104

Русофил до 102

преди 2 години

Аз съм женен за украинка, затова съчувствам на руснаците.

103

Анонимен

преди 2 години

До АнонименТе са просто руснаци, които лъжат, че не са руснаци хаха Така ли. Я прочете за емският декрет на руският император през 1876 год за забрана на малоруският език. Така са наричали украинският език тогава. нали е руски, защо го забранява. Забранява да се изучава, да се издават вестници и да се пиши на него. Представи си тогава са имали книги, вестници, библиотеки на този език. И да ти припомна, че Украйна е назинисима държава от 1918 до 1921 и после е окупирана от болшевиките.

102

Сега

преди 2 години

Путлерушките ще изкарат, че украинците пречат на евакуацията на жените, децата и старците си ! Наглостта им е безпределна !

101

Анонимен

преди 2 години

Разбира се, гледната страна на руснаците е в най последното изречение, с няколко думи. Тия на които им мързи да прочетат статията докрай, руснаците казват че Азов пречи на евакуацията.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 "Американофилите : ВИЕ КОЛКО украинеца подслонихте в къщи?" Като се разбягат руснаците от Русия което скоро ще стане, ще ви видя тогава вие русофилите колко големи хуманисти сте и колко руснаци ще приемете в къщите си да ви бият и срадат.

99

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен е добре че на РУсия вече не и трябват долари

98

Анонимен

преди 2 години

Русия много много не им се търгува с Китай. Защото Китайците отказват да плащат с долари или евро. А мерцедесите не ги продават с юани. А също така Китай има претенции върху територии завладяни от СССР през 1945 по време на Манджурската война. Китай все още смята Манджурия и Сибир за свои. Много не им е приятно да плащат на Русия за ресурси добивани в бивша тяхна територия.

97

Анонимен

преди 2 години

"Никога не вярвай на руснак. Винаги лъжат" това обяснява цялата украинска идентичност. Те са просто руснаци, които лъжат, че не са руснаци хаха... ама верно, кажете, има ли каквото и да е друго, характерно за украинците освен това че "не са руснаци"? Каква е тая идентичност? Направо да си сменят името на Антирусия

96

Анонимен

преди 2 години

Никога не вярвай на руснак. Винаги лъжат

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен николко. Но преведох пари на червеният кръст. С приятели ще съберем и помощи. Нямам големе възможности, но ще го направя пак. Тези хора са изгонени от собствената им страна. И виждам, че много българи се опитват да помагат с каквото могат. А вие русофилите какво направихте за България освен, че сте готови да я предадете и да оправдаете най-зловещото престъпление - войната.

94

Анонимен

преди 2 години

Всяко зло за добро, след като повече от десетилетие бълваха ислямисти в европа, сега малко бели бежанци за баланс. Повече бели хора в европа - ужас за управата на ЕС

93

Анонимен

преди 2 години

До Даскала Даскале и след това тряба да черпиш.

92

Анонимен

преди 2 години

Едно е да си русофил, съвсем друго е са си Путинофил. Ако русофилите не виждат разликата , то много жалко за тях. Аз не съм русофил , нито американофил. Аз съм българка и европеец и се придържам към европейските ценности.

91

Даскала

преди 2 години

Полк "Азов",вероятно ще бъде избит до последния човек ,руснаците имат пълния му състав ,но до тогава ще убият много украински цивилни ,за съжаление!

90

Анонимен

преди 2 години

Руснаците избиха украинците 750 души в Дебалцово в Донбас през 2014 точно в така наречения хуманитарен коридор съгласуван с тях. Просто ги разстреляха с картечниците. Същото правят и сега руските нацисти. Избиват методично и хладнокръвно жени, деца, старци и каквото им падне пред кръвясалите очи.

89

A, Инфлацията ?

преди 2 години

Днеска пазарувах. Преди месец за същото пазаруване давах 20 лева, а сега е 30 лв. Ние вече оправихме нашата икономика и тръгнахме да помагаме на други хора.

88

Анонимен

преди 2 години

Американофилите : ВИЕ КОЛКО украинеца подслонихте в къщи?

87

Анонимен

преди 2 години

"на какво ще прилича Русия само след 2 3 години" след 2-3 години Русия ще си върти бизнеса с Китай бес излишни глупости, и напълно недостижима за запАдно влиание, а тук ще мизерстваме по зле от африканци

86

СССР

преди 2 години

Москва не вярва на сълзи!!

85

а бе ейй

преди 2 години

До Анонимена с колко % хитлер управляваше германия ...а мусолини...или всички там бяха фашисти ?? достатъчни са 10-15 % и те ще държат нормалните хора в страх !! за кмета ...цитирах НЕГОВИТЕ думи ! и че мариупол го защитава и азов ....явно на л.уд се правиш какво е азов ,десен сектор или вагнер при руснаците ! теб ако са ти заявили м, че ако напуснеш града си предател би ли го напуснал....та нали нигога няма да може после да се върнеш в украйна ...а и ако имаш семейство...