! Ако още една държава обаче влезе във войната на страната на Украйна, съм сигурен, че ще ви се е.бе ***.ката майчина!

322

Анонимен 406

преди 2 години

Те не искат ядрена война, те искат постепенна колонизация на Русия, което Русия няма да допусне. Мисли малко с тая глава.

321

Анонимен

преди 2 години

Колеги няма много избори. Или Русия стоеше пасивно и Украйна ставаше Натовска и после ядрена война. Или взимане на Украйна и правене на баланс. Защото Русия и в двата случая нямаше да се даде, нямаше да допусне колонизиране и експлоатиране на страната. Избора не беше между добро и зло, а между да избереш голямото зло и по-малкото зло. Толкова кьорав ли трябва да си, че да не го видиш.

320

Тираджията

преди 2 години

Тия затворници въоражени кой ще ги пребира след това обратно?

319

Анонимен

преди 2 години

Много путинисти на тази територия

318

Анонимен

преди 2 години

Путин никога не е казвал, че няма да се намеси в Украйна. Напротив, многократно предупреждаваше, че ако фашисткото правителство от Киев нападне Донбас, Русия ще се намеси и Украйна ще загуби своята държавност. И Путин удържа на думата си.

317

Анонимен

преди 2 години

Путин пази цивилното население, инъче досега всичко да е приключило, провокациите от украинска страна са големи, а медийните манипулации още повече- танк блъска кола с баба, е как става това, като 70 км колона от руски танкове е на 100 км от Киев? Разрушени блокове от минохвъргачките разположени от украинците в междублоковите пространства, разбити магазини и домове от украински затворници , нарочно въоръжени. 500 убити деца в Донбас от неонацистите, 14000 убити руснаци от 2014г насам.

316

Анонимен

преди 2 години

Путин и Зеленски кво мислят не знам, ама Киро да си влиза в ролята щото нафтата е 3 лева, 1 литър олио стана 5 лева.