63

до 70

преди 2 години

цяла година ли ще продължи войната в Украйна?Не ми трябват 1000 долара,харчи си ги както намериш за добре, виж една лимонада ще пия още преди да е настъпил 1 май..

62

Сергей Иванов

преди 2 години

Много са заблудени овцете,гледащи натовски новини,смятайки че има равнопоставеност между руската и "опълченските украински банди".Русия много внимателно провежда тази операция пазейки мирното население,целта не е да убиват безразборно

61

До 58

преди 2 години

Не мога да повярвам, че си толкова наивен???! Ами Сащ е Нато. Нато искаше да влезе в Украйна. 4 минути е пътят на която и да е ракета от УК до Москва. Но от Москва до Вашингтон е поне 5 пъти повече с опасност и да бъде прихваната. Пак казвам - ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ИМПЕРИИТЕ САЩ И РУСИЯ НА ТЕПИТОРИЯТА НА НОВОСЪЗДАДЕНА УКРАЙНА. И ТОВА МОЖЕ ДА Е САМО НАЧАЛОТО. ПУТИН Е ПРАВ. След малко ще ме изтрият демократите на света.

60

Анонимен

преди 2 години

До На изток Аз пък с теб се хващам на бас че няма да я има Русия до 1 година на $1000

59

do 49 али

преди 2 години

Руска "империя" завърши съществуването си 1990та. Какво е сега русия - 144 милиона, т.е. не чак толкова много население, икономика на средна държава от ЕС, то изключим АБ, не особено силна армия, изолирана от целия свят. Кое е имперското тука? Че по случайност притежават една огромна снежна пустиня ли?

58

Анонимен

преди 2 години

До На изток Проблемът е, че вече не става дума за Украйна, а за Русия. Лимонадата си я задръж, ще ти трябва. На погребения се раздаваше едно време лимонада.

57

Lachezar Uzunov

преди 2 години

САЩ подрекпя воната в момента, разбрали са се с Путин и всичко върви по план за тях!

56

Анонимен

преди 2 години

До Св Ако ще утре Украйна да капитулира санкциите срещу Русия ще стават само все по-жестоки. Няма вариант в който ги вдигат, когато Путин си слижи марионетно правителство в Киев. В самата Русия процеса е необратим: руските власти смачкаха и последните независими медии, откъснати са от глобалните информационни медии, социалните мрежи не работят за огромна част от населението и е въпрос на време да бъдат спрени изцяло ....

55

Стела

преди 2 години

Много умно :)

54

На изток

преди 2 години

от Днепър, няма да има Украйна..На бас за една лимонада..Пък вие тука си обсъждайте, както намерите за добре..

53

Св

преди 2 години

Не съм на никоя страна, нямам отношение, но това е жестоко - източноправославни хора се избиват. С другите бежанци не беше толкова лично и близко. А после Путин прави ли сметка, ако спечели, какво ще прави? Украйна ще е негова, ще се вдигнат санкциите и всичко ще е постарому, но без НАТО в Украйна .. надали ще е същото някога. Русия ще затъне тотално ако изолацията продължи години.

52

Анонимен

преди 2 години

До Всъщност Няма как банда руски диваци въоръжени с лъкове да се бие със САЩ.

51

Анонимен

преди 2 години

До алиЗащо Запада да го вкара в капан? Всяко решение на Путин е негово решение

50

ХАХАХАХХААА

преди 2 години

ПОБЕДА НА УКРАЙНСКИТЕ НАЦИСТИ..........МОКРИ СЪНИЩА.СЛАВА НА НАРОДИТЕ НА УКРАЙНА И РУСИЯ-...НАЦИСТИТЕ В ЯМАТА

49

Анонимен

преди 2 години

До ВсъщностРусия не приема независима Украйна. Това довежда до военни конфликти които се разрастват, независимо от който и да е друг освен от Русия и Украйнските граждани. Къде виждаш САЩ? След Украйна, руските войници ще да бъдат насочени към Молдова. След Молдова към България. Къде виждаш САЩ?

48

До али

преди 2 години

Те бившите съветски републики отдавна се отделиха, а автономните са като области в Русия.

47

Всъщност

преди 2 години

Войната е между империите Сащ и Русия на територията на Украйна. И това може да се окаже само началото.

46

али

преди 2 години

Вече в Украйна се вкараха бойци от други държави... Още от самото начало САЩ и Украйна се готвят са партизанска война, това се вижда и от оръжията които западните държави пращат. Това означава, че не да се превземе територия ще е проблем за Русия, а установяване на контрола над тази терирория е основна задача на Рисия...

45

до Бай Гроздан

преди 2 години

Ти май още си живееш в средата на миналия век, а кacкет смачкан?

44

Обективно

преди 2 години

Колкото и да не ви се вярва, но Путин е прав основно от историческа гледна точка - вижте историята на Украйна и Крим! Трябваше обаче да наблегне повече на разпространението на Причините за гова - на разни езици и в повече медии. Но медиите както винаги са много повърхностни и доста продажни.